הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחץ דם אימונים ותזונה

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי,

שמתי לב שאני בתקופת חיטוב עושה הרבה אירובי ואוכל יותר נקי, הלחץ דם שלי תמיד סביב ה110-120...
לעומת זאת עכשיו בתקופת מסה שאני בודק... בדיקה ראשונה תמיד יוצאת באיזור 135-140, אני מחכה כמה שניות ובדיקה שניה זה יורד קצת... ואז בדיקה שלישית תמיד זה יצא סביב ה120+ ...
יש בעיה במכשיר? או שאחרי בדיקה הוא מעט מזייף ודווקא ה140 זה הלחץ דם המדויק שלי?

השרוול שלי מתכוונן ולא קבוע(יש לי מכשיר כזה בבית).
אני מתייחס ללחץ דם הסיסטולי.

מה דעתכם?
@White Walker
@Daniel Barack
@coldfire

זה בסדר, בדיקת לחץ דם עושים מספר פעמים אם הרמות גבוהות כדי לוודא שהשינוי בין המדידות נובע מעצירת הדם.
עדיף תמיד לשאוף לרמות לחץ דם של 115/75 ואם זה מטריד אותך אתה יכול לעשות יותר אירובי ולהיות במשקל גוף יותר בריא (=אל תהיה פווארליפטר:secret:) וזה יעזור להוריד את לחץ הדם.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר, בדיקת לחץ דם עושים מספר פעמים אם הרמות גבוהות כדי לוודא שהשינוי בין המדידות נובע מעצירת הדם.
עדיף תמיד לשאוף לרמות לחץ דם של 115/75 ואם זה מטריד אותך אתה יכול לעשות יותר אירובי ולהיות במשקל גוף יותר בריא (=אל תהיה פווארליפטר:secret:) וזה יעזור להוריד את לחץ הדם.

שמתי לב שאם אני באמת משחרר מעט את השרוול הלחץ דם יורד לסביב ה120...
בנוסף יש שוני בלחץ דם בין שתי הידיים, מעט מוזר חחח

אני סביב ה167 גובה על 73 משקל גוף... לא כזה שמן 😃

היי,

שמתי לב שאני בתקופת חיטוב עושה הרבה אירובי ואוכל יותר נקי, הלחץ דם שלי תמיד סביב ה110-120...
לעומת זאת עכשיו בתקופת מסה שאני בודק... בדיקה ראשונה תמיד יוצאת באיזור 135-140, אני מחכה כמה שניות ובדיקה שניה זה יורד קצת... ואז בדיקה שלישית תמיד זה יצא סביב ה120+ ...
יש בעיה במכשיר? או שאחרי בדיקה הוא מעט מזייף ודווקא ה140 זה הלחץ דם המדויק שלי?

השרוול שלי מתכוונן ולא קבוע(יש לי מכשיר כזה בבית).
אני מתייחס ללחץ דם הסיסטולי.

מה דעתכם?
@White Walker
@Daniel Barack
@coldfire

אין שום דבר מדויק במכשיר הזה בכל מקרה. וההבדל קטן מדי בשביל לייחס לזה משמעות כלשהי ויכול לנבוע ממיליון סיבות.

Chronic conventional resistance exercise reduces blood pressure in stage 1 hypertensive men. - PubMed - NCBI

שמעתי על המחקר הזה, בכל מקרה זה לא סותר שאימוני "אירובי" ישפרו את זרימת הדם או שעוד גורמים כמו משקל הגוף משפיעים על לחץ הדם.

זה בסה"כ אומר שמי שלא מאומן יהיה לו (כנראה) סיכוי גבוה יותר לחלות במחלות לב, זה מאוד אינטואטיבי לדעתי.
עדיין נשמע מעניין, אתה יכול להעלות PDF?

שמעתי על המחקר הזה, בכל מקרה זה לא סותר שאימוני "אירובי" ישפרו את זרימת הדם או שעוד גורמים כמו משקל הגוף משפיעים על לחץ הדם.

זה בסה"כ אומר שמי שלא מאומן יהיה לו (כנראה) סיכוי גבוה יותר לחלות במחלות לב, זה מאוד אינטואטיבי לדעתי.
עדיין נשמע מעניין, אתה יכול להעלות PDF?

קבצים מצורפים

• bp.pdf
    KB 254.7 · צפיות: 66
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית