ייעוץ test prop +deca npp

11adirsabah

משתמש מתחיל
22
3
נק' מוניטין:
3
22
3
מתחיל סייקל קצר של טסט עם דקה מינונים של
1.cc test prop
1cc deca

שאלה לגבי דקה
ההבננתי שזה סייקל שסופח נוזלים .
גם בטסט קצר הוא סופח נוזלים?
והמינונים הם בסדר אני ישמח לביקורת
ועזרה תודה רבה מראש למי שעונה ☺

להחזיק ארימידקס בהישג יד זה MUST. להשתמש כבר מראש ללא התחלת תופעות לוואי אסטרוגניות בחזה זה לא חכם. ארימידקס מביא עימו גם כמה תופעות לוואי לא נעימות והרעב במערכת הקרדיו-וסקולרית, שגם ככה מקבלת על הראש בזמן שימוש בחומרים. הרעה נוספת למשל במאזן הכולסטרול או הורדה קריטית של רמות אסטרוגן זה לא משהו שנרצה להגיע אליו בסייקל ואף בכלל. עניין הרגישות והגנטיקה מאוד חשובים, וכמובן ידוע לך, בתור ותיק בתחום, שיש שכל גוף מגיב אחרת. אני בעצמי, וגם אנשים בעלי אחוז שומן גבוה ממני וכאלו המריצים מינונים גבוהים ממני, לא נצטרכו להשתמש באדקס באף סייקל שלהם. ויש כאלה שעל חצי גרם טסט בסייקל ראשון יתפוצצו בחזה. אז כמו שנאמר - להחזיק בהישג יד, ולא להשתמש מראש.
דומה לסעיף הראשון. ננדורולון נוטה להיחשב מעלה פרולקטין בכמה pathways אבל עיקרו ממעלה ראשונה הוא היותו פרוגסטרוני. אם כבר, ערכי הפרוגסטרון בגוף הם אלו שיעלו בהכרח אל הרבה מעבר לנורמה, כאשר עליית הפרולקטין עשויה להיות שולית. דוסטינקס, לעומת ארימידקס, נחשבת לתרופה פחות קיצונית בגוף. הורדת ערכי הפרולקטין אינם מביאים עימם הרבה תופעות לוואי שליליות, אבל שוב, לא מדובר בסוכריות מנטוס, כך שלא נרצה סתם לקחת מראש. בנוסף, דוסטינקס היא תרופה מאוד מאוד יקרה, מה שמוסיף לרצון שלא להשתמש סתם מראש

כמו תמיד.... כשאני עונה... אני מתייחס לסייקלים אמיתיים... חזקים וטובים 😃
וכששוחים נרטבים. מסכים איתך עם כל מילה. יש פה מנגנון למידה אישי, כל אחד יגיב אחרת.
אבל נראה לי שכולנו נגיב בצורה זהה מגרם וחצי טסט 🤯
ברוך שובך @Simon777 ,
שנה טובה לכולם
תודה ידידי. יא אללה. נעלם אפקט האנונימיות. חחח
שנה טובה ומבורכת אלוף

כמו תמיד.... כשאני עונה... אני מתייחס לסייקלים אמיתיים... חזקים וטובים 😃
וכששוחים נרטבים. מסכים איתך עם כל מילה. יש פה מנגנון למידה אישי, כל אחד יגיב אחרת.
אבל נראה לי שכולנו נגיב בצורה זהה מגרם וחצי טסט 🤯

תודה ידידי. יא אללה. נעלם אפקט האנונימיות. חחח
שנה טובה ומבורכת אלוף

אנונימיות?
לא תוכל להיות מרגל:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית