עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תקרא מה כתבתי למעלה, יש המון אפליקציות. אני מסתדר בלי יס כבר המון זמן ובלי שום אי נוחות ורואה סדרות ישראליות ומחו"ל בלי סוף.החיסרון הוא המגוון המצומצם של התוכן,
אני אחזק אותך פה קצת..אישית אני לא מעריץ של קודי והאפלקציות היעודיות שלה. רכשתי לאבי רספברי פיי לפני כחודש כדי לראות אם אפשר להחליף את הYES בבית והתאכזבתי.
האיכות צפייה של הסרטים בExodus מאוד ירודה, יש לא מעט buffering, מלא קישורים לא עובדים ומה שהכי הפריע לי זה הבזבוז של השניות המיותרות בלעשות כל פעולה במכשיר כמו חיפוש, בדיקת לינקים וכו'.
אולי אני מעט אולדסקול אבל אני עדיין מעדיף להשתמש בטורנטים או בלינקים ישירים להורדה באתרי הwarez כדי לצפות במדיה האהובה עלי. במקרה שלך לא צריכה להיות בעיה כי אתה יכול להשתמש בנגן טורנטים כמו הפופקורן טיים והתוסף הזה או להוריד סרטים למחשב אחר ולהשתמש במחשב בסלון כסטרימר.
אם אתה מחפש חיים קלים אפילו יותר מזה, אתה יכול להשתמש בכרומקאסט כמו שהומלץ כאן למעלה. הוא הדבר הקרוב ביותר לנוחות שיש בטלוויזיה שחוסך עלויות ועדיין חוקי למהדרין. החיסרון הוא המגוון המצומצם של התוכן, כרגע אני מכיר רק את נטפליקס ישראל ששם התוכן הוא אפסי וגם אם אתה משתמש מתקדם ומשלם על DNS/VPN יש כל כך הרבה ספריות היום כך שלא מספיק לשלם רק לנטפליקס אלא צריך גם לHBO, HULU וכו'.
ברור שזה לא אידאלי למצב כמו שלך כאשר יש לך כבר מחשב, אני רק מזכיר אותו כי הוא מכשיר מדהים מבחינת נוחות.
בשביל מדיה ישראלית אתה צריך מקלט ובמקרה הזה כדי להשתמש במקלט USB כמו זה. תוכל לצפות בשידורים של עידן+, להקליט אותם לאח"כ דרך המחשב ועדיין לחסוך כמה עשרות שקלים שיעברו בייבוא בארץ.
שים לב שסיכוי סביר שיהיה בעיות קליטה אם המיקום לא טוב ולכן תצטרך אולי לרכוש אנטנה חיצונית בעלות של 100₪-200₪.
*אישית* מאמין שזה היתרון הכי גדול של תחליפי הטלוויזיה למיניהם. זה לא מאפשר לך לבזבז זמן בקלות. לטווח הארוך זה יתרון נטו.והשני שלדעתי הוא הרבה יותר משמעותי הוא שלפעמים בטלויזיה אין לך משהו ספציפי שאתה רוצה לראות. אתה רוצה לפתוח נשיונל ג'יאוגרפיק או דיסקברי או איזה ערוץ סרטים/סדרות קומדיה חרושות שיהיה לך משהו רנדומלי לגמרי בזמן שאתה אוכל למשל. הרבה פעמים כשאני רוצה לשבת לארוחת צהריים בא לי סתם שמשהו יתחיל לרוץ מול העיניים כשאני בולס ומה שקורה זה שעד שאני עכשיו פותח את התכנית שאני רוצה, ועד שאני בוחר באמת משהו רנדומלי לראות, כי מי באמת מכיר את השמות של התכניות בנשיונל ג'יאוגרפיק? סתם רציתי לראות בעלי חיים באפריקה.. בכל מקרה עד שמצאת והתחיל משהו כבר חצי ארוחה סיימת. זה לדעתי החיסרון העיקרי, שאתה לא יכול לפתוח ערוץ רנדומלי שמשהו רץ בו.
לא חושב שהבנתי את הנקודה שלך*אישית* מאמין שזה היתרון הכי גדול של תחליפי הטלוויזיה למיניהם. זה לא מאפשר לך לבזבז זמן בקלות. לטווח הארוך זה יתרון נטו.
שיש יס או הוט הטלויזיה תמיד דלוקה ומזפזים עד שמוצאים משהו בקודי ודומיו אתה צופה רק שיש משהו ספציפי.לא חושב שהבנתי את הנקודה שלך
הנקודה היא שאתה לא יושב מול הטלוויזיה ומזפזפ, אלא שלרוב אתה רואה רק מה שרצית ותכננת לראות.לא חושב שהבנתי את הנקודה שלך
טוב זה כבר אינדבידואלי. אצלי זה חיסרון כי אם אני יושב לאכול אני רוצה פשוט לזפזפ ואין לי בעית התמכרות לטלויזיה או משהו כזה שבגללה אני מעדיף שלא יהיה זפזופ שיפתה אותיהנקודה היא שאתה לא יושב מול הטלוויזיה ומזפזפ, אלא שלרוב אתה רואה רק מה שרצית ותכננת לראות.
שיש יס או הוט הטלויזיה תמיד דלוקה ומזפזים עד שמוצאים משהו בקודי ודומיו אתה צופה רק שיש משהו ספציפי.
הקונפיגורציה אצלנו בבית
טלויזיה עם ממיר מובנה + אנטנה מעלי אקספרס ב 5$ לצפייה בעידן פלוס
סטרימר בשם אקסטרימר דרכו רואים קודי ויוטיוב והתקנתי yes go שזה בכלל צ׳ופר
החסרונות בקודי.
אי אפשר להיות בטוח ב 100% שתמצא מה שאתה צריך
צפייה בספורט
בשורה התחתונה אין הצדקה לשלם על מנוי.
ראיתי שיש הרחבה של פופקורן טיים בתוך הקודי, זה סבבה או שעדיף להוריד פופקורן טיים בנפרד?לא קראתי את התגובות ויכול להיות שפספסתי משהו אז צר לי מראש, המשפחה שלי התנתקה מיס מלפני שנה וחצי
ועד היום אנחנו משתמשים בסטרימרים -בסלון שימוש ב- MINIX, אצלי בחדר שימוש ב-TRONSMART (משתמשים בקודי כמובן)
עדיף לך להשתמש בקודי כי ההתקנת ערוצים שרירותית לגמרי ולא "תקוע עם מה שיש",וגם ניתן לראות שם סרטים\סדרות בנוחיות(למרות שאת הסרטים אני רואה דרך פופקורן טיים)
אני אישית ממליצה על המיניקס(דגם Neo-X8H-PLUS)-קנינו במבצע בתקופה, אבל לפי דעתי הוא מאוד נוח 😃
מה זה?CHROMECAST
Chromecast
Chromecast
Chromecast
Chromecast
Chromecast
כרומקאסט
עדיף בנפרד לדעתי, למרות שמספיק שיש לך GENESSIS ואתה מסודרראיתי שיש הרחבה של פופקורן טיים בתוך הקודי, זה סבבה או שעדיף להוריד פופקורן טיים בנפרד?