אהה
נראה טוב יש אותו בארץ בכלל?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהה
אהה
אהה
מה זה כל כך משנה ?שים לב שיש לו מעבד מדיהטק וטרם יצאה גרסה שלו עם סנאפדרגון.
מה זה כל כך משנה ?
את האמת שלאנחשבים עדיפים מבחינת טכנולוגיה, מתחממים פחות כי יש פחות ליבות. תראה שרוב מכשירי הדגל עם סנאפדרגון, וגם המחיר עולה בהתאם (אותו המכשיר עם סנאפדרגון יעלה יותר) - לא שזה בהכרח מעיד על משהו.
כמובן שהידע שלי נובע רק מהמלצות של מכרים וכמה מאמרים שמצאתי בגוגל.
את האמת שלא
דווקא ב רידמי נוט 3 עם המעבד סנאפדרגון עולה פחות מהשני
תבדוק בזאפ זה עולה 100 שקל יותראת האמת שכן, פשוט מצאת יוצא מן הכלל. לא חסר גם השוואות בין הדגמים, רובן בעד הסנאפדרגון.
וד"א, gsmarena חולקים עליך: Xiaomi Redmi Note 3 vs. Xiaomi Redmi Note 3 (MediaTek) - GSMArena.com
אל תתקרב. מכשיר מאוד בעייתי כל מי שקנה אותו מיהר למכור אותו.ממה שאני רואה כרגע הרדמי פרו נראה דווקא טוב עם מסך OLED 5.5 אינץ וסוללה של 4050 מילי אמפר.
יצא גם הרידמי נוט 4 שהמצלמה שלו נראת הרבה יותר טובה ומוצלחת מה3 והוא עולה רק 200 שקל יותראל תתקרב. מכשיר מאוד בעייתי כל מי שקנה אותו מיהר למכור אותו.
לך על רדמי נוט 3 פרו או מי5 הרגיל המחיר שלח עכשיו צנח...
מאיפה הבאת את זה?יצא גם הרידמי נוט 4 שהמצלמה שלו נראת הרבה יותר טובה ומוצלחת מה3 והוא עולה רק 200 שקל יותר
המצלמה של 4 לא משהו. בשיומי יש 2 מכשירי ביניים עם מצלמות סבבה במי4סי וברדמי נוט 3 פרו כל השאר לא משהו.יצא גם הרידמי נוט 4 שהמצלמה שלו נראת הרבה יותר טובה ומוצלחת מה3 והוא עולה רק 200 שקל יותר
לא רק הMP קובע את האיכותמאיפה הבאת את זה?
ב4 המצלמה היא של 13 מגה פיקסל
ב3 פרו המצלמה היא 16 מגה פיקסל
על סמך מה ?המצלמה של 4 לא משהו. בשיומי יש 2 מכשירי ביניים עם מצלמות סבבה במי4סי וברדמי נוט 3 פרו כל השאר לא משהו.
מה שקובע את איכות המצלמה זה הצמצם, העדשה, טכנולוגיה, מנגנוןהמיקוד, חיישנים וכו...מאיפה הבאת את זה?
ב4 המצלמה היא של 13 מגה פיקסל
ב3 פרו המצלמה היא 16 מגה פיקסל
גם לא חסר מצלמות של 5mp שמצלמות תמונות נהדרות באיכות מדהימהמה שקובע את איכות המצלמה זה הצמצם, העדשה, טכנולוגיה, מנגנוןהמיקוד, חיישנים וכו...
כמות הפיקסלים זה כבר לא הדבר היחיד שקובע.
לפי מה שנראה לי הפרו והנוט 4 במלחמה על מקום ראשון התמונות של 3 ממש מטושטשות
אין לו יציאה 3.5 לאוזניות ומקום לכרטיס זיכרון וגם איזה "ערכת נושא " הוא מריץ MIUI , סינוג'ן , אנדרואיד טהור .. ?LeEco Le Pro3 - Full phone specifications
יצא ממש עכשיו, נתונים טיפה יותר טובים משל ה-oneplus 3 וגם יותר זול.
לפי מה שנראה לי הפרו והנוט 4 במלחמה על מקום ראשון התמונות של 3 ממש מטושטשות
אין לו יציאה 3.5 לאוזניות ומקום לכרטיס זיכרון וגם איזה "ערכת נושא " הוא מריץ MIUI , סינוג'ן , אנדרואיד טהור .. ?