הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון ליום סיירות

• פותח/ת השרשור dht186
  • פורסם בתאריך

dht186

משתמש מתחיל
107
2
נק' מוניטין:
2
107
2
אני כרגע עושה 3 ק"מ ב17:45, אם אני אתן את הכי טוב שלי בזמן מבחן אני מאמין שאני אעשה בסביבות 15:30.
מה הסיכוי שאני אספיק להיות מוכן ליום סיירות בינואר? אני לא יודע בדיוק גם איזה תוכנית לעשות, בינתיים אני עושה 3 ק"מ 3 פעמים בשבוע וכל שבוע אני מעלה ב10%.
עשיתי את זה פעם והגעתי ל6.5 ק"מ ב36:21.
אני אספיק להיות מוכן? אין לי בעיה להשקיע פשוט אני מפחד להפצע.

• פותח/ת השרשור
יש לך בפורטל תכנית שמיועדת בדיוק לזה
קראתי אותה אבל יש לי רק 3 חודשים קצת יותר. לבנות קילומטראז' אני לא אספיק ביחד עם אימוני איכות. לקראת הגיבוש אני אעשה את זה יותר מסודר עם בסיס יותר טוב אבל אני צריך לשפר גם ספרינטים וגם 3000 לקראת היום סיירות

מה המשקל שלך?
אתה לא חייב להעלות נפח, תרוץ 3 פעמים בשבוע 20-30 דקות בקצב בינוני זה יספיק

• פותח/ת השרשור
מה המשקל שלך?
אתה לא חייב להעלות נפח, תרוץ 3 פעמים בשבוע 20-30 דקות בקצב בינוני זה יספיק
68 בערך ומטר 76-77. אני לא שמןן ויש לי כוח סבבה(בערך 20 מתח ומקבילים לא ספרתי, לפי דעתי מעל 25).
מתי כדאי להתחיל לשלב ספרינטים? וכמה זה קצב בינוני? כי נגיד אני עכשיו עושה בערך 5:40 ואני נקרע אחרי זה.

68 בערך ומטר 76-77. אני לא שמןן ויש לי כוח סבבה(בערך 20 מתח ומקבילים לא ספרתי, לפי דעתי מעל 25).
מתי כדאי להתחיל לשלב ספרינטים? וכמה זה קצב בינוני? כי נגיד אני עכשיו עושה בערך 5:40 ואני נקרע אחרי זה.
קצב 6:00-6:15
ספרינטים תעשה בחודש האחרון.

• פותח/ת השרשור
קצב 6:00-6:15
ספרינטים תעשה בחודש האחרון.
אז 3 פעמים בשבוע להתחיל מ20 דקות ולהגיע ל30? לא עדיף להגדיל את המרחק ב - 10% כל שבוע?
לגבי ספרינטים, אימון 1 ספרינטים ו2 אימוני נפח? איך לעשות את האימון ספרינטים, פשוט לעשות ספרינט לנוח ועוד ספרינט?

ברמת הכושר שלך והזמן עד הגיבוש אין לך זמן לפתח סבולת. אז עדיף שתשפר יכולת לזמן קצר.
באחד מהאימונים השבועיים תשלב כמה ספרינטים. אין פוטניאל שיפור יותר מדי גדול בזה, זה הרבה עניין של "מוטיבציה"

• פותח/ת השרשור
ברמת הכושר שלך והזמן עד הגיבוש אין לך זמן לפתח סבולת. אז עדיף שתשפר יכולת לזמן קצר.
באחד מהאימונים השבועיים תשלב כמה ספרינטים. אין פוטניאל שיפור יותר מדי גדול בזה, זה הרבה עניין של "מוטיבציה"
סבבה תודה, יש לי גם גיבוש טיס אבל הוא במרץ, אז אולי עדיף כן להעלות מרחק? המטרה זה טיס אבל אם אני לא אעבור את הגיבוש אני רוצה שיהיו לי עוד אופציות.

סבבה תודה, יש לי גם גיבוש טיס אבל הוא במרץ, אז אולי עדיף כן להעלות מרחק? המטרה זה טיס אבל אם אני לא אעבור את הגיבוש אני רוצה שיהיו לי עוד אופציות.
למה שלא תצטרף לקבוצת הכנה לצה"ל?
זאת תהיה ההכנה הכי רלוונטית

• פותח/ת השרשור
חשבתי על זה, אבל אני בעיקר מפחד מפציעות כי כנראה שהם בכושר יותר גבוה, גם קראתי בפורטל שהם לא הכי מנוסים וזה יותר ראבק ואת זה יש לי.

מסכים שזו ההכנה הכי רלוונטית, אבל לעתים יש שרלטנים בתחום, צריך לבחור בקפידה.
למשל קבוצה שדורשת מחניכים לרוץ עם אלונקה\שקי חול על גבי חול ים או לעשות ריצות הלוך חזור של אחד על אחד (סחיבת פצוע) מבלי שלחניכים יש אפילו יכולת להסקביט את המשקל של עצמם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית