הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי הקטן שלי,עוד גדול יהיה.

• פותח/ת השרשור
כן,בעקרון זה הולך דיי סביר,אני קצת פחות מ80 קילו כרגע,ולא יודע אם זה היה נחוץ או לא,זה לא יוכל להזיק,אני אמשיך עוד שלושה שבועות בערך,ואז אמשיך במאסה עד מאי בערך.

Fatal,לא הבנתי מה שאלת,תוכנית אימונים?

black,אני יודע שאני לא שמן,אבל בשביל אחד שמתאמן אני גם לא מרוצה,חוץ מזה שב 83 קילו אני דיי בטוח שהייתי על יותר מ 16%,שזה לא רזה.

התכוונתי אחי..מההתחלה שהתחלת להתאמן..עם איזו תוכנית אימונים עבדת?

• פותח/ת השרשור
באמת שלא זוכר בהתחלה,בעקרון אין לי איפה לעבוד (במכון כושר המסכן שלי) על חלק מהתרגילים המורכבים,ובגלל זה אני עובר בררגע שאני יכול

• פותח/ת השרשור
עדכון מלפני עשרה ימים
שקלתי פה 77.3 כיום אני 76.8 בערך,נראה שירדתי משמעותית באחוז שומן אבל משום מה יצאתי פה ממש ממש קטן (טוב אולי אני באמת קטן) ,אבל היד נראית פה 33 שהיא בעצם 38....
חשבתי להמשיך את החיטוב עד לתחילת מרץ ומשם לעשות שלושה חודשים מאסה בתקווה לתפוס כמה שיותר נפח !

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עדכון - שבוע אחרון הלך לי חרא, אין לי כוח לכלום ואני כמעט כל יום אוכל יותר ממה שאני צריך,חייב להפסיק עם זה,למה יש פחמימות בעולם אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע (כרגע)

• פותח/ת השרשור
טוב,למרות שהחיטוב הלך יותר טוב ממה שציפיתי הוא הלך דיי חרא
כרגע אני 75.5 קילו בערך,האחוז שומן כן ירד משמעותית אבל הוא עדיין לא נמוך ממש,לא כל כך אכפת לי מזה כרגע,ממחר אני מתחיל ניטראלי עד הראשון במרץ,ואז מתחיל מאסה עד שיהיה בא לי,כנראה עד יוני,ושלושה חודשים זה מלא זמן בשבילי,אני עולה יותר מדיי מהר במשקל
יאללה סיימתי עם החרא הזה לשלושה חודשים הקרובים לפחות!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית