הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון טכניקה סקוואט ובנצ פרס

bar199950

משתמש מתחיל
68
1
נק' מוניטין:
1
68
1
היי שלום לכולם
אשמח לקבל ביקורת על הסקוואט והבנצ שלי.
אני עושה את תכנית ss כמובן מזה חודש וחצי.

הסקוואט כרגע 60 קג

בנצ 62.5

ועוד משהו בקטנה שאשמח לקבל ביקורת זה המתח שאני עושה, אמרתי אין לי מה להפסיד רק ללמוד למרות שזה תרגיל פשוט..
כמו כן זה היה הסט האחרון עשיתי 9-5-4

תודה רבה לכל העוזרים!!!

• פותח/ת השרשור
לצערי הרב זה מה שיש לי בבסיס אני יכול לעשות במקום בשיפוע חיובי בלי סמית אבל זה מה יש..
בסופשים אני מתאמן במכון בבית נורמלי

עוד ביקורות על הטכניקה?

הסקוואט בסדר גמור, רק תשלח טיפה ברכיים לצדדים ותשתדל להחזיק גב תחתון בתחתית, הוא טיפה מתעגל.
אין צורך לומר שאתה צריך פתרון דחוף לראק. לא עושים סקוואט מהבנץ', במשקל קצת יותר גבוה זאת סכנת נפשות. עדיף לא לעשות מאשר לעשות כך.

בנץ' אין הרבה מה להגיד על הסמית'. ובכל זאת, אין מתח בגוף, אין לג דרייב, אין קימור בגב התחתון.

מתח - אין סיבה להחזיק כל כך רחב, אתה סתם מחליש את עצמך, ואין סיבה להיעצר בתחתית. תשתמש בבאונס. עדיף לך גם לעבור לצ'ין אפס, תוכל להתקדם בו יותר.

בנוסף לכל מה ש-stitch אמר, הספסל מחייב אותך לעמוד בעמידה לא טובה, ואולי מונע ממך לרדת כמו שצריך. חוץ מזה, זה יגמר בתאונה.

עדיף לעשות בנץ׳ בשיפוע מאשר בנץ׳ בסמית׳.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט בסדר גמור, רק תשלח טיפה ברכיים לצדדים ותשתדל להחזיק גב תחתון בתחתית, הוא טיפה מתעגל.
אין צורך לומר שאתה צריך פתרון דחוף לראק. לא עושים סקוואט מהבנץ', במשקל קצת יותר גבוה זאת סכנת נפשות. עדיף לא לעשות מאשר לעשות כך.

בנץ' אין הרבה מה להגיד על הסמית'. ובכל זאת, אין מתח בגוף, אין לג דרייב, אין קימור בגב התחתון.

מתח - אין סיבה להחזיק כל כך רחב, אתה סתם מחליש את עצמך, ואין סיבה להיעצר בתחתית. תשתמש בבאונס. עדיף לך גם לעבור לצ'ין אפס, תוכל להתקדם בו יותר.

לגבי הסקוואט.. כרגע אני במשקלים נמוכים אז אני אשאר עם הראק הזה למרות שזה קצת מסוכן..אין לי ברירה זה הציוד במכון בבסיס שלי...
אתה אומר שהסקוואט שלי טוב אני חייב לומר שאחרי האימון הרגשתי קצת כאבים בגב תחתון יכול להיות שזה פשוט doms?

על הבנצ אעבוד..

לגבי המתח זו הצורה שהבנתי שצריך לעשות בתכנית ואני מרגיש שהיא עובדת לי על פלג גוף עליון בצורה מטורפת! ואני גם משתפר מאימון לאימון..

בנוסף לכל מה ש-stitch אמר, הספסל מחייב אותך לעמוד בעמידה לא טובה, ואולי מונע ממך לרדת כמו שצריך. חוץ מזה, זה יגמר בתאונה.

עדיף לעשות בנץ׳ בשיפוע מאשר בנץ׳ בסמית׳.

קיבלתי לגבי הבנצ
ולגבי הסקוואט כרגע אין לי ברירה ארד נמוך יותר אראה איך זה..

לא דיברתי על הקפצה ולא על גב עקום בקרלז. אתה כבר מגיע לצ'יטים וזה לא מה שאמרתי.
דיברתי על שימוש בבאונס בבנץ', או בסקאווט.
אני לא רואה סיבה לעצור בתחתית של המתח, להפך, היה על זה דיון מזמן, לדעתי זה רק מזין למרפקים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית