עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נכון, אבל רשום באורז על כל כוס אורז כוס מיים.לדעתך שאני שם 2 כוסות, המיים שנשאר הוא מתייבש וזה אותו קלוריות?בבישול, על כל כוס אחת של אורז שמים 2 כוסות מים
נכון, אבל רשום באורז על כל כוס אורז כוס מיים.לדעתך שאני שם 2 כוסות, המיים שנשאר הוא מתייבש וזה אותו קלוריות?
לא רשום כמה קלוריות לפני בישבול וגם זה מבאס להכין כמות קטנה כל יום, למרות שזה שטויות.המדד תמיד צריך להיות המשקל לפני הבישול, בדיוק מהסיבה הזאת. אי אפשר לדעת כמה מים האורז ספח במהלך הבישול.
כנ"ל לגבי חזה עוף\בקר דג\ וכו'. תשקול לפני הבישול וזה יהווה את המדד האמין ביותר לגבי הערך הקלורי.
רוב סוגי האורז מכילים כ-355 קלוריות, 80 גרם פחמימה, 7 גרם חלבון, 0.5 גרם שומןלא רשום כמה קלוריות לפני בישבול וגם זה מבאס להכין כמות קטנה כל יום, למרות שזה שטויות.
אני יודע לכן אני קונה לסוג של ה123 קלוריות.רוב סוגי האורז מכילים כ-355 קלוריות, 80 גרם פחמימה, 7 גרם חלבון, 0.5 גרם שומן
איך אתה מחשב?רוב סוגי האורז מכילים כ-355 קלוריות, 80 גרם פחמימה, 7 גרם חלבון, 0.5 גרם שומן
זה מה שכתוב על האריזות של רוב סוגי האורז.איך אתה מחשב?
זה מה שכתוב על האריזות של רוב סוגי האורז.
ואתה לא חייב להכין כמות קטנה כל פעם. תשקול פעם-פעמיים כמות מסויימת לפני בישוב ואחרי ותדע מה היחס ואחרי זה פשוט כל פעם תשקול אחרי בישול כמה שאתה אוכל ותחלק ביחס הזה. למשל שמת 200 גרם אורז, בישלת ויצא לך 700 גרם אחרי בישול, פי 3.5, אז כל פעם את הכמות אחרי בישול שאתה שוקל תחלק ב 3.5 ותקבל את הכמות לפני בישול (אם אתה מכין כל פעם עם אותו יחס של אורז ומים זה אמור להסתדר די מדוייק).
קודם כל, תדה רבה, מעריך את זה.זה מה שכתוב על האריזות של רוב סוגי האורז.
ואתה לא חייב להכין כמות קטנה כל פעם. תשקול פעם-פעמיים כמות מסויימת לפני בישוב ואחרי ותדע מה היחס ואחרי זה פשוט כל פעם תשקול אחרי בישול כמה שאתה אוכל ותחלק ביחס הזה. למשל שמת 200 גרם אורז, בישלת ויצא לך 700 גרם אחרי בישול, פי 3.5, אז כל פעם את הכמות אחרי בישול שאתה שוקל תחלק ב 3.5 ותקבל את הכמות לפני בישול (אם אתה מכין כל פעם עם אותו יחס של אורז ומים זה אמור להסתדר די מדוייק).