הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אשמח לקבל עזרה

• פותח/ת השרשור USB
  • פורסם בתאריך

USB

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
אז ככה:

בן 42, ספורטאי מקצועי לשעבר. כאשר התאמנתי באופן מקצועי השתמשתי בחומרים שונים ומשונים על מנת להוסיף מסה וסיבולת.

היום, 10 שנים אחרי סיום הקריירה מחפש לעשות כמה סייקלים פשוטים על מנת להוסיף מסה.

יש לי המון ניסיון בספורט, בחדרי כושר מגיל 14. בזמן הקריירה אימונים של 4-5 שעות ביום 5 ימים בשבוע...

כשיחקתי בחול באופן מקצועי המאמנים היו מסדרים לנו את החומרים מהספונסרים.

עכשיו אני מחפש להשיג לי את החומרים לבד אבל:

אין לי מושג מאיזה חברות. אני קורא המון וכל אחד כותב משהו אחר.

בנוסף, איך לשלוח לארץ? האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי או שחייבים עם ביטקיון או monygram.

ומה בדבר משלוח לארץ? חברות ממולצות?

אשמח לקבל הפניית לאתרים איכותיים שאפשר לשלם עם כרטיס אשראי.

תודה לכולם

מציע לך להתמיד בלמידה עצמית של הנושא לפני שאתה פונה לכיוון הזה, כי מאיך שזה נשמע (לא בקטע רע) אין לך מושג מה אתה צריך לעשות חוץ מלקנות חומרים.

• פותח/ת השרשור
אם למישהו יש תגובות קונקרטיות לשאלות שלי זה היה נחמד.

אז ככה:

בן 42, ספורטאי מקצועי לשעבר. כאשר התאמנתי באופן מקצועי השתמשתי בחומרים שונים ומשונים על מנת להוסיף מסה וסיבולת.

היום, 10 שנים אחרי סיום הקריירה מחפש לעשות כמה סייקלים פשוטים על מנת להוסיף מסה.

יש לי המון ניסיון בספורט, בחדרי כושר מגיל 14. בזמן הקריירה אימונים של 4-5 שעות ביום 5 ימים בשבוע...

כשיחקתי בחול באופן מקצועי המאמנים היו מסדרים לנו את החומרים מהספונסרים.

עכשיו אני מחפש להשיג לי את החומרים לבד אבל:

אין לי מושג מאיזה חברות. אני קורא המון וכל אחד כותב משהו אחר.

בנוסף, איך לשלוח לארץ? האם אפשר לשלם בכרטיס אשראי או שחייבים עם ביטקיון או monygram.

ומה בדבר משלוח לארץ? חברות ממולצות?

אשמח לקבל הפניית לאתרים איכותיים שאפשר לשלם עם כרטיס אשראי.

תודה לכולם
כדאי שתפרט איזה סייקלים עשית ומה המטרות שלך כרגע.
ואני מצטרף למה שאמר @BlackSwan
בכל מקרה, על איזה חומרים אתה מדבר? על אבקות חלבון או חומרים אנאבוליים???

• פותח/ת השרשור
מדובר על חומרים אנאבולים. חלבונים ותוספים אחרים אני מביא מחול לבד.

אינני מכיר את הפרוצדורות להשגת החומרים בארץ. שוב, כשהתאמנתי בחול פחות או יותר היה לנו מי שתכנן את הסייקלים עבורינו.

תודה

אסור לקנות ולמכור חומרים דרך הפורום. הפורום נועד לצרכי מידע בלבד.
כן תוכל להתייעץ פה לגבי סייקלים שהינך מתכנן.
בכל מקרה, כדאי מאוד שתלמד את הנושא הזה אם אין מי שירכיב עבורך את הסייקל. לאחר שתחליט שאתה ברמה שמתאימה לחומרים ואתה סגור על הסייקל מבחינת חומרים וכמויות תוכל להתייעץ על גבי הפורום.

בלי קשר לנושא, אפשר לדעת מה התחום שעסקת בו כספורטאי ?

סתם מעניין אותי לדעת ..

• פותח/ת השרשור
הוקי קרח
אסור לקנות ולמכור חומרים דרך הפורום. הפורום נועד לצרכי מידע בלבד.
כן תוכל להתייעץ פה לגבי סייקלים שהינך מתכנן.
בכל מקרה, כדאי מאוד שתלמד את הנושא הזה אם אין מי שירכיב עבורך את הסייקל. לאחר שתחליט שאתה ברמה שמתאימה לחומרים ואתה סגור על הסייקל מבחינת חומרים וכמויות תוכל להתייעץ על גבי הפורום.

תודה!

היכן כן ניתן להתייעץ בנוגע למקורות איכותיים של חומרים אנבולים והשילוח שלהם לארץ?

אוקי, וכל מה שקשור לפרוטוקולים - מבנה סייקל, פרגניל, PCT, יש לך ידע בנושא ?

• פותח/ת השרשור
רוב מה שאני צריך לדעת אני יודע.

ולמרות זאת אני מתמיד לקורא כל הזמן באתרים/פורומים.

אני לא מחשיב את עצמי מומחה אבל אחרי 10 שנים של כמעט 4 שעות כל יום באימונים עם מאמנים , אימוני כוח וסיבולת ותזונאים מקצועיים אני חושב שצברתי בסיס רחב מאוד. אבל עדיין, תמיד צריך ללמוד עוד.

תודה על הרצון לעזור. אבל כבר קראתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית