הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבון לקנייה

Bubble

משתמש מתחיל
79
8
נק' מוניטין:
8
79
8
אז ככה בגלל שאני בצהל(קרבי) וכמו שרק בצהל אפשר מפוצצים אותך פחמימות ובלי חלבון בכלל החלטתי שאני צריך לקנות אבקה, עכשיו רציתי להזמין תאיזו 100 מויטה אבל גיליתי שהם לא שולחים תחברה דייטמייז יותר לארץ...
למישהו יש אבקת חלבון טובה שהוא ממליץ שאפשר להזמין מחול? (שיהיה זול יותר)

או אתר שאפשר להזמין אבקות חלבון בזול (לא מאתר באדיבילדר)

בישביל מה איזו ? אתה רגיש ללקטוז ?
בכל מקרה תקנה פיור כמו שאופק רשם. ישראלי וזול.
אם יש לך משפחה שטסה לחול או גרה בחול, יש לך דיימטייז, אופטימום, קאטלר וכו'.

• פותח/ת השרשור
בישביל מה איזו ? אתה רגיש ללקטוז ?
בכל מקרה תקנה פיור כמו שאופק רשם. ישראלי וזול.
אם יש לך משפחה שטסה לחול או גרה בחול, יש לך דיימטייז, אופטימום, קאטלר וכו'.
לא רגיש לכלום... חשבתי על אבקה עם bcaa

שתדע שאסור לדבר על הזמנות מחול כאן בפורום.
חשבתי על אבקה עם bcaa
Bcaa הן 3 מתוך 7 חומצות אמינו חיוניות. החלבון דאתה אוכל מתפרק בגוף לחומצות אמינו. בכל אבקת חלבון מי גבינה (וגם חלבון אחר) יהיו את ה 3 חומצות אמינו האלה ועוד חומצות אמינו אחרות. זה לא כמו אבקת bcaa.

• פותח/ת השרשור
שתדע שאסור לדבר על הזמנות מחול כאן בפורום.

Bcaa הן 3 מתוך 7 חומצות אמינו חיוניות. החלבון דאתה אוכל מתפרק בגוף לחומצות אמינו. בכל אבקת חלבון מי גבינה (וגם חלבון אחר) יהיו את ה 3 חומצות אמינו האלה ועוד חומצות אמינו אחרות. זה לא כמו אבקת bcaa.
אז האבקת חלבון פיור ש100kg וששחר הציעו לי זה יהיה טוב לי מבחינת הצרכים שלי בתור חייל?

אז האבקת חלבון פיור ש100kg וששחר הציעו לי זה יהיה טוב לי מבחינת הצרכים שלי בתור חייל?
פיור היא אבקה טובה ממה שידוע לי, גם מבחינת טעם (לא ניסיתי אבל הרבה אומרים שטעימה) וגם מבחינת זה שיש להם בדיקות מעבדה שמאשרות שמה שכתוב על התווית זה אכן מה שיש במוצר.
הצרכים שלך בתור חייל ממה שאני מבין זה להגיע למספיק חלבון כשהתזונה בצבא מוגבלת בו. אז כן, זה בהחלט יתאים.

• פותח/ת השרשור
פיור היא אבקה טובה ממה שידוע לי, גם מבחינת טעם (לא ניסיתי אבל הרבה אומרים שטעימה) וגם מבחינת זה שיש להם בדיקות מעבדה שמאשרות שמה שכתוב על התווית זה אכן מה שיש במוצר.
הצרכים שלך בתור חייל ממה שאני מבין זה להגיע למספיק חלבון כשהתזונה בצבא מוגבלת בו. אז כן, זה בהחלט יתאים.
וגם לשמור כמה שיותר על מסת שריר ואפילו לעלות קצת אם אפשרי

איזו 100 זה אך ורק לחלק קטן מהעולם אשר רגיש ללקטוז. כול האלה שלא רגישים לכלום, לוקחים אותו וממליצים עליו סתם מפגרים. מה בדיוק גרם או שניים של שומן או פחמימה יפריע?

אז ככה בגלל שאני בצהל(קרבי) וכמו שרק בצהל אפשר מפוצצים אותך פחמימות ובלי חלבון בכלל החלטתי שאני צריך לקנות אבקה, עכשיו רציתי להזמין תאיזו 100 מ*אין לציין חנויות מחו"ל באתר* אבל גיליתי שהם לא שולחים תחברה דייטמייז יותר לארץ...
למישהו יש אבקת חלבון טובה שהוא ממליץ שאפשר להזמין מחול? (שיהיה זול יותר)

אחי כמו שאמרת אתה חייל, אל תתעסק "בשטויות" כל האיזו למיניהם הם סתם טריק שיווקי שגורם לך להוציא עוד כסף בצורה מיותרת.
תמיד תעדיף מזון מוצק מפני שהוא מכיל ויטמינים, ברזל ומאפיינים שלא תמיד מצויים באבקה.
אבל כולנו מכירים את צה"ל ואיך שהוא עובד וכל הכבוד שאתה מנסה לשמור ולהקפיד כמה שאתה יכול.
מבחינתי אבקה צריכה להכיל את הדברים הבאים:

1. טעם (וגם ריח מבחינתי)- לפי התמונה שמצטיירת אתה הולך להשתמש באבקה בתדירות יחסית גבוה לכן חשוב שלא ימאס לך ממנה ושהיא תהייה לטעמך 😃

2. ערבוב- תלוי בסוג האבקה ובשייקר שלך לראות שהחלבון טוב ולא מקציף יותר מידי מעיד על איכות החלבון.

3. איכות ואמינות החברה המייצרת - האם מה שרשום בגב האריזה באמת תואם לתכולה שלה?..

4. מחיר- אחד המאפיינים החשובים ביותר בעיקר כי אתה גם חייל ומוגבל באמצעים כספיים

5. סוג החלבון- תשלובת או מי גבינה בלבד, האם מכיל חלבון סויה(נחשב לפחות איכותי ולכן גם יוזיל את מחיר המוצר) לא כל כך קשור לכאן אבל ערכתי ואחד הדברים החשובים הוא מהו אחוז החלבון?
רוב האבקות למיטב ידעתי סביב ה 80% חלק פחות חלק יותר והאיזו הם סביב ה - 90% .
אחוז החלבון בעצם אומר כמה חלבון מכיל הדלי הזה שאותו רכשת- מבחינתך אתה שואף שהיה כמה שיותר "נקי"- משמע אחוז חלבון גבוה יותר אבל בפועל אין 100% יש ממתיקים וסוכרים וכו' לכן חשוב לבדוק מה מכיל המוצר והערכים התזונתיים שלו.

6. כשרות (אם זה חשוב לך)

מתוך ניסיון אישי וללא אינטרס אבקת החלבון פיור אחלה אבקה ועונה לך על כל הצרכים שאתה צריך, ואם תשאל אותי הכל זה חרטא אחת שלמה יש כמה יצרניות מרכזיות מבחינת חומרי גלם ורוב השוק מתבסס עליהם, אני לדוגמא ניסיתי אופטימום כמה פעמים ואהבתי יותר תפיור...

1. לפני שאתה רוכש אתה יכול להגיע לסניפים ולבצע טעימות-ממליץ לך להרים להם צלצול לפני שאתה מגיע כדי לראות מה זמין להם במלאי מבחינת טעמים. מנסיון אישי יש לי תשוקולד קוקוס ואני מבסוט עליו.

2. הערבוב יחסית קל אני מערבב ביחס של סקופ 1 ל (מים)180ml שזה בערך כוס פלסטיק סטנדרטית ואין גושים אומנם יש טיפה קצף אבל זניח.

3. אמינו שופ חברה די אמינה, תוכל להסתכל פה עד כמה הנושא של שירות ושביעות הרצון של הלקוח חשוב להם, בנוסף יש בדיקות מעבדה למוצר ובסניף אתה יכול לראות גם מעל המדפים מודבקת הבדיקה בהתאם למוצר ככה שהכל שקוף וגלוי(מכיר את זה בראשון לא יודע מה לגבי שאר הסניפים).

4. מחיר- אתה מקבל אחלה מחיר לאחלה מוצר, תגיע לחנות תתרשם תדבר עם המוכר תגיד שאתה חבר פורום - מנסיון לא תצא מאוכזב 😃

5. יש לך בגדול 2 סוגים של חלבון באבקה הזו- חלבון בעל ספיגה מהירה- מי גבינה, וחלבון ביצה אלבומין- שנספג בצורה יותר איטית - דבר שיכול לתרום לך למטרה שלך מבחינת מהלך היום שלך.

6. כשרות חלב ישראל

ומה שיקבע את התוצאות שאליהם תגיע זו לא האבקת חלבון אלא כל התזונה היומית שלך והאימונים שלך.
רק שתבין בכל אופן איך אני רואה את הדברים כי יש כאלה שעושים ממש "רעש" מאבקת החלבון-
מבחינתי זה כמו לשאול מה יותר טוב קוטג' של טרה או קוטג' של תנובה-
אחי תאכל מה שיותר טעים, זול ומתאים לך- קוטג' זה קוטג' (כמובן שאני מניח זאת מהבחינה שהערך התזונתי אחוזי השומן והחלבון יחסית תואמים כי כמה גרמים לפה ולשם לא יעשו את ההבדל שאותו אתה מחפש והוא מעניין אותך בסופו של דבר)

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית