הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי חברה אני אשמח לעזרה ממישהו מנוסה שמבין בתחום בבקשה (בקשר לתוכנית AB)

• פותח/ת השרשור phm
  • פורסם בתאריך

phm

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
תוכנית AB נראית לכם טוב? אשמח להצעות לשיפורים או תיקונים...
A
CHEST
BENCH PRESS- 3X8-10
INCLINE BENCH PRESS-3X8-10
MACHINE FLYS-2X8-10

SHOULDERS
SHOULDER PRESS-3X8-10
SIDE LATERAL RAISE-2X8-10 (הרחקת ידיים לצדדים)

TRICEPS
TRICEPS EXTENSION-2X8-10
DIPS-2x8-10

B
LEGS
SQUAT- 3X8-10
LEG CURL -3X8-10
LEG EXTENSION-3X8-10

BACK
PULL UPS -3X8-10
SEATED CABLE RAW-3X8-10
PULL OVER-3X8-10

BICEPS
BARBELL CURL-2X8-10
HUMMER CURLS-2X8-10

ABXABXX

זאת לא ממש תוכנית, אלא רשימת מכולת.
יש בפורום כמה תוכניות AB שעזרנו "לשפץ" לאחרונה.
תעיף מבט..

• פותח/ת השרשור
זאת לא ממש תוכנית, אלא רשימת מכולת.
יש בפורום כמה תוכניות AB שעזרנו "לשפץ" לאחרונה.
תעיף מבט..
אני התסכלתי אבל אני לא מבין ממש איפה הטעות שלי ? אתה יכול בבקשה לעזור לי ולהסביר לי איך להפוך את מה שכתבתי מרשימת מכולת לתוכנית טובה? אני באמת רוצה גם להבין איך ..ולא הבנתי לפי מה שקראתי זה מה שכתבתי..😭

אני התסכלתי אבל אני לא מבין ממש איפה הטעות שלי ? אתה יכול בבקשה לעזור לי ולהסביר לי איך להפוך את מה שכתבתי מרשימת מכולת לתוכנית טובה? אני באמת רוצה גם להבין איך ..ולא הבנתי לפי מה שקראתי זה מה שכתבתי..😭
הסתכלת על שרשורי AB ששוחחנו עליהם..?
תשמע, תוכנית צריכה להיות בנויה כך שתקדם אותך בצורה הדרגתית ויעילה, מלבד זה גם הקונספט של לעשות את המינימום הנדרש על מנת לקבל את המקסימום זה משהו שכל מתאמן מתחיל חייב להבין, אחרת זה עלול לגרוע מההתקדמות שלך.
בנוסף, אני לא רואה דדליפט ואוברהד פרס בתוכנית. (אוברהד פרס זה לא לחיצת כתפיים בישיבה או עם דאמבלים או בסמית')

• פותח/ת השרשור
תשמע, תוכנית צריכה להיות בנויה כך שתקדם אותך בצורה הדרגתית ויעילה, מלבד זה גם הקונספט של לעשות את המינימום הנדרש על מנת לקבל את המקסימום זה משהו שכל מתאמן מתחיל חייב להבין, אחרת זה עלול לגרוע מההתקדמות שלך.
בנוסף, אני לא רואה דדליפט ואוברהד פרס בתוכנית. (אוברהד פרס זה לא לחיצת כתפיים בישיבה או עם דאמבלים או בסמית')
אבל אני לא מתאמן מתחיל אני הייתי מתאמן שנה ואז הפסקתי ועכשיו אני מתאמן כבר 4חודשים ואני רוצה להחליף תוכנית לתוכנית AB עם נפח יותר גבוה..
עכשיו המטרה שלי היא נטו היפרתרופיה , ולגבי אובר הד פרס למה להעדיף אותו על פני לחיצת כתפיים במשקולות בישיבה? ודדליפט למה אני חייב אותו?אני לא אוהב את התררגיל הזה אי אפשר בלעדיו?

תוכנית AB למסה ארבע פעמים בשבוע.

.

.

אימון A

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

שריר

חזה

לחיצת חזה כנגד מוט

2

6-8

לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות

2

8-10

פרפר

2

10-12

כתפיים

לחיצת כתפיים

2

6-8

הרחקה לצדדים

2

8-10

יד אחורית

פשיטת מרפקים כנגד פולי עליון

2

10-12

.

.

אימון B

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

שריר

גב

משיכת פולי עליון

3

6-8

חתירה בבודדות

3

6-8

פול אובר

2

10-12

רגליים

לג פרס/ סקוואט

3

6-8

כפיפת ברך

2

10-12

יד- קדמית

כפיפת מרפקים כנגד מוט

2

10-12

כפיפת מרפקים כנגד דאמבלים בפריצ'ר

2

10-12

גו

פשיטת גו

2

15

בטן

כפיפות בטן

2

15
זה תוכנית ששמת בקישורים בתחילת הפורום זה טוב?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית