ייעוץ התייעצות לגבי תוכנית אימונים ותזונה

Danielp50

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
אהלן,

אני בן 21 שוקל 60 קילו גובה 1.73
אני נמצא בשנה הקרובה בצבא ביחידה קרבית.

יש לנו חדר כושר פלוגתי שבו יש:
משקולות יד
מוט + משקולות למוט
מוט w
כיסא מתכוונן ( זאת אומרת שניתן לקבוע אם יהיה לו שיפור חיובי או שלילי )
כיסא מיועד לכפיפת מפרקים
כמובן שמתח ומקבילים
גומייה חזקה שאפשר לעבוד איתה
(משמע אין בכלל מכונות)

אני מתאמן כחודש וחצי חודשיים וזאת התוכנית שהצלחתי לבנות עם האילוצים והמגבלות של הצבא והחדר כושר שלנו:

תוכנית A:

חזה:
1. לחיצת חזה מוט 3×8
2. לחיצת חזה שיפוע חיובי מוט 3×8
3. מקבילים 3×8

רגליים:
1. סקוואט עם מוט 3×8
2. מכרעים קדמי עם משקולות יד 3×8
3. עלייה על קצות האצבעות עם משקל 3×8

יד אחורית:
1. פשיטת מרפק עם משקולת יד 3×8
2. פשיטת מרפקים בשיכבה עם מוט w גם 3×8

------------------------

תוכנית B:

גב:
1. מתח 3×8
2. חתירה בהתייה לפנים ( best over row ) גם 3×8

כתפיים:
1. לחיצת כתפיים כנגד מוט/משקולות יד 3×8
2. הרחקה לצדדים עם משקולת יד 3×8
3. חתירה עם משקולות יד 3×8

יד קדמית:
1. כפיפת מרפק בישיבה עם משקולת יד 3×8
2. כפיפת מפרקים בישיבה עם כיסא מיועד עם מוט w גם 3×8

+בטן ( לא צריך להרחיב אני יודע לעשות )

תזונה:
מאמין שרובכם כבר עשיתם צבא. בכל אופן האוכל הוא פחות או יותר אותו אוכל כל יום ובכל הבסיסים פחות או יותר אותו דבר זה בדרך כלל מה שאני אוכל כל יום:

ארוחת בוקר:
כף אחת של גיינר ( super mass gainer dymatize )
פרוסה עם גבינת סקי ( גבינה לבנה )

ארוחת צהריים:
כמה כפות של אורז
מנת בשר
2 3 חתיכות של תפוח אדמה

ארוחת ערב:
כמה כפות של אורז/פסטה
חביטה או מקושקשת או לחם מטוען עם ביצה

שעה לפני השינה עוד כף של גיינר או אחרי אימון.

מטרה: נטו ניפוח ( היפרטרופיה ) ולא כוח או סובלות או משהו אחר.
אני כרגע רוצה לעלות במסה ולא לרדת באחוזי שומן.

אשמח לביקורת לגבי התוכנית ודרכים לשפר אותה עמ להשיג את המטרה: ניפוח(היפרטרופיה) ולא חוזק.
כמו כן אשמח לדעת כמה פעמים להתאמן בשבוע והאם לעשות יום גם יום לא או איך לעבוד?

תודה מראש דניאל.

נערך לאחרונה:
מבלי להתייחס רגע לתזונה.
איך אתה עושה סקוואט? יש לכם ראק\כלוב?
דדליפט אפשר לעשות? חתירות עם מוט?

• פותח/ת השרשור
אין ראק או כלוב. לגבי דדלפיט אני מניח שאפשר. חתירה אם מוט נראלי אפשר גם. כל הציוד שיש בחדר כושר שלנו רשמתי בהודעה למעלה. יש 3 מוטות - אחד דאבליו אחד רגיל ועוד אחד אולימפי כזה

אז איך אתה עושה סקוואט בלי ראק/כלוב?

דבר נוסף , אתה צריך להבין שאני דבר כזה רק היפרטרופיה . ברגע שתתחזק (בדרך נכונה כמובן) אתה תגדל .

אין דרך להפריד ביניהם

לוקח את המוט מקדימה ומעביר אותו לגב. הקטע זה שאני לא בטוח איך התוכנית אימונים הזאת

זה יהיה לך בלתי אפשרי להיכנס לסקוואט דרך פרס כשתעלה במשקלים. נשמע גם כמו מתכון לדפוק את הגב עם הזמן.
אני באותו מצב כמוך ופשוט מניח את המוט על המקבילים ומשתמש בהם כראק, עובד לי יופי.

לוקח את המוט מקדימה ומעביר אותו לגב. הקטע זה שאני לא בטוח איך התוכנית אימונים הזאת
התוכנית מזעזעת, ובנאדם ששוקל 60 קילו צריך לקצץ 75% מכמות התרגילים והנפח שאתה עושה, בין אם המטרה שלו להיות באדיבילדר או בלרינה. תקרא קצת בפורום, תראה המלצות לאנשים, ותוציא מהלקסיקון את המושג היפרטרופיה כרגע, לעוד שנתיים לפחות של אימונים רציניים.

• פותח/ת השרשור
התוכנית מזעזעת, ובנאדם ששוקל 60 קילו צריך לקצץ 75% מכמות התרגילים והנפח שאתה עושה, בין אם המטרה שלו להיות באדיבילדר או בלרינה. תקרא קצת בפורום, תראה המלצות לאנשים, ותוציא מהלקסיקון את המושג היפרטרופיה כרגע, לעוד שנתיים לפחות של אימונים רציניים.
אז אולי במקום להגיד שהתוכנית לא טובה תגיד לי מה כן לעשות. יש בערך 900 מדריכים באתר אתה מצפה שאני אקרא את כולם? אני גם לא מנסה לעשות הסמכה של מדריך חדר כושר . הייתי שמח אם במקום ההודעה הזאת היית שולח כמה קישורים שאני יכול לקרוא ולהביא אפילו איזה אימון כמו fbw

הייתי שמח אם במקום ההודעה הזאת היית שולח כמה קישורים שאני יכול לקרוא ולהביא אפילו איזה אימון כמו fbw

מידע - משתמשים חדשים: אין לרשום הודעות בסגנון "צריך שיבנו לי תכנית/תפריט"

אף אחד כאן לא עובד בשבילך חבר, אנחנו מצפים מאנשים שכן יקדישו את הזמן לקרוא בפורטל כי סה"כ הפורטל נבנה עבורנו ואם אתה לא מוכן לקרוא וללמוד אנחנו בטח שלא נאכיל אותך בכפית.
יש לך תוכניות כמו SS\ לינארית של ביל סטאר. אתה יכול להתחיל משם.

• פותח/ת השרשור
לא מחפש שתבנו לי תוכנית אבל בגלל שאין לי את כל המכשירים הייתי מצפה להכוונה כלשהי מאשר : " תקרא מדריכים ". שלא תחשבו שלא קראתי חלק מהמדריכים אבל עדיין אין לי מושג בכלום. הייתי רוצה תוכנית בשביל לפתח את הגוף שיהיה גדול לא חזק עם האמצעים שיש לרשותי. אשמח לעזרה כלשהי אם לא תוכנית אז תשובה קצת יותר פרקטית מאשר לקרוא מדריכים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית