הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מישהו מכיר את המוצר MASS FX ?

ניהייתי עצלן:jester:
בכל מיקרה זה סטרואיד מהצומח, הורמון שמעודד טסטוסטרון, עוד פעם השטויות האלה.

נכון זה לא שומן זה נוזלים , בלתי אפשרי לעלות 7 קילו בחודשיים של שריר גם לא בסייקל ולא משנה איזה סייקל

אני לא רואה פה סטרואידים, זה ניראה חומרים שגורמים לסינתוז, ניראה לי אמורים ליגרום ליותר פעילות כימית, החומרים האלה בדרך כלל רעילים ו/או דליקים ככה ששמים אותם במינונים נמוכים מאוד(אני מקווה).

נכון זה לא שומן זה נוזלים , בלתי אפשרי לעלות 7 קילו בחודשיים של שריר גם לא בסייקל ולא משנה איזה סייקל

זה עולה באותו מחיר של no explode nano vapor
אז חשבתי במקום לקנות אותם לנסות את זה ,
אבל כאילו אתה לא ממליץ על זה לניסוי ליראות מה יהיה או שזה לא שווה את הכסף?

אני תמיד בדעה שחוץ מקריאטין מונו הכל *** וחרתא להעלאה במסה והשלב הבאה זה רק חומרים.

טוב אני חושב שירדתי מזה,
אה נזכרתי רשמתה באיזה מקום שאם משלבים איזה 3 מוצרים מקבלים אותו אפקט כמו של כל הפורמולות , מה זה היה בידיוק אני לא מוצא את זה, ואני רוצה לעשות הזמנה אז אני ידחוף את זה.

קריאטין ל-ארגנין וקפאין יתן לך את אותה השפעה של רוב הפורמולות האלה

בקשר לשאלה המקורית אני ניסיתי את המוצרים של אנבוליק אקסטרים (massfx 3-ad hypodrol X2) והיו לי אחלה תוצאות לא יודע אני מאוד אהבתי אותם

קריאטין ל-ארגנין וקפאין יתן לך את אותה השפעה של רוב הפורמולות האלה

בקשר לשאלה המקורית אני ניסיתי את המוצרים של אנבוליק אקסטרים (massfx 3-ad hypodrol X2) והיו לי אחלה תוצאות לא יודע אני מאוד אהבתי אותם

מה הם נתנו לך חוץ מפאמפ היתה לך עליה במסה מהם משהוא מיוחד או שהם כמו נו אקספלוד ואלה רק פרמפ.

טוב אני חושב שירדתי מזה,
אה נזכרתי רשמתה באיזה מקום שאם משלבים איזה 3 מוצרים מקבלים אותו אפקט כמו של כל הפורמולות , מה זה היה בידיוק אני לא מוצא את זה, ואני רוצה לעשות הזמנה אז אני ידחוף את זה.
אפקט כן , השאלה מה אתה מחפש תוצאה או אפקט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית