הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכוונה להמשך אימון + תזונה

neria-r

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום,
אני מתאמן כשלוש שנים אבל עם המון הפסקות בדרך (מעבר דירה, פציעות, חוסר זמן וכו').

בתקופה האחרונה (ארבעה חודשים) אני מצליח להתמיד אבל עולה לי שאלה בראש כל הזמן ואני לא מצליח למצוא פתרון.

אני שוקל כרגע 70 ק"ג ובגובה 1.72.
כבר זמן מה שאני שם לב שהתחלתי לגדל כרס..
מצד אחד אני מנסה להעלות את המסה אבל מצד שני אני רוצה להתחטב.
האם שני הדברים האלה יכולים ללכת יחד? אם לא, מה הדבר הנכון לעשות כרגע?

אני אוכל כרגע עם תפריט לא מסודר ועם תוכנית כושר יחסית עקבית.

בנוסף אני מציין שאני צמחוני.

תודה רבה!

1. אי אפשר לשלב את שתי הדברים, אפשר או לחטב ואז אתה תרד באחוזי השומן וסביר להניח שמעט בשריר, ואפשר לעשות מסה שבה אתה תעלה במסת השריר אבל גם מעט בשומן תלוי כמה "נקי" תעשה את המסה.

2.הדבר הנכון לעשות הוא לפי איך שאתה מרגיש עם עצמך, אתה מרגיש לא נוח עם עצמך ועם הכרס שלך תחטב ואז תכנס למסה.
הכרס לא מפריעה לך כי גם ככה כבר חורף?! תכנס למסה תצביר שריר כמה חודשים ואז תחטב.

3.תבחר מטרה ותבנה לעצמך תוכנית ותפריט מסודר.

4.דרך צלחה.

שלום,
אני מתאמן כשלוש שנים אבל עם המון הפסקות בדרך (מעבר דירה, פציעות, חוסר זמן וכו').

בתקופה האחרונה (ארבעה חודשים) אני מצליח להתמיד אבל עולה לי שאלה בראש כל הזמן ואני לא מצליח למצוא פתרון.

אני שוקל כרגע 70 ק"ג ובגובה 1.72.
כבר זמן מה שאני שם לב שהתחלתי לגדל כרס..
מצד אחד אני מנסה להעלות את המסה אבל מצד שני אני רוצה להתחטב.
האם שני הדברים האלה יכולים ללכת יחד? אם לא, מה הדבר הנכון לעשות כרגע?

אני אוכל כרגע עם תפריט לא מסודר ועם תוכנית כושר יחסית עקבית.

בנוסף אני מציין שאני צמחוני.

תודה רבה!

1. תסדר לך את התפריט. חשוב שתדע מה אתה אוכל וכמה.
2. אם אתה במאזן קלורי חיובי - אתה גדל. אם אתה במאזן קלורי שלילי - אתה יורד במשקל. אם אתה עושה את זה נכון, מתחטב.
שלא תבין אותי לא נכון, יש אנשים שמצליחים לעלות במסת השריר מבלי להעלות אחוז שומן רציני. אבל לא נתקלתי בבן אדם שעשה את זה מבלי להעלות בכלל אחוזי שומן. מה שאתה צריך זה תפריט איכותי מבלי לאכול זבל. תאכל בריא ותאכל הרבה. חשוב שתדע שאם אתה רוצה לגדול, ורוצה לעשות את זה בצורה יעילה, סביר להניח שתעלה באחוז שומן. אתה לא תהיה דוב, אבל לא תהיה חטוב. חוץ מזה מה אתה דואג עכשיו זה הזמן הכי טוב לעשות מאסה 😃 winter is coming
3. תהיה גם טבעוני. יש מספיק מאכלים שמכילים שומן מהצומח, פחמימות וחלבונים. תאכל טוב ותגדל. תכנן לך תפריט שיסדר אותך בנושא הזה.
בהצלחה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית