הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סרטון טכניקה סקוואט בנצ ודדליפט

bar199950

משתמש מתחיל
68
1
נק' מוניטין:
1
68
1
לילה טוב לכולם

מזה חודש שאני מבצע את תכנית הss
עליתי מ76 קג ל79.4 קג משקל גוף, עלייה מרשימה בעייני.

אשמח לקבל ביקורת על התרגילים.
איך שאני מרגיש:
חושב שהסקוואט שלי טוב
דדליפט צריך שיפור וגם הנצ..

סקוואט- 70 קג.

דדליפט- 55 קג.

בנצ בשיפוע חיובי- 45 קג.

שיהיה חג שמח לכולם!!

סקוואט- לדעתי אתה לא מרים חזה ומוציא תחת מספיק, נראה גם שהגב התחתון מתעגל קצת. ותמנע לבצע במתקן הזה סקוואט, זה יכול להיגמר לא טוב.

דד- כמו סקוואט הגב לא ישר מספיק, נראה שאתה מרים עם הגב, תסתכל על הריצפה כ 2 מטר ממך, התזמון תנועה שלך בעלייה נראה לא טוב, אתה משעין את המוט על הירך ומושך עם הגב, הירידה שלך לא טובה, אתה יורד עם הגב וזו סכנה. ממליץ לך לקרוא את המאמר על הדדליפט שפורסם באחד הפורומים.

בהצלחה

לילה טוב לכולם

מזה חודש שאני מבצע את תכנית הss
עליתי מ76 קג ל79.4 קג משקל גוף, עלייה מרשימה בעייני.

אשמח לקבל ביקורת על התרגילים.
איך שאני מרגיש:
חושב שהסקוואט שלי טוב
דדליפט צריך שיפור וגם הנצ..

סקוואט- 70 קג.

דדליפט- 55 קג.

בנצ בשיפוע חיובי- 45 קג.

שיהיה חג שמח לכולם!!

מה שאני יכול להגיד לך זה שלדדליפט כדאי מאד לשים הגבהה שתי פלטות של עשרים כל צד עד שלפחות תגיע לשישים קילו כי הטווח תנועה מתארך בגלל שהמוט נמוך מדי. ועוד משהו שאני גם למדתי זה מהירות עבודה בדדליפט פשוט תן הרמה שאתה שולט בה כמו שצריך ואז תוריד במהירות עם שליטה ככה שלא יקח לך הרבה זמן לבצע את התרגיל.

מה שאני יכול להגיד לך זה שלדדליפט כדאי מאד לשים הגבהה שתי פלטות של עשרים כל צד עד שלפחות תגיע לשישים קילו כי הטווח תנועה מתארך בגלל שהמוט נמוך מדי. ועוד משהו שאני גם למדתי זה מהירות עבודה בדדליפט פשוט תן הרמה שאתה שולט בה כמו שצריך ואז תוריד במהירות עם שליטה ככה שלא יקח לך הרבה זמן לבצע את התרגיל.

אל, פשוט אל, במיוחד לא עכשיו כשהטכניקה לא בשלה. מעלים מבוקר ומורידים מבוקר, אם אתה לא מצליח להוריד מבוקר אולי שמת יותר מידי פלטות.

אל, פשוט אל, במיוחד לא עכשיו כשהטכניקה לא בשלה. מעלים מבוקר ומורידים מבוקר, אם אתה לא מצליח להוריד מבוקר אולי שמת יותר מידי פלטות.
תשמע הטווח תנועה שלו ארוך מדי בגלל שהוא שם 15 כל צד ועוד 2.5 וזה לא מספיק מגביהה את המוט מהרצפה ומאפשר לו לעשות את התרגיל בצורה הטובה ביותר וגם אי אפשר לדעת איך הוא נשם במהלך התרגיל. ואת האמת לי גם היה קשה עד שהתחלתי לעבוד לפי VALSLAVA MANUVER וזה פשוט עשה פלאים התרגיל נהיה הרבה יותר קלילD:

תשמע הטווח תנועה שלו ארוך מדי בגלל שהוא שם 15 כל צד ועוד 2.5 וזה לא מספיק מגביהה את המוט מהרצפה ומאפשר לו לעשות את התרגיל בצורה הטובה ביותר וגם אי אפשר לדעת איך הוא נשם במהלך התרגיל. ואת האמת לי גם היה קשה עד שהתחלתי לעבוד לפי VALSLAVA MANUVER וזה פשוט עשה פלאים התרגיל נהיה הרבה יותר קלילD:
עם ההגבהה אני מסכים, וגם לא התמקדתי בנשימה שלו, ותמרון ולסלבה לדעתי הכרחי בכל תרגיל. התכוונתי למהירות של העלייה והירידה

עם ההגבהה אני מסכים, וגם לא התמקדתי בנשימה שלו, ותמרון ולסלבה לדעתי הכרחי בכל תרגיל. התכוונתי למהירות של העלייה והירידה
גם אני עשיתי אותו דבר בדיוק כמוהו עד שהבנתי שאין טעם להוריד כל כך לאט אלא יש לעלות בשליטה לנעול ולרדת בזריזות ובשליטה וגם הוא משקל די נמוך אז זאת לא צריכה להיות בעיה בשבילו ככל שהוא יעלה משקל על המוט אני בטוח שהוא ילמד לשלוט בזה כי אין טעם להוריד מוט עם 100 קילו לרצפה באיטיות. אלא אם כן הוא מתמקד בטווח חזרות גהוהה של 8 ובעיקר רוצה לעבוד על היפרטרופיה

גם אני עשיתי אותו דבר בדיוק כמוהו עד שהבנתי שאין טעם להוריד כל כך לאט אלא יש לעלות בשליטה לנעול ולרדת בזריזות ובשליטה וגם הוא משקל די נמוך אז זאת לא צריכה להיות בעיה בשבילו ככל שהוא יעלה משקל על המוט אני בטוח שהוא ילמד לשלוט בזה כי אין טעם להוריד מוט עם 100 קילו לרצפה באיטיות. אלא אם כן הוא מתמקד בטווח חזרות גהוהה של 8 ובעיקר רוצה לעבוד על היפרטרופיה

תמונה של מירי רגב.

עם טכניקה לא טובה והמלצות טיפשיות כמו להוריד מהר ובשליטה כששליטה לא קיימת הדרך לכירופקט מומחה בניויורק יותר קרובה מ140 בדד

• פותח/ת השרשור
סקוואט- לדעתי אתה לא מרים חזה ומוציא תחת מספיק, נראה גם שהגב התחתון מתעגל קצת. ותמנע לבצע במתקן הזה סקוואט, זה יכול להיגמר לא טוב.

דד- כמו סקוואט הגב לא ישר מספיק, נראה שאתה מרים עם הגב, תסתכל על הריצפה כ 2 מטר ממך, התזמון תנועה שלך בעלייה נראה לא טוב, אתה משעין את המוט על הירך ומושך עם הגב, הירידה שלך לא טובה, אתה יורד עם הגב וזו סכנה. ממליץ לך לקרוא את המאמר על הדדליפט שפורסם באחד הפורומים.

בהצלחה

תודה רבה

איך אני מונע התעגלות של הגב תחתון בירידה?

אשמח אם תפרט טיפה יותר על ה- VALSLAVA MANUVER.

תודה רבה

איך אני מונע התעגלות של הגב תחתון בירידה?

אשמח אם תפרט טיפה יותר על ה- VALSLAVA MANUVER.
Valslava manuver זאת שיטה שבעצם עוזרת לך לשמור על כיווץ של הגב ואזור הבטן תחת עומס כבד מאד על המוט. כמו שאמרו פה עדיף לך ללמוד את השיטה הזו דרך יוטיוב ויש הסבר עליה באחד הסרטונים של alan thrall או שפשוט תרשום alan thrall valslava manuver ותלמד משם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית