הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה סטרואידים ?

tensigan

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
אהלן.
אני מעוניין לקחת איזה סוג של סטרואיד שהמטרה שלו זה להיות אסטטיק לא להיות הענק הירוק חחח
אני מעוניין לקנות משהו שלא צריך להזריק ואין לו סיכונים רבים כל קח. אני לא רוצה תוך חודש להיות משהו גף אז גם לא אכפת לי לקחת סיכונים נמוכים ולקבל תוצאות רק לאחר תקופה כל שהיא.
מה אתם ממליצים ?

ממליץ לך להתחיל לקרוא בפורום בנושא ולהבין שסטרואידים זה לא קסם וזה חלק מעוד הרה דברים שצריך לדעת ליישם

• פותח/ת השרשור
ממליץ לך להתחיל לקרוא בפורום בנושא ולהבין שסטרואידים זה לא קסם וזה חלק מעוד הרה דברים שצריך לדעת ליישם
אני יודע אני כרגע כבר עוקב אחרי מה שאני אוכל בפיטנספאל משקיע מאוד יש לי ידע כבר אני לא סתם איזה אחד שהרגע נרשם ורוצה לקחת סטרואידים כדי שתוך שנה תיהיה זיז.

II9fggi.png

רק לפי עולם הדימויים שלך (ג'ף סייד, זיז...) אפשר להבין שאתה לא במקום הנכון להתחיל להשתמש בסטרואידים.
אגב, אין כזה דבר סייקל בלי להזריק לעצמך.

אהלן.
אני מעוניין לקחת איזה סוג של סטרואיד שהמטרה שלו זה להיות אסטטיק לא להיות הענק הירוק חחח
אני מעוניין לקנות משהו שלא צריך להזריק ואין לו סיכונים רבים כל קח. אני לא רוצה תוך חודש להיות משהו גף אז גם לא אכפת לי לקחת סיכונים נמוכים ולקבל תוצאות רק לאחר תקופה כל שהיא.
מה אתם ממליצים ?
הבעייתיות העיקרית בשימוש בסטרואיד אוראלי סולו היא העומס על הכבד. סטרואיד אידאלי לחיתוך כווינסטרול, עלול להביא לעייפות (fatigue) כתוצאה מאותו עומס.
מעבר לכך, כל הסטרואידים משתקים את הציר ההורמונלי וללא תיסוף של טסט הסיכון לסבול מתופעות טסט נמוך גבוה מאוד.
במידה ובכל זאת זה הכיוון, אך ורק אנאבר אמיתי יתאים (יקר מאוד וקשה להשגה).

אפשרות נוספת שיכולה להיות יעילה ביותר לחיטוב הוא שילוב הורמון גדילה במינונים מתאימים. אמנם מדובר בהזרקה אך אחת שכמעט לא מורגשת (מחט סלין).

• פותח/ת השרשור
בגדול רד מזה.

בקטן - טסט + וינסטרול + פרגניל + PCT
בגדול ירדתי חחח אני כבר קונה איזה פרי ווארק אוט אולי יעזור לי בזמן האחרון אני מרגיש שהאימונים שלי חרא בגלל העבודה והלימודים אני מגיע עייף מת

לי זה עדיין מרגיש שאתה לא שם
בלי להעליב
1+
רד מהרעיון ומהר.. גם אני הייתי שם וניסיתי.. אם מחפשים קיצורי דרך, במקום להתמיד, זה קורה גם כשאתה בסייקל. ואז אתה לא מקבל את התוצאות שיכלת להשיג ו\או לא מצליח לשמור עליהם, וסתם לקחת סיכונים מיותרים...

בגדול ירדתי חחח אני כבר קונה איזה פרי ווארק אוט אולי יעזור לי בזמן האחרון אני מרגיש שהאימונים שלי חרא בגלל העבודה והלימודים אני מגיע עייף מת
קנה כדורי קפאין. עולה עשירית מהמחיר ועושה את העבודה.
לפחות 80% מההרגשה בפרי וורקאאוט מגיעה מהקפאין, וזה במוצרים הטובים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית