הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית אימונים לאמא

Incept

משתמש מתחיל
13
1
נק' מוניטין:
1
13
1
היי חברה,
אמא שלי רוצה שאני יעזור לה באימונים בבית ויאמן אותה.
משקל: 64
גובה: 1.67

היא עושה הרבה הליכות ואוכלת בסדר, לימדתי אותה בינתיים לעשות סקוואט כנגד משקל גוף שכיבות סמיכה תרגילי בטן(פלאנק וכו..).
היא רוצה שאני יאמן אותה קבוע 2-3 פעמים בשבוע, יש איזה תוכנית אימונים ביתית שאתם ממליצים עליה ?
אני ילמד אותה איך לעשות את התרגילים, פשוט אני לא יודע איזה תרגילים מתאימים לאמא.
המטרה שלה זה לחטב.(כמובן שאני יעזור לה בתזונה עם תפריט והכל).
תודה 😃

זה משהו שמאוד תלוי במצב הגופני שלה, מחלות ותרופות שהיא לוקחת
מומלץ להתייעץ עם רופא ספורט מה מותר ומה אסור לה לעשות

היי חברה,
אמא שלי רוצה שאני יעזור לה באימונים בבית ויאמן אותה.
משקל: 64
גובה: 1.67

היא עושה הרבה הליכות ואוכלת בסדר, לימדתי אותה בינתיים לעשות סקוואט כנגד משקל גוף שכיבות סמיכה תרגילי בטן(פלאנק וכו..).
היא רוצה שאני יאמן אותה קבוע 2-3 פעמים בשבוע, יש איזה תוכנית אימונים ביתית שאתם ממליצים עליה ?
אני ילמד אותה איך לעשות את התרגילים, פשוט אני לא יודע איזה תרגילים מתאימים לאמא.
המטרה שלה זה לחטב.(כמובן שאני יעזור לה בתזונה עם תפריט והכל).
תודה 😃
אין הבדל בעקרונות האימון גם כשמדובר באדם מבוגר, ההבדל הוא כמובן בכוח ובמהירות ההתקדמות.
אם אתה מדבר על אימון ביתי בלבד, אפשר לקנות משקולת מתברגת, וכמות בסיסית של פלטות קטנות שיספיקו לה לדיי הרבה זמן.
אתה יכול לבנות לה אימון בסיסי שילך כך:
פרונט סקוואט עם משקולת - 3x5.
לחיצה - שכיבות סמיכה שיכולות להתחיל עם ברכיים על הרצפה ואפילו ידיים על ספסל שבהדרגה מונמך - 3x5.
משיכה - חתירה תוך שכיבה מתחת לשולחן שהשפה שלו תשמש במקום מוט או חתירה בדאמבל - 3x5.
בשכיבות סמיכה ובחתירה מתחת לשולחן שתקפיד על ישבן מסובב מעט לאחור - לא להקשית גב תחתון. אתה לא רוצה לגרום לה לפציעה.
בסיום כל אימון אפשר לדחוף תרגיל עזר אחד או שניים, מתוך בייספס קרלז עם דאמבל, לחיצה צרפתית אם אין בעיות מרפק, פלאנק (שוב - ישבן מסובב מעט לאחור), פשיטות גב, דדליפט בדאמבל וכדומה, עם שני סטים של 10 חזרות או משהו בסגנון.
כדאי גם כמובן לוודא עם הרופא שלה שאין בעיה להתאמן, ובכל מקרה לבנות התקדמות איטית שלא תכביד עליה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית