הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאפון חדש OnePlus

מעבד עם 10 ליבות, נשמע מטורף.

מה זה כל כך משנה ?

נחשבים עדיפים מבחינת טכנולוגיה, מתחממים פחות כי יש פחות ליבות. תראה שרוב מכשירי הדגל עם סנאפדרגון, וגם המחיר עולה בהתאם (אותו המכשיר עם סנאפדרגון יעלה יותר) - לא שזה בהכרח מעיד על משהו.
כמובן שהידע שלי נובע רק מהמלצות של מכרים וכמה מאמרים שמצאתי בגוגל.

נחשבים עדיפים מבחינת טכנולוגיה, מתחממים פחות כי יש פחות ליבות. תראה שרוב מכשירי הדגל עם סנאפדרגון, וגם המחיר עולה בהתאם (אותו המכשיר עם סנאפדרגון יעלה יותר) - לא שזה בהכרח מעיד על משהו.
כמובן שהידע שלי נובע רק מהמלצות של מכרים וכמה מאמרים שמצאתי בגוגל.
את האמת שלא
דווקא ב רידמי נוט 3 עם המעבד סנאפדרגון עולה פחות מהשני

ממה שאני רואה כרגע הרדמי פרו נראה דווקא טוב עם מסך OLED 5.5 אינץ וסוללה של 4050 מילי אמפר.
אל תתקרב. מכשיר מאוד בעייתי כל מי שקנה אותו מיהר למכור אותו.

לך על רדמי נוט 3 פרו או מי5 הרגיל המחיר שלח עכשיו צנח...

אל תתקרב. מכשיר מאוד בעייתי כל מי שקנה אותו מיהר למכור אותו.

לך על רדמי נוט 3 פרו או מי5 הרגיל המחיר שלח עכשיו צנח...
יצא גם הרידמי נוט 4 שהמצלמה שלו נראת הרבה יותר טובה ומוצלחת מה3 והוא עולה רק 200 שקל יותר

• פותח/ת השרשור
יצא גם הרידמי נוט 4 שהמצלמה שלו נראת הרבה יותר טובה ומוצלחת מה3 והוא עולה רק 200 שקל יותר
מאיפה הבאת את זה?
ב4 המצלמה היא של 13 מגה פיקסל
ב3 פרו המצלמה היא 16 מגה פיקסל

המצלמה של 4 לא משהו. בשיומי יש 2 מכשירי ביניים עם מצלמות סבבה במי4סי וברדמי נוט 3 פרו כל השאר לא משהו.

מאיפה הבאת את זה?
ב4 המצלמה היא של 13 מגה פיקסל
ב3 פרו המצלמה היא 16 מגה פיקסל
מה שקובע את איכות המצלמה זה הצמצם, העדשה, טכנולוגיה, מנגנוןהמיקוד, חיישנים וכו...
כמות הפיקסלים זה כבר לא הדבר היחיד שקובע.

מה שקובע את איכות המצלמה זה הצמצם, העדשה, טכנולוגיה, מנגנוןהמיקוד, חיישנים וכו...
כמות הפיקסלים זה כבר לא הדבר היחיד שקובע.
גם לא חסר מצלמות של 5mp שמצלמות תמונות נהדרות באיכות מדהימה

Photo Compare Tool - GSMArena.com

הבדלים באיכות התמונה בין הנוט 4, נוט 3 והרדמי פרו
לפי מה שנראה לי הפרו והנוט 4 במלחמה על מקום ראשון התמונות של 3 ממש מטושטשות
LeEco Le Pro3 - Full phone specifications

יצא ממש עכשיו, נתונים טיפה יותר טובים משל ה-oneplus 3 וגם יותר זול.
אין לו יציאה 3.5 לאוזניות ומקום לכרטיס זיכרון וגם איזה "ערכת נושא " הוא מריץ MIUI , סינוג'ן , אנדרואיד טהור .. ?

לפי מה שנראה לי הפרו והנוט 4 במלחמה על מקום ראשון התמונות של 3 ממש מטושטשות

אין לו יציאה 3.5 לאוזניות ומקום לכרטיס זיכרון וגם איזה "ערכת נושא " הוא מריץ MIUI , סינוג'ן , אנדרואיד טהור .. ?

רציני העניין עם האזניות?! יש מתאם לחיבור של המטען, זה לא שחייב אזניות אלחוטיות. לא מבין מה כזה ביג דיל בעניין ואני בטוח שבעוד שנה שנתיים לאף אחד כבר לא יהיה אכפת מהחיבור הזה כמו שכבר כמעט לאף אחד לא אכפת מסוללה שאי אפשר לפרק..
גם ל-OP3 אין יציאה לכרטיס זיכרון (אחת מהסיבות שהשוויתי אליו באופן ספציפי).
רשום שם את הערכת נושא - זה eUI 5.8 UI, משהו שייחודי למכשירים של היצרנית, לא יודע עליה יותר מדי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית