הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פרסום| חדש במאסל האוס-חלבון של חברת דיימטייז מארה"ב‎

ללא שם2

משתמש מתחיל
0
0
נק' מוניטין:
12
0
0
אהלן חברים,

אני שמח לבשר לכם שהגיע לארץ אחד החלבונים האיכותיים והנמכרים בארצות הברית !!

מדובר בחברת דיימטייז שיש לה ליין מטורף שכולו יגיע בקרוב לארץ,כרגע הגיע החלבון שלהם שמכיל למנה 24 גרם חלבון עם 0 סוכר למנה.

בנוסף לטעמים הסטנדרטים החלבון מגיע ב-3 טעמים מטורפים-קפה מוקה שהוא להיט מטורף וטעם נדיר!!

פינהקולדה-זה טעם שמזכיר כמו אננס והוא חזק ביותר ונדיר !

טופי קרמל-טעים מאד הרבה יותר מהטופי קרמל של אופטימום שהרבה התאכזבו ממנו.

מחיר לחברי האתר הינו 359 שח כולל משלוח!! עם שייקר מתנה!! אני מבטיח לכם שזה הולך להיות החלבון הנמכר פה בארץ,הוא טעים מאד,מתערבב ממש ממש בקלות,והנתונים שלו מעולים.בקיצור חלבון נדיר!!
http://www.musclehouse.co.il/Elite_W...e-details.aspx

תודה ושבת שלום לכולםhttp://images.***/smilies2/smile.gif

הקפה מוקה טעים?

אני בטוח שאתה מבין שזה עניין של טעם.

אתמול ביקרתי במאסל האוס, קיבל אותי אור שרעבי (מר ישראל 2008) בקבלת פנים חמה וישר הציע לי לטעום את החלבון החדש. האמת שהתרשמתי מהשירות והאדיבות של המוכר החדש. הלכתי על טעם מוקה קפה בסוף, מזכיר טעם של הפוך, אני אישית חולה על קפה אז אני מאוד אהבתי.
החלבון מתערבב בקלות, ועם חלב הוא פשוט מעדן. הטעם הבא ככל הנראה יהיה פינה קולדה 😃

חברה, אל תשכחו להזכיר למוכרנים שאתם מהפורם, יש אחלה מבצעים והנחות לחברי הפורם תרימו טלפון לאור או לקובי ותציינו שהגעתם דרך LBS.

ללא ספק דיימטייז חברה אחת החזקות בארצות הברית ויש להם ליין וטעמים באמת לא מהעולם הזה, גם אני שמעתי שהקפה מוקה והפינקולדה טעמים מעולים ואני שבוע הבא לוקח לי אחד (אולי 2 שנסיים כבר את החיטוב המעצבן הזה).

הכי חשוב שהחלבון באמת מתערבב בקלות וזה חשוב לי מאוד.

קובי, אחלה מחיר!

אני בטוח שאתה מבין שזה עניין של טעם.

אתמול ביקרתי במאסל האוס, קיבל אותי אור שרעבי (מר ישראל 2008) בקבלת פנים חמה וישר הציע לי לטעום את החלבון החדש. האמת שהתרשמתי מהשירות והאדיבות של המוכר החדש. הלכתי על טעם מוקה קפה בסוף, מזכיר טעם של הפוך, אני אישית חולה על קפה אז אני מאוד אהבתי.
החלבון מתערבב בקלות, ועם חלב הוא פשוט מעדן. הטעם הבא ככל הנראה יהיה פינה קולדה 😃

חברה, אל תשכחו להזכיר למוכרנים שאתם מהפורם, יש אחלה מבצעים והנחות לחברי הפורם תרימו טלפון לאור או לקובי ותציינו שהגעתם דרך LBS.

בדקתי בפורומים בחו"ל ובאמת החלבון הזה של DYMATIZE קיבל המלצות מאד טובות וברוב המקרים אפילו בהשוואת עם אופטימום הוא לקח מקום ראשון.

אקח את הקפה מוקה לפי המלצתך,אין אין על טעם קפה גם אני חולה עליו.

• פותח/ת השרשור
בדקתי בפורומים בחו"ל ובאמת החלבון הזה של DYMATIZE קיבל המלצות מאד טובות וברוב המקרים אפילו בהשוואת עם אופטימום הוא לקח מקום ראשון.

אקח את הקפה מוקה לפי המלצתך,אין אין על טעם קפה גם אני חולה עליו.
תגיע לחנות נדאג לך.
יש טעימות של הטעמים המובחרים,קפה מוקה,פינקולדה ועוד.

ללא ספק דיימטייז חברה אחת החזקות בארצות הברית ויש להם ליין וטעמים באמת לא מהעולם הזה, גם אני שמעתי שהקפה מוקה והפינקולדה טעמים מעולים ואני שבוע הבא לוקח לי אחד (אולי 2 שנסיים כבר את החיטוב המעצבן הזה).

הכי חשוב שהחלבון באמת מתערבב בקלות וזה חשוב לי מאוד.

קובי, אחלה מחיר!

כמה זה יוצא האחלה מחיר? 325 שקל אחרי הנחה של הפורום?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית