ייעוץ חידוד שאלה ששאלתי לגבי אחוזי שומן והתחלת סייקל

1. סביר להניח שבסייקל תעלה עוד בשומן, וחיטוב ארוך = יותר אופציות לאבד מסת שריר וחבל (גם יותר קשה להתמיד בחיטוב ארוך).
2. עלייה במסת שריר אינה יעילה, הורמונים מתפקדים בצורה שונה, תחזוקה גדלה ונדרש לאכול יותר מה שיכול לעלות עוד יותר את השומן כי אין לך מושג מהי התחזוקה האמיתית שלך (יחסי שריר שומן וכדומה)
3. למה לא?

• פותח/ת השרשור
או קיי תן לי להבין את זה באופן עמוק יותר-

1. הבנתי את זה. בסייקל מסה אתה גם ככה עולה עוד שומן ובסהכ המטרה היא להיות חטוב בסופו של דבר.
2.העלייה במסת השריר אינה יעילה כאשר אתה באחוזי שומן גבוהים..? באילו אחוזים זה מתחיל להיות משמעותי?
מהו אחוז השומן האופטימלי להתחיל סייקל מאסה.
איך כדאי להתנהג בסייקל עצמו מבחינ תזונתית כדי לעלות כמה שפחות בשומן ומקסימום בשריר (שאלת המליון?)

בעיקרון אין כללים, אבל מעל 20% שומן להתחיל סייקל/להמשיך בתקופה של "עלייה במסת שריר" לדעתי זו בעיה.
אין אחוז שומן אופטימלי להתחיל סייקל, סה"כ כל אחד והגנטיקה שלו, הייתי אומר 10-14%.
מבחינה תזונתית, אותו עיקרון, כמה שנהגת לפני הסייקל כך תנהג גם לאחר מכן רק להוסיף עוד 20-30% חלבון (סינטוז חלבון גבוה יותר בסייקל ולכן כדאי, מקסימום שום רע לא קרה), ואולי קלוריות בהתאם להוצאה הקלורית, הכרות עם הגוף, וכמובן אימונים מספקים.

זה הכל סיפורי סבתא אני מכיר אנשים שב off season נראים כמו מקררים מבחיטוב נראים מעולה והם על סייקל באחוזי שומן גבוהים ועולים מסה יופי אין שום אידיקציה שחומרים עובדים טוב יותר או פחות באחוז שומן גבוהה

זה הכל סיפורי סבתא אני מכיר אנשים שב off season נראים כמו מקררים מבחיטוב נראים מעולה והם על סייקל באחוזי שומן גבוהים ועולים מסה יופי אין שום אידיקציה שחומרים עובדים טוב יותר או פחות באחוז שומן גבוהה

הם על אחוז שומן גבוה או עם הרבה נוזלים (ובפועל הם רק 15% שומן למשל)
יש הבדל

הם על אחוז שומן גבוה או עם הרבה נוזלים (ובפועל הם רק 15% שומן למשל)
יש הבדל

הם יכולים גם להיות על אחוז שומן ולהיות לאחר החיטוב יבשים שרואים להם את הורידים בכל מקום.
קח לדוגמא מלא מתחרים כמו לי פריסט שבאוף סיזן שלו ואני מצטט:"אני אוהב לאכול המון קאנטקי פרייד צ'יקן, באוף סיזן שלי אני אוכל דליים שלמים של ה*** הזה".
ובתחרות הוא בא יבש כמו בגד שעבר גיהוץ.

שוב, אתם עושים סלט ואם לסבתא היו גלגלים.
זה תלוי ב:
1. החומרים שהבן אדם לוקח
2. הגנטיקה שלו (!@!#!@#!!@#!@#)
3. היכולת שלו להתמיד לאחר מכן בחיטוב ארוך ולעשות אותו בצורה נכונהה

זה הכל.

שוב, אתם עושים סלט ואם לסבתא היו גלגלים.
זה תלוי ב:
1. החומרים שהבן אדם לוקח
2. הגנטיקה שלו (!@!#!@#!!@#!@#)
3. היכולת שלו להתמיד לאחר מכן בחיטוב ארוך ולעשות אותו בצורה נכונהה

זה הכל.

מסכים לגמרי אח יקר זה רק מחזק את העובדה שאם הכל בסדר ואתה מתמיד בדיאטה והכל מתוקתק (סייקל תזונה מנוחה וכו) אז אפשר לעשות סייקל מסה על אחוז שומן די גבוהה והוא יהיה אפקטיבי.

עדי, לא יודע מה העבר שלך כל בך באימונים אבל אני כמעט בטוח שלא עלית מעל 20% לעולם גם לא בסייקל, תקן אותי אם אני טועה?

• פותח/ת השרשור
השאלה היא כמה תאבד שריר

כשתצטרך לחטב אחרי הסייקל
ולמי שזה מפריע איך תראה בסייקל עצמו עם המון מים ו20 שומן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית