עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משנה, העיקר שתתקדם. ובכל מקרה lb atg.זה מאוד לא מומלץ. אם עושים LB זה עד לשבירת מקבילHB ATG? LB ATG ?
ולמה ?
אז מה מערב הכי הרבה מסת שריר ?זה לא משנה, העיקר שתתקדם. ובכל מקרה lb atg.זה מאוד לא מומלץ. אם עושים LB זה עד לשבירת מקביל
בשני התרגילים השרירים שמעורבים הם אותם שרירים. בlb הדגש יותר על שרירי הירך האחוריים ובhb הדגש הוא יותר על הארבע ראשיאז מה מערב הכי הרבה מסת שריר ?
כולם מערבים את אותה מאסת שריר אך ביעילות אחרתאז מה מערב הכי הרבה מסת שריר ?
ולמה לא מומלץ LB ATG ? אלן טרל מהיוטיוב, שהרבה מפה מכירים, עושה את זה.בשני התרגילים השרירים שמעורבים הם אותם שרירים. בlb הדגש יותר על שרירי הירך האחוריים ובhb הדגש הוא יותר על הארבע ראשי
מה לדעתך הכי יעיל ליצירת מסת שריר והתחזקות כללית ?תנסה בעצמך. המנח ימנע ממך לרדת כה עמוק וזה יגבול בסיכון טכניקה ויציבות. לא מוצא סיבה להמציא משהו שלא צריך. אם ATG אז במנח HB.
לא משנה כל עוד התוכנית מאוזנת והגיונית. אני אוהב לבצע HB מתוך נוחות בטכניקה כי אני מרגיש יותר טוב בירידה עמוקה. בזמנו הייתי מבצע גם LB אפילו מעט מתחת למקביל, אך ההרגשה הייתה אחרת. לדעתי תנסה את שניהם ומה שיהיה לך יותר נוח ומתאים תבצעמה לדעתך הכי יעיל ליצירת מסת שריר והתחזקות כללית ?
מטרתי היא להתחזק באופן שווה יחסית ככה שהרגליים יתחזקו, כולל הגב התחתון, מה שיבוא יותר מהדדליפט, והקפיצה שלי תשתפר הכי הרבה (כח מתפרץ בכללי). תשובתך זהה ?לא משנה כל עוד התוכנית מאוזנת והגיונית. אני אוהב לבצע HB מתוך נוחות בטכניקה כי אני מרגיש יותר טוב בירידה עמוקה. בזמנו הייתי מבצע גם LB אפילו מעט מתחת למקביל, אך ההרגשה הייתה אחרת. לדעתי תנסה את שניהם ומה שיהיה לך יותר נוח ומתאים תבצע
פרסם את כלל התוכניתמטרתי היא להתחזק באופן שווה יחסית ככה שהרגליים יתחזקו, כולל הגב התחתון, מה שיבוא יותר מהדדליפט, והקפיצה שלי תשתפר הכי הרבה (כח מתפרץ בכללי). תשובתך זהה ?
אני עושה מדקאו ללא תרגילי עזר פרט לבטן.פרסם את כלל התוכנית
ולדעתי HB יתאים מעט יותר לצרכייך
תודה רבה גבר, ולכולם.חוץ מפאוורליפטרים, ממה שיצא לי לראות, רוב האתלטים מבצעים HB. הייתי ממליץ על זה, יחסית יותר קל טכנית ומרגיש יותר טבעי.
שימוש פחות יעיל בבאונס ואיבוד אנרגיה, אם אתה חזק בצורה הזו.. תמשיך להתקדם.ולמה לא מומלץ LB ATG ? אלן טרל מהיוטיוב, שהרבה מפה מכירים, עושה את זה.
@Daniel Barack
העקרונות זהים כי מדובר באותו תרגיל.בHB יש את אותם עקרונות ?
היפ דרייב מעט פחות טבעי בHB, אבל אפשרי עם תרגול. להמנע מבאט ווינק ולשמור על קשת נייטרלית בגב תקף לכל מצב שבו יש עומס על עמוד השדרה, העיניים למטה בLB מכיוון שזוית עמוד השדרה אופקית יחסית וצריך להתאים את זוית הצוואר. בHB הגב אנכי יותר אז מסתכלים קדימה.
מוט מעל מרכז כף הרגל גם תקף כאן - המטרה היא להשאיר אותו מעל מרכז הכובד.
לגבי נושא הATG - אל תשאף להגיע עם הישבן לרצפה, פשוט רד הכי עמוק שאתה יכול מבלי לשנות את הטכניקה.(סיבוב אגן, קריסת ברכיים וכו')
שימוש פחות יעיל בבאונס ואיבוד אנרגיה, אם אתה חזק בצורה הזו.. תמשיך להתקדם.
העקרונות זהים כי מדובר באותו תרגיל.
בגלל שמנח הגוף משתנה מעט, קל יותר לרדת מעבר לשבירת מקביל ולכן גם קצת קשה יותר לשלוט על באט ווינק (קשה יותר, אבל אפשרי)
מרכז הכובד יהיה באמצע כף הרגל, ניתן גם להרים מעט את האצבעות כדי להעביר אותו לכף הרגל.
אחת הבעיות אצל מתאמנים ב HB היא שהעקבים עולים.