הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כפר המכביה

מצב
השרשור נעול

orashual

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום אני התחלתי להתאמן בכפר המכביה עשו לי שם תוכנית אימונים גרועההה במובן שלא רשום לי כמה משקל אני שם בכול מיתקן ולא רושם לי איזה מיתקן ואיזה גובה כיסה כלום אולי זה המדריך מפגר
איך התוכנית אימונים שלך שם Phoenix ????

זה שאתה רשום בחדר כושר כפר המכביה לא אומר שאתה צריך להקפיץ אשכולות מתקופת המכבים.

• פותח/ת השרשור
שאלתי הם המדריך עצלן או שלכולם זה כחה בכפר המכביה

נערך לאחרונה:
שאלתי אחי שיכוליות שהמדריך עצלן הוא שזה לכולם בכפר המכביה

זו מילה חדשה בעברית, או שזה בפקאצית מדוברת?

אגב, כל המשפט הזה הוא לא בדיוק בעברית; בעצם, הוא לא בדיוק משפט.

• פותח/ת השרשור
אחי שמו של המדריך ולדי יש לו קרחת

נערך לאחרונה:
אתה רוצה לשאול שאלה ? או לחפור

• פותח/ת השרשור
גבר אני שאול שיכול להיות שמדריך סתם הידפיס לי תוכנית אימונים ולא רשם לי משקל לשים בכול מיתקן

אחי אני רוצה לשאול שאלה הם יש לך בעיה תילך לפורום אחר

אחי, אם אתה רוצה לשאול שאלה, שאל שאלה. אם אתה רוצה לזיין את השכל בשפה שאף אחד לא מבין, אתה זה שמוזמן ללכת לפורום אחר. ואם יש לך שאלה ספציפית ל Phoenix שלח לו הודעה פרטית.

• פותח/ת השרשור
אחי, אם אתה רוצה לשאול שאלה, שאל שאלה. אם אתה רוצה לזיין את השכל בשפה שאף אחד לא מבין, אתה זה שמוזמן ללכת לפורום אחר. ואם יש לך שאלה ספציפית ל Phoenix שלח לו הודעה פרטית.
אחי אני לא יכול לישלוח לו אני צריך לעבור את ה 150 העדות

אתה יכול, בעזרת מייל.

אחי שמו של המדריך ולדי יש לו קרחת
קוראים לו ואלרי, לא ידוע איזה תכנית הוא נתן לך, מבחינת איזה משקלים לעבוד הוא לא אמור לדעת מה הכוח שלך, תעשה אימון אחד של בדיקת כוח ולפי זה תדע עם כמה לעבוד.
למרות שהייתי מסיק שהתכנית שקיבלת לא הכי טובה.

• פותח/ת השרשור
לא אחי לא רשום לי בתוכנית כמה משקל לשים בכול מיתקן ואני לא זוכר איזה מיתקנים אני צריך לעשות כי לא רשום לי

טוב, זה לא מעניין יותר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית