הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה השינוי הקטן שלי,עוד גדול יהיה.

יפה,היית אנורקס מת בהתחלה.האחוז שומן שלך לא כזה גבוה,תביא את הסקוואט שלך ל160 לפני שתחשוב על חיטוב.

טופל.

להבא, לכשתרצה לפרסם תמונות שלהן קישור, יש אייקון מלבני צהוב שמשמעותו "צרף תמונה". תוכל לראותו במדור התגובה המהירה שבתחתית העמוד.

לעניין התמונות, השיפור רציני מאוד. לא הבנתי מה מגעיל בפרונט שלך. אשמח אם תסביר.

עלה והצלח 😃

• פותח/ת השרשור
כלום,לשקול 63 קילו על מטר 82 זה מגעיל,לא ככה?

אממ,ראיתי שיש את אייקון הצהוב הזה,פשוט כשהכנסתי את הקישור זה עשה את האיקס,כאילו שהתמונה לא נמצאת...
חפיף,תודה !!

כלום,לשקול 63 קילו על מטר 82 זה מגעיל,לא ככה?

אממ,ראיתי שיש את אייקון הצהוב הזה,פשוט כשהכנסתי את הקישור זה עשה את האיקס,כאילו שהתמונה לא נמצאת...
חפיף,תודה !!

אני לא בקיא ביחס הרצוי שבין גובה למשקל, כך שלא אוכל לתת חוות דעת מלומדת בנושא. יחד עם זאת, תלוי באיזו חברה אתה מסתובב ...

זה מגעיל בקרב קהילה של אנשים שרוצה לצרוך קלוריות בכמות שתגרום להם להיראות כמו גוש גבינה /נקניק עטוף בפלסטיק. זה לא מגעיל בקרב צלמי אופנה (מסוימים).

חומר למחשבה.😃

• פותח/ת השרשור
נראה לי שה IQ שלי לא מספיק גבוהה בשביל להבין בדיוק את מה שכתבת 😃

נראה לי שה IQ שלי לא מספיק גבוהה בשביל להבין בדיוק את מה שכתבת 😃

😃

הצהרת ש"כלום,לשקול 63 קילו על מטר 82 זה מגעיל,לא ככה?"

אני חיוויתי דעה האומרת שחוות הדעת (גם זו שלך) על המראה שלך היא (גם) תוצר של החברה שאתה נמצא בה. יש חברה שאוהבת גברים גבוהים ורזים, יש חברה שאוהבת גברים גבוהים ושמנים.

אגב פרונט, אני מנחש שאתה חושב שהפרונט שלך מגעיל בגלל החזה?

• פותח/ת השרשור
לא ממש קשור לחזה,אני יודע שיש לי ג'ינו,אבל זה עובר לאט לאט,התכוונתי שזה יצא לא מחמיא,והבטן נראית פי כמה וכמה יותר גדולה פה,אני משער שהאחוז שומן שלי כבר עבר את ה 16,לא?

לא ממש קשור לחזה,אני יודע שיש לי ג'ינו,אבל זה עובר לאט לאט,התכוונתי שזה יצא לא מחמיא,והבטן נראית פי כמה וכמה יותר גדולה פה,אני משער שהאחוז שומן שלי כבר עבר את ה 16,לא?

לא כל כך מסכים אתך לגבי הבטן. אומר שהחזה לא נראה מפותח דיו.

צר לי, לא אוכל לעזור בעניין הערכת אחוזי השומן. תצטרך לחכות למומחים.

• פותח/ת השרשור
תודה בכל זאת,וכן התמונה גם לא מחמיאה לחזה,הוא דיי חזק אצלי.

אני לא בקיא ביחס הרצוי שבין גובה למשקל, כך שלא אוכל לתת חוות דעת מלומדת בנושא. יחד עם זאת, תלוי באיזו חברה אתה מסתובב ...

זה מגעיל בקרב קהילה של אנשים שרוצה לצרוך קלוריות בכמות שתגרום להם להיראות כמו גוש גבינה /נקניק עטוף בפלסטיק. זה לא מגעיל בקרב צלמי אופנה (מסוימים).

חומר למחשבה.😃

לא הבנתי את המטאפורה, זה אמור להגיד- "שמן"?
או שצחקת פה על כל חובבי SS שאוכלים 5K+ ביום ועולים באחוז שומן?

• פותח/ת השרשור
טוב,עזבו תקטע של המטאפורה שמטאפורה.
אם אפשר לעזור לי לשער את האחוז שומן שלי במצב שלי כרגע,אולי אני חיי באשלייה שהוא יותר מדיי גבוה,או הפוך,והוא באמת יותר מדיי גבוה.

אני לא יודע מה האחוז שומן שלך וגם לא יכול לשער אבל לדעתי תתחיל חיטוב ככה שבקית תיהיה כבר מחוטב לפי הגוף שלך אתה לא צריך חיטוב ארוך או ממשהו כזה חודשיים שלוש גג ותיהיה מחוטב אשש

• פותח/ת השרשור
כן,תקופת חיטוב קצרה,אני גם מתחטב דיי מהר,זה לא יכול להזיק.

לא הבנתי את המטאפורה, זה אמור להגיד- "שמן"?
או שצחקת פה על כל חובבי SS שאוכלים 5K+ ביום ועולים באחוז שומן?

"זה" אמור לומר "מסיבי/ מסיבי יתרה", וזו התייחסות כללית כלפי כל מי שחושב שהמראה ה - מלא/ מסיבי/ שמן בלבד הוא יפה.

• פותח/ת השרשור
"זה" אמור לומר "מסיבי/ מסיבי יתרה", וזו התייחסות כללית כלפי כל מי שחושב שהמראה ה - מלא/ מסיבי/ שמן בלבד הוא יפה.

אני לא חושב שיש אנשים מודרניים שחושבים ששמן בלבד הוא יפה,יש הבדל בין גדול/מסיבי לשמן,אם הבנתי אותך נכון.

אני לא חושב שיש אנשים מודרניים שחושבים ששמן בלבד הוא יפה,יש הבדל בין גדול/מסיבי לשמן,אם הבנתי אותך נכון.

😃

תופתע לגלות כמה גוונים יש לקשת הטעמים וההעדפות בכל תחום בחיים. חלק מהם קיימים כאן, באתר.

ההבדל בין גדול/ מסיבי לבין שמן קיים, מן הסתם.

• פותח/ת השרשור
אנשים לא יעלו תמונה שלהם על 90 קילו 35% שומן ויגידו להם "כל הכבוד,המשך כך" כי העולם לא פועל ככה,עדיין.

אתה נירא 14-15%
בסך הכל הצטבר לך קצת שומן בצדדים והקוביות לא בולטות, לא משהו רציני לדעתי יש לך לעלות עד ל90 קילו ורק אז לחטב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית