הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT

• פותח/ת השרשור toona
  • פורסם בתאריך

toona

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
לאחר סייקל טסט פרופ + מסטרון פרופ 150mg\Eod במשך 10 שבועות

לגבי הפרוטוקול PCT אני סגור אבל לא היה פרגניל במהלך הסייקל אז רציתי לשאול איך להריץ אותו ולאחר כמה זמן להתחיל את ה PCT?
תודה לעוזרים 😃

בלאסט פרגניל של 1,500iu כל יומיים למשך 6 פעמים.

לאחר מכן המתן שבועיים ואז התחל PCT סטנדרטי

הבעיה באי-לקיחת פרגניל במהלך סייקל של טסט עם אסטר פרופ כפולה: גם מתרחשת אטרופיה במהלך הסייקל וגם לאחר השפיץ האחרון אין מספיק זמן לבצע "בלאסט פרגניל".
PCT במקרה זה יתחיל 7-9 ימים לאחר הסייקל, וזה הזמן (7 ימים) שצריך לחכות בין סיום השימוש בפרגניל לתחילת הPCT. פשוט נוצר מצב שלא ניתן לבצע בלאסט פרגניל ויש לבצע רק PCT כרגיל

• פותח/ת השרשור
הבעיה באי-לקיחת פרגניל במהלך סייקל של טסט עם אסטר פרופ כפולה: גם מתרחשת אטרופיה במהלך הסייקל וגם לאחר השפיץ האחרון אין מספיק זמן לבצע "בלאסט פרגניל".
PCT במקרה זה יתחיל 7-9 ימים לאחר הסייקל, וזה הזמן (7 ימים) שצריך לחכות בין סיום השימוש בפרגניל לתחילת הPCT. פשוט נוצר מצב שלא ניתן לבצע בלאסט פרגניל ויש לבצע רק PCT כרגיל
אז בכלל לא להשתמש בפרגניל???

אז בכלל לא להשתמש בפרגניל???
תוכל להזריק 2,500iu עם השפיץ האחרון של הטסט ולאחר 3 ימים עוד 2,500iu (סה"כ 1 אמפולה של 5,000iu פרגניל). לאחר מכן המתן 6 ימים ואז התחל PCT.

להבא פשוט השתמש בפרגניל במהלך הסייקל

• פותח/ת השרשור
תוכל להזריק 2,500iu עם השפיץ האחרון של הטסט ולאחר 3 ימים עוד 2,500iu (סה"כ 1 אמפולה של 5,000iu פרגניל). לאחר מכן המתן 6 ימים ואז התחל PCT.

להבא פשוט השתמש בפרגניל במהלך הסייקל
תודה רבה על העזרה 😃
אם אני מחלק את הפרגניל ל2 זריקות בטווח קצר יחסית אפשר להשתמש במים של הפרגניל ופשוט להזריק חצי CC נכון? (כמובן שכל הזמן הזה זה ישאר במקרר)

תודה רבה על העזרה 😃
אם אני מחלק את הפרגניל ל2 זריקות בטווח קצר יחסית אפשר להשתמש במים של הפרגניל ופשוט להזריק חצי CC נכון? (כמובן שכל הזמן הזה זה ישאר במקרר)
כן, אפשרי. אבל רק במקרה הספציפי הזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית