הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט

• פותח/ת השרשור seang
  • פורסם בתאריך

seang

משתמש פעיל
322
41
נק' מוניטין:
135
322
41
משקל נמוך בשביל ההרגשה על הגב האימון מחר.
אשמח לביקרות על הטכניקה והאם אני יורד עם הישבן איך שאמורים ב high bar?

עריכה:
סט עם 60 ק"ג שכנראה ידמה סט יותר טוב

נערך לאחרונה:
עדיין נראה בסדר, חסר ממש מעט עומק כדי לשבור מקביל. מאמין שהסקוואט ישמש כבר כמתיחה בהמשך האימונים, ויהיה לך נוח לרדת עמוק יותר בנוחות. (לא שולל מעט עבודה על גמישות, תמיד יכול להועיל)

• פותח/ת השרשור
עדיין נראה בסדר, חסר ממש מעט עומק כדי לשבור מקביל. מאמין שהסקוואט ישמש כבר כמתיחה בהמשך האימונים, ויהיה לך נוח לרדת עמוק יותר בנוחות. (לא שולל מעט עבודה על גמישות, תמיד יכול להועיל)
תודה. לגבי הירידה, האם ככה צריך לרדת בhigh bar? כי אני לוקח את התחת אחורה במידה מסוימת. ניסיתי low bar, אבל הכתפיים לא גמישות מספיק והמשקל לא נוח על הגב והכתפיים כואבות, אז אני מעדיף להמשיך עם high bar לפחות עד משקלים יותר רציניים.

התנועה בסדר גמור.
לגבי מיקום המוט, אישית לא היה לי קל לעבור מHB לLB. אז ממליץ לך להתאפס על הבחירה כשאתה עוד טרי ולא אח"כ כשאתה כבר מקובע על הסקוואט, סתם יבזבז לך זמן אימונים.

• פותח/ת השרשור
התנועה בסדר גמור.
לגבי מיקום המוט, אישית לא היה לי קל לעבור מHB לLB. אז ממליץ לך להתאפס על הבחירה כשאתה עוד טרי ולא אח"כ כשאתה כבר מקובע על הסקוואט, סתם יבזבז לך זמן אימונים.
תקשיב ניסיתי המון LB וזה פשוט לא מרגיש לי טבעי,המוט ישב לי על הגב בדיוק מעל הכתף האחורית אך זה מאוד לא נוח ואני רק חיכיתי שהסט יגמר, אני מניח שיש בזה גם העדפה אישית וHB מרגיש לי ממש טבעי ונוח.
אה ותודה רבה על הביקורת גבר 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית