הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צפייה בטלוויזיה ללא הוט/יס

• פותח/ת השרשור
כרגע אנסה את מזלי עם קודי וכבל hd מהמחשב. אם לא אהיה מרוצה מהצפייה ישירה אביא עידן פלוס

שמע, עם כרומקאסט (סטריימר של גוגל שעובד מעולה ומתממשק יפה למלא דברים) אתה יכול להסתדר יופי. הוא קטן ממש ועולה 35$

לגבי הערוצים, יש לך את האפליקציה של makoTV שיש בה את כל הסדרות של קשת.. כחולים, בייק אוף, ארץ נהדרת, מונית הכסף, חיים הכט
והאפליקציה מתממשקת בקלות לכרומקאסט ישירות.
סדרות של רשת (המירוץ למיליון, כל האיים למיניהם של הישרדות מוזרה וכו') יש את האתר mood שנותן הכל ואפשר גם לשדר (ממחשב כל שהוא בבית ולא בהכרח בסלון, גם מהפלאפון אפשר ד"א פשוט זה עם עוד אפליקציה ואני מאמין שהם יחברו גם את הכרומקאסט)

סדרות אחרות יש אין סוף apks של אפליקציות שרצות מחוץ לחנות של גוגל שנותנות לך כל סרט / סדרה גם עם כתוביות בעברית..

חייב להגיד לך שיש לי יס בבית, ואני כמעט ולא משתמש בו מעבר לראות פרקים רנדומליים של חברים ושני גברים וחצי.

אז בקלות אפשר להסתדר עם 35$ (עדיף שיהיה לך מכשיר אנדרואיד כלשהו)

אישית אני לא מעריץ של קודי והאפלקציות היעודיות שלה. רכשתי לאבי רספברי פיי לפני כחודש כדי לראות אם אפשר להחליף את הYES בבית והתאכזבתי.
האיכות צפייה של הסרטים בExodus מאוד ירודה, יש לא מעט buffering, מלא קישורים לא עובדים ומה שהכי הפריע לי זה הבזבוז של השניות המיותרות בלעשות כל פעולה במכשיר כמו חיפוש, בדיקת לינקים וכו'.
אולי אני מעט אולדסקול אבל אני עדיין מעדיף להשתמש בטורנטים או בלינקים ישירים להורדה באתרי הwarez כדי לצפות במדיה האהובה עלי. במקרה שלך לא צריכה להיות בעיה כי אתה יכול להשתמש בנגן טורנטים כמו הפופקורן טיים והתוסף הזה או להוריד סרטים למחשב אחר ולהשתמש במחשב בסלון כסטרימר.

אם אתה מחפש חיים קלים אפילו יותר מזה, אתה יכול להשתמש בכרומקאסט כמו שהומלץ כאן למעלה. הוא הדבר הקרוב ביותר לנוחות שיש בטלוויזיה שחוסך עלויות ועדיין חוקי למהדרין. החיסרון הוא המגוון המצומצם של התוכן, כרגע אני מכיר רק את נטפליקס ישראל ששם התוכן הוא אפסי וגם אם אתה משתמש מתקדם ומשלם על DNS/VPN יש כל כך הרבה ספריות היום כך שלא מספיק לשלם רק לנטפליקס אלא צריך גם לHBO, HULU וכו'.
ברור שזה לא אידאלי למצב כמו שלך כאשר יש לך כבר מחשב, אני רק מזכיר אותו כי הוא מכשיר מדהים מבחינת נוחות.

בשביל מדיה ישראלית אתה צריך מקלט ובמקרה הזה כדי להשתמש במקלט USB כמו זה. תוכל לצפות בשידורים של עידן+, להקליט אותם לאח"כ דרך המחשב ועדיין לחסוך כמה עשרות שקלים שיעברו בייבוא בארץ.
שים לב שסיכוי סביר שיהיה בעיות קליטה אם המיקום לא טוב ולכן תצטרך אולי לרכוש אנטנה חיצונית בעלות של 100₪-200₪.

החיסרון הוא המגוון המצומצם של התוכן,
תקרא מה כתבתי למעלה, יש המון אפליקציות. אני מסתדר בלי יס כבר המון זמן ובלי שום אי נוחות ורואה סדרות ישראליות ומחו"ל בלי סוף.
גם חדשות 2 אפשר לראות אם למישהו זה חשוב

אישית אני לא מעריץ של קודי והאפלקציות היעודיות שלה. רכשתי לאבי רספברי פיי לפני כחודש כדי לראות אם אפשר להחליף את הYES בבית והתאכזבתי.
האיכות צפייה של הסרטים בExodus מאוד ירודה, יש לא מעט buffering, מלא קישורים לא עובדים ומה שהכי הפריע לי זה הבזבוז של השניות המיותרות בלעשות כל פעולה במכשיר כמו חיפוש, בדיקת לינקים וכו'.
אולי אני מעט אולדסקול אבל אני עדיין מעדיף להשתמש בטורנטים או בלינקים ישירים להורדה באתרי הwarez כדי לצפות במדיה האהובה עלי. במקרה שלך לא צריכה להיות בעיה כי אתה יכול להשתמש בנגן טורנטים כמו הפופקורן טיים והתוסף הזה או להוריד סרטים למחשב אחר ולהשתמש במחשב בסלון כסטרימר.

אם אתה מחפש חיים קלים אפילו יותר מזה, אתה יכול להשתמש בכרומקאסט כמו שהומלץ כאן למעלה. הוא הדבר הקרוב ביותר לנוחות שיש בטלוויזיה שחוסך עלויות ועדיין חוקי למהדרין. החיסרון הוא המגוון המצומצם של התוכן, כרגע אני מכיר רק את נטפליקס ישראל ששם התוכן הוא אפסי וגם אם אתה משתמש מתקדם ומשלם על DNS/VPN יש כל כך הרבה ספריות היום כך שלא מספיק לשלם רק לנטפליקס אלא צריך גם לHBO, HULU וכו'.
ברור שזה לא אידאלי למצב כמו שלך כאשר יש לך כבר מחשב, אני רק מזכיר אותו כי הוא מכשיר מדהים מבחינת נוחות.

בשביל מדיה ישראלית אתה צריך מקלט ובמקרה הזה כדי להשתמש במקלט USB כמו זה. תוכל לצפות בשידורים של עידן+, להקליט אותם לאח"כ דרך המחשב ועדיין לחסוך כמה עשרות שקלים שיעברו בייבוא בארץ.
שים לב שסיכוי סביר שיהיה בעיות קליטה אם המיקום לא טוב ולכן תצטרך אולי לרכוש אנטנה חיצונית בעלות של 100₪-200₪.
אני אחזק אותך פה קצת..

כבר שנה וחצי בערך שאין לי בבית יס או הוט. בהתחלה היה לנו רסברי פיי והתקדמנו למשהו קצת יותר חזק, על שניהם שמנו קודי ועכשיו הוספנו גם את נטפליקס, ויש לנו עידן פלוס בשביל הערוצים הרגילים.

יש 2 חסרונות עיקריים לזה. אחד זה העניין כמו שBREAKINGBADSUCK אמר שלוקח לא מעט זמן לפתוח את מה שאתה רוצה. והשני שלדעתי הוא הרבה יותר משמעותי הוא שלפעמים בטלויזיה אין לך משהו ספציפי שאתה רוצה לראות. אתה רוצה לפתוח נשיונל ג'יאוגרפיק או דיסקברי או איזה ערוץ סרטים/סדרות קומדיה חרושות שיהיה לך משהו רנדומלי לגמרי בזמן שאתה אוכל למשל. הרבה פעמים כשאני רוצה לשבת לארוחת צהריים בא לי סתם שמשהו יתחיל לרוץ מול העיניים כשאני בולס ומה שקורה זה שעד שאני עכשיו פותח את התכנית שאני רוצה, ועד שאני בוחר באמת משהו רנדומלי לראות, כי מי באמת מכיר את השמות של התכניות בנשיונל ג'יאוגרפיק? סתם רציתי לראות בעלי חיים באפריקה.. בכל מקרה עד שמצאת והתחיל משהו כבר חצי ארוחה סיימת. זה לדעתי החיסרון העיקרי, שאתה לא יכול לפתוח ערוץ רנדומלי שמשהו רץ בו. בנוסף לגבי נטפליקס הבעיה זה שרק את הסדרות שלהם יש להם, זה לא שיש להם כל סדרה שאתה רוצה שזה מבאס.

אה ולקודי יש ה-מ-ו-ן באגים קטנים ומעצבנים. פתאום הלינק הזה לא עובד, פתאום אתה נכנס לפרק מסוים בתכנית מסויימת וקופץ פרק אחר בעונה או אפילו יצא לי סדרה אחרת לחלוטין שכל קשר בין ה2 הוא מקרי בהחלט.

בכל מקרה השורה התחתונה שזה PROS וCONS ותלוי מה אתה מחליט. לשלם הון קטן על הנוחות של הממיר או לחסוך כסף אבל לשבור ככה את הראש עם קודי

והשני שלדעתי הוא הרבה יותר משמעותי הוא שלפעמים בטלויזיה אין לך משהו ספציפי שאתה רוצה לראות. אתה רוצה לפתוח נשיונל ג'יאוגרפיק או דיסקברי או איזה ערוץ סרטים/סדרות קומדיה חרושות שיהיה לך משהו רנדומלי לגמרי בזמן שאתה אוכל למשל. הרבה פעמים כשאני רוצה לשבת לארוחת צהריים בא לי סתם שמשהו יתחיל לרוץ מול העיניים כשאני בולס ומה שקורה זה שעד שאני עכשיו פותח את התכנית שאני רוצה, ועד שאני בוחר באמת משהו רנדומלי לראות, כי מי באמת מכיר את השמות של התכניות בנשיונל ג'יאוגרפיק? סתם רציתי לראות בעלי חיים באפריקה.. בכל מקרה עד שמצאת והתחיל משהו כבר חצי ארוחה סיימת. זה לדעתי החיסרון העיקרי, שאתה לא יכול לפתוח ערוץ רנדומלי שמשהו רץ בו.
*אישית* מאמין שזה היתרון הכי גדול של תחליפי הטלוויזיה למיניהם. זה לא מאפשר לך לבזבז זמן בקלות. לטווח הארוך זה יתרון נטו.

לא חושב שהבנתי את הנקודה שלך
שיש יס או הוט הטלויזיה תמיד דלוקה ומזפזים עד שמוצאים משהו בקודי ודומיו אתה צופה רק שיש משהו ספציפי.

הקונפיגורציה אצלנו בבית
טלויזיה עם ממיר מובנה + אנטנה מעלי אקספרס ב 5$ לצפייה בעידן פלוס
סטרימר בשם אקסטרימר דרכו רואים קודי ויוטיוב והתקנתי yes go שזה בכלל צ׳ופר

החסרונות בקודי.
אי אפשר להיות בטוח ב 100% שתמצא מה שאתה צריך
צפייה בספורט

בשורה התחתונה אין הצדקה לשלם על מנוי.

הנקודה היא שאתה לא יושב מול הטלוויזיה ומזפזפ, אלא שלרוב אתה רואה רק מה שרצית ותכננת לראות.
טוב זה כבר אינדבידואלי. אצלי זה חיסרון כי אם אני יושב לאכול אני רוצה פשוט לזפזפ ואין לי בעית התמכרות לטלויזיה או משהו כזה שבגללה אני מעדיף שלא יהיה זפזופ שיפתה אותי

שיש יס או הוט הטלויזיה תמיד דלוקה ומזפזים עד שמוצאים משהו בקודי ודומיו אתה צופה רק שיש משהו ספציפי.

הקונפיגורציה אצלנו בבית
טלויזיה עם ממיר מובנה + אנטנה מעלי אקספרס ב 5$ לצפייה בעידן פלוס
סטרימר בשם אקסטרימר דרכו רואים קודי ויוטיוב והתקנתי yes go שזה בכלל צ׳ופר

החסרונות בקודי.
אי אפשר להיות בטוח ב 100% שתמצא מה שאתה צריך
צפייה בספורט

בשורה התחתונה אין הצדקה לשלם על מנוי.

צפייה בסרטים זה חסרונות?

לא קראתי את התגובות ויכול להיות שפספסתי משהו אז צר לי מראש, המשפחה שלי התנתקה מיס מלפני שנה וחצי
ועד היום אנחנו משתמשים בסטרימרים -בסלון שימוש ב- MINIX, אצלי בחדר שימוש ב-TRONSMART (משתמשים בקודי כמובן)
עדיף לך להשתמש בקודי כי ההתקנת ערוצים שרירותית לגמרי ולא "תקוע עם מה שיש",וגם ניתן לראות שם סרטים\סדרות בנוחיות(למרות שאת הסרטים אני רואה דרך פופקורן טיים)
אני אישית ממליצה על המיניקס(דגם Neo-X8H-PLUS)-קנינו במבצע בתקופה, אבל לפי דעתי הוא מאוד נוח 😃

• פותח/ת השרשור
לא קראתי את התגובות ויכול להיות שפספסתי משהו אז צר לי מראש, המשפחה שלי התנתקה מיס מלפני שנה וחצי
ועד היום אנחנו משתמשים בסטרימרים -בסלון שימוש ב- MINIX, אצלי בחדר שימוש ב-TRONSMART (משתמשים בקודי כמובן)
עדיף לך להשתמש בקודי כי ההתקנת ערוצים שרירותית לגמרי ולא "תקוע עם מה שיש",וגם ניתן לראות שם סרטים\סדרות בנוחיות(למרות שאת הסרטים אני רואה דרך פופקורן טיים)
אני אישית ממליצה על המיניקס(דגם Neo-X8H-PLUS)-קנינו במבצע בתקופה, אבל לפי דעתי הוא מאוד נוח 😃
ראיתי שיש הרחבה של פופקורן טיים בתוך הקודי, זה סבבה או שעדיף להוריד פופקורן טיים בנפרד?

CHROMECAST
Chromecast
Chromecast
Chromecast
Chromecast
Chromecast

כרומקאסט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית