ייעוץ test prop +deca npp

11adirsabah

משתמש מתחיל
22
3
נק' מוניטין:
3
22
3
מתחיל סייקל קצר של טסט עם דקה מינונים של
1.cc test prop
1cc deca

שאלה לגבי דקה
ההבננתי שזה סייקל שסופח נוזלים .
גם בטסט קצר הוא סופח נוזלים?
והמינונים הם בסדר אני ישמח לביקורת
ועזרה תודה רבה מראש למי שעונה ☺

מתחיל סייקל קצר
קצר? כמה זמן? תהיה ברור
1.cc test prop
1cc deca
נא כתוב מינונים שבועיים ב-mg ולא בנפח (cc)
הבננתי שזה סייקל שסופח נוזלים
בכל שימוש בסטרואידים תהיה ספיחת נוזלים. בחלק יותר, בחלק פחות.
גם בטסט קצר הוא סופח נוזלים
כן. וזה קשור לחומר עצמו (טסטוסטרון) ולא לאסטר (פרופ, או כל אחד אחר)
המינונים הם בסדר אני ישמח לביקורת
ראה התייחסות בציטוט השני

אתה בטוח שאתה משתמש בדקה ולא ב-NPP? אחרת אין טעם להריץ דקה בעל אסטר כה ארוך עם טסט פרופ

12 שב' לכל העסק הזה זה די ארוך. עדיף לסיים הכל ב-8 או 10 שב'
את הטסט תעלה למינון 450mg שבועי
מינון ה-NPP טוב
מה לגבי פרגניל במהלך הסייקל?
PCT?

• פותח/ת השרשור
פרנבליג אין לי כלכך מושג מזה .אשמח חהסבר תודה.
סליחה שאני חוזר על אותה שאלה כדאיי שאני יהיה בטוח עם זה יוצא 450 שבועי זה יוצא 1.5
ml במזרק רק test מלבד הnpp

לגבי פרגניל - קרא בנעוץ בראש הפורום וגם בצע חיפוש.
אל תתחיל סייקל לפני שאתה יודע מה אתה עושה. אם לשפוט לפי תגובותייך, לא לדעת מה זה פרגניל זו נורה אדומה.
לגבי מינון טסט - אכן 450mg שבוע זה 1.5ml שלוש פעמים בשבוע

אתה אומר שאתה חדש בתחום... אבל עושה סייקל של וותיקים.... הזרקה יום יומית.... ננדרונלון וכל מה שהוא מביא איתו.... נראה לי שכדאי לחשב כיוון מחדש.
לא ציינת משקל גוף... מה מסת השריר שאתה מחזיק. סתם ככה לקחת מינון סטנדרטי זה אחלה אבל חא מקצועי.... בנאדם ששוקל 120 קילו שרירי על 400 מג טסט זה יהיה מגוחך לדוגמה.

76 קילו. על 13. אחוז שומן
מטר 75
מה מטרת הסייקל?
מניח שהתשובה היא מסה. הפרופ והדקה הקצר יתנו לך עליה נקיה, אבל צריך לשים לב ל פחמימה. מה שעוזר לעלות בנוזלים זה הפחמימה. אם תצליח לשלוט בה.... ויש גם מרכיב גנטי.
במידה וזה סייקל ראשון שלך... הייתי הולך עם אנטט עם בולדנון. אולי נגיעות של דיבול אם אחרי 6 שבועות הכל פיקס. הדקה זה חומר מעולה אבל דורש התנסות. במידה ואתה נשאר עם הסייקל, שים לב לעשות מינון טסט גבוהה יחסית לדקה כדי לאזן. הייתי אומר 400 או 500 פרופ לבין 300 דקה.
תלוי בניסיון ברמת החומרים ובתגובה שלך.
ארימידקס הייתי לוקח בכל מקרה כבר אחרי שבועיים, לא מחכה לתופעות ולא בטיח.
קבוטרים - לשריין. אם הדקה שלך אמיתי אתה תצטרך קצת מהקבוטרים. רמות ה פרולקטין עולות.

• פותח/ת השרשור
מסה זה בטוח
חלבונים 180 גרם
פחמימה 200. כל שעתיים בערך 8 ארוחות ביום
אל הדקה אני כבר שבועיים זה סייקל שני שלי
לא רואה תופעות לטאי כבר שבוע 2
חוץ מעצבים. או סתם כי יש לי פתיח קצר חחחח..
אין לי אומץ להוסיף דיבול הגוף שלי סופח נוזלים בשניה
אני שמן לשעבר. אחרי ירידה של 80 קילו
המינון הוא 1mg דקה
1מג prop
חברה אמריקן פארמה ממש מרוצה מימנה
סייקל ראשון שלי היה טסט של egale
רק פרופ. החומר היה נחמד כאבים במשך יומין אחרי זריקה...
ארימידקס אתה ממליץ להתחיל?

החומרים סבבה. איגל סבבה. אתה חייב לעלות פחמימה.... זה נמוך מאוד למסה. אותו כנל לחלבון. לא מעניין אותי כמה אתה שוקל וכל הנוסחאות.... וגם שהיית שמן סורי. מסה זה מסה. חלבון ההייתי אומר סביב ה 300 פחמימה סביב ה 400. שים לב להתפתחות שלך ותווסת בהתאם. אם אתה עולה יפה סבבה, אם משמין תוריד פחמימה. אם אתה אוכל נקי הכל יהיה בסדר .
ארימידקס אפשר כבר להוסיף.
לא להוסיף דיבול בסייקל הזה, התכוונתי לסייקל שהצעתי. אפשר להוסיף גם לזה אבל ירטיב אותך מאוד. אנאבר הולך עם הכל טוב, טורינבול יכול להיות מתאים גם. אני ההייתי עושה אפילו וויני 4 שבועות אבל אני משוגע חחח... כוח קשיחות וגם מווסת נוזלים. אבל לא נבלבל אותך. אוכל, ארימידקס ואנאבר אם יש תקציב. אם בוא נגיד אחרי 6 שבועות חסר לך משו ורוצה קיק והכל פיקס... תחשוב על טורינבול.

• פותח/ת השרשור
תודה על ההשקעה אתה מתכוון כל שעתיים ?
יש ממצב אני יקיא חחחחחח
ויני חשבתי על זה סייקל הבא
אנאבר אני משתמש תודה רבה על כל הייעוץ אחי חידשתי לי הרבה

לא יודע מה כוונתך כל שעתיים... אני מניח שאוכל. בסופו של דבר הכל מסתכם במה הכנסת לגוף במשך היום. יש כאלו שיאכלו גם 3 ארוחות ביום....
בגדול תגיע לערכים קודם כל.
המשמעות של אכילה תחופה זה פשוט לשמור על רמת סוכר מאוזנת, מטבוליזים גבוהה, אנאבוליות ומניעת קטבוליות.
נראה לי שארוחה כל 3 שעות תעשה את העבודה. אין בעיה להגדיל כמויות. אם לא הצלחת במהלך היום... קום בלילה לשייק ותחזור לישון. אין מה לעשות אוכל זה המרכיב הכי חשוב פה.
תופעות הלוואי לאכילה במסה די ידועות לוותיקים פה.... בטן נפוחה, גזים וחוסר נוחות. תתנסה במאכלים שהגוף שלך מקבל הכי טוב. אני למשל רץ לרוב על אורז, דחיסות אורז ופירות. פסטה ו שיבולת שועל מנפחת אותי ו מכבידה. אבל מכיר המון שזה עובר דרכם בקלות. אז תתנסה.
פעם בשבוע או שבועיים ממליץ לך על ריקון עדין. להוריד פחמימה, קצת להוריד חלבון ולתת לקיבה לנוח.
אנזימי עיכול לפני כל ארוחה גם יעזרו מאוד.

ארימידקס הייתי לוקח בכל מקרה כבר אחרי שבועיים, לא מחכה לתופעות ולא בטיח.
להחזיק ארימידקס בהישג יד זה MUST. להשתמש כבר מראש ללא התחלת תופעות לוואי אסטרוגניות בחזה זה לא חכם. ארימידקס מביא עימו גם כמה תופעות לוואי לא נעימות והרעב במערכת הקרדיו-וסקולרית, שגם ככה מקבלת על הראש בזמן שימוש בחומרים. הרעה נוספת למשל במאזן הכולסטרול או הורדה קריטית של רמות אסטרוגן זה לא משהו שנרצה להגיע אליו בסייקל ואף בכלל. עניין הרגישות והגנטיקה מאוד חשובים, וכמובן ידוע לך, בתור ותיק בתחום, שיש שכל גוף מגיב אחרת. אני בעצמי, וגם אנשים בעלי אחוז שומן גבוה ממני וכאלו המריצים מינונים גבוהים ממני, לא נצטרכו להשתמש באדקס באף סייקל שלהם. ויש כאלה שעל חצי גרם טסט בסייקל ראשון יתפוצצו בחזה. אז כמו שנאמר - להחזיק בהישג יד, ולא להשתמש מראש.
אם הדקה שלך אמיתי אתה תצטרך קצת מהקבוטרים. רמות ה פרולקטין עולות
דומה לסעיף הראשון. ננדורולון נוטה להיחשב מעלה פרולקטין בכמה pathways אבל עיקרו ממעלה ראשונה הוא היותו פרוגסטרוני. אם כבר, ערכי הפרוגסטרון בגוף הם אלו שיעלו בהכרח אל הרבה מעבר לנורמה, כאשר עליית הפרולקטין עשויה להיות שולית. דוסטינקס, לעומת ארימידקס, נחשבת לתרופה פחות קיצונית בגוף. הורדת ערכי הפרולקטין אינם מביאים עימם הרבה תופעות לוואי שליליות, אבל שוב, לא מדובר בסוכריות מנטוס, כך שלא נרצה סתם לקחת מראש. בנוסף, דוסטינקס היא תרופה מאוד מאוד יקרה, מה שמוסיף לרצון שלא להשתמש סתם מראש

מסה זה בטוח
חלבונים 180 גרם
פחמימה 200. כל שעתיים בערך 8 ארוחות ביום
אל הדקה אני כבר שבועיים זה סייקל שני שלי
לא רואה תופעות לטאי כבר שבוע 2
חוץ מעצבים. או סתם כי יש לי פתיח קצר חחחח..
אין לי אומץ להוסיף דיבול הגוף שלי סופח נוזלים בשניה
אני שמן לשעבר. אחרי ירידה של 80 קילו
המינון הוא 1mg דקה
1מג prop
חברה אמריקן פארמה ממש מרוצה מימנה
סייקל ראשון שלי היה טסט של egale
רק פרופ. החומר היה נחמד כאבים במשך יומין אחרי זריקה...
ארימידקס אתה ממליץ להתחיל?
התפריט שלך דל עבור סייקל
אין מספיק חלבון ופחמימה. לא יודע מה מצב השומן שלך, אבל גם הוא חשוב אחרי הכל.
נכתב רבות בפורום על איך לאכול בסייקל וכיצד תזונה במאסה אמורה להיראות. חפש וקרא, כך תבין שאתה די רחוק מהאידיאל המבוקש. חומרים זה אחלה בכדי לפרוץ גבוהות ולהתקדם, אבל איפה האוכל כדי להשיג זאת?

לגבי דיבול - לא חייב משהו ארומאטי כמוהו. אם אתה מפחד, או שיש לך נטייה גבוהה לספיחת נוזלים, תוכל לשלב אוראלי יבש. או בכלל, לא חייב אוראלי, למרות שבתור קיק לסייקל זה מוסיף המון.

ושוב, לא מבין למה אתה משתמש באסטרים קצרים בטסט. ניחא NPP שאתה יכול להזריק ממנו גם 3 פעמים בשבוע, אבל פרופ הייתי מחליף באתת ומזריק פעמיים בשבוע. רק חשוב לזכור איזה יום לאיזו זריקה. בנוסף, אתה מדבר במונחי נפח (CC) אתה יודע כמה משקל/מאסה (mg) חומר אתה מזריק? זה ה-א' ב' של להבין מונחים בסיסיים בסייקל.

לגבי החברה שאתה משתמש בה. מדובר ביצרן מקומי ותיק עם שם מוכח. מהמעט שאני מכיר שהשתמש היה מרוצה מהכל.

בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית