הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התייעצות לגבי סייקל ראשון

idoburla

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
שלום,
לאחר קריאה מעמיקה של "הנעוצים" ודפדוף בכמה וכמה פוסטים דומים.
קצת רקע,
אני בן 28, נשוי ואבא לילד.
מתאמן כבר 4 שנים, היום נמצא בתקופת מסה, בתאריך 19/10 אני יהיה 16 שבועות במסה, עד כה עליתי 8 ק"ג, מאז התחלתי את המסה, שומר על אחוז שומן נמוך יחסית 10-11 אחוז שומן, בגלל שאני רוצה לשמור על אחוז שומן סביר גם בתקופת המסה החלטתי לקחת מסה ארוכה.
אני אמנם מתאמן כבר 4 שנים אבל רק בשנה וחצי האחרונות אני מקפיד על תזונה נקייה מאוזנת שקולה ומותאמת עבורי מבחינת סוגי הפחמימות/חלבונים שאותם אני צורך.
אני מתעניין לגבי סייקל ראשון, אבל....
אני מעוניין בסייקל עדין מאוד שייתן לי פוש, אני לא מחפש תוצאות מהירות ולא תוצאות מטורפות, אני מחפש משהו עם כמה שפחות תופעות לוואי.
אשמח לעוד קצת עזרא בנושא ולייעוץ מכוון יותר מאשר המאמרים אותם קראתי.
תודה

הי
למרות שלא הבנתי מה המטרה שלך בסייקל (מקווה שלך זה יותר ברור), סייקל ראשון ממולץ זהו טסט סולו+פרגניל ובסיום PCT

סייקל 'עדין' זה כמו להחליט לנהוג ברכב ספורט במסלול אבל לא לעבור מעבר להילוך שלישי או כמו ללכת למקדונלדס ולהזמין סלט עם דיאט קולה.
'לא תוצאות מהירות ומטורפות' במונחים של סייקלים
זה לעשות סייקל ראשון כמקובל ולא טרן/דקה/בולדנון וטסט בפעם הראשונה.
אם תעשה הכל כמו שצריך השינויים יהיו משמעותיים ביותר

מתאמן טבעי 16 שבועות מסה ו 8 ק"ג עלית תוך כדי שמירה על א"ש נמוך של 10% ואחרי 4 שנים של אימון, אני חד וחלק לא נכנס לאפילו משהו שדומה לויכוח, אבל אני רק יגיד שזה בלתי אפשרי בעליל בריבוע.

וההחלטה להתחיל "להקפיד" על תזונה בשנה וחצי מתוך ה 4 שאתה מתאמן זה טוב ונחמד אבל אין בזה שום דבר קסום, אם כשלא היית שומר ונניח אוכל במאזן חיובי גדול מדי היית בונה שריר וגם עולה הרבה בשומן ובמיוחד כי אלה היו השנתיים הראשונות שלך באימונים, מצד שני אין סיכוי שהיית בגרעון קלורי כל התקופה הזאת אחרת היית נכחד מזמן כבר עשר פעמים... ככה שלשמור ולקפיד תזונה שוב זה הכל טוב ויפה אבל הכוונה ברוב המוחלט של המקרים היא "התחלתי לאכול נקי" וכמו שהסברתי אין בזה שום דבר קסום...לכן כל הסיפור שלך נשמע קצת מוזר
אני ממש לא בא לשפוט או כל דבר אחר פשוט משתף את המחשבה שלי

• פותח/ת השרשור
זה המשקל אומר...
עליתי 8 קג ב16 שבועות, אני חושב שבשבועיים האחרונים עליתי קצת באחוזי שומן, אבל לא עברתי את ה12-13..
בקשר לתזונה, כן אתה צודק התחלתי לאכול נקי אבל בכמויות הרבה יותר גדולות, פחמימות מורכבות חלבונים מלאים ומקורות שומן איכותיים..
בכל שבוע מעלה את כמות הפחמימה בהדרגתיות כדי להיות במאזן חיובי של 500-700 קלוריות...
אתה מוזמן להיכנס לדף שלי באינסטגרם ולעקוב אחר השינויים שלי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית