הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאבים בחיבור בין הרגל למותניים

idan1212

משתמש מתחיל
54
3
נק' מוניטין:
3
54
3
כאב ששמתי לב קורה להרבה מסקוואטים אך לא מצאתי מאיפה הוא נגרם באינטרנט או בפורום כאן.
כאב בחיבור בין הרגליים למותניים באזור הadductor lungos או הadductor brevis כפי שרשום בתמונה(התמונה להמחשה לאזור בלבד, אני אפילו לא בטוח אם הכאב הוא שריר):
81ae015f14540481d219f4cbdca3420e.jpg

אני לא בטוח אם זה שריר תפוס ,גיד או משהו אחר, אני די בטוח שזה לא פציעה, זה כאב שאם אני אפסיק סקוואטים לשבוע הוא יעבור, אך כשאני חוזר לעשות הוא חוזר(בעיקר במשקלים כבדים).
רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המקרה, יודע ממה הוא נובע אולי או איך לטפל בו והאם יש ממה לחשוש בלהמשיך לעשות סקוואטים?

סובל מאותה הבעיה כבר חודשים, ברגע שמפסיק לעשות סקוואט הכאב עובר אבל ברגע שחוזר לעשות, שוב הכאב חוזר.

• פותח/ת השרשור
מקפיץ, מעדיף לא ליצור אשכול חדש מניעת ספאם.
לאחר קצת למידה הבנתי שזה כנראה צביטה מהסקוואט עם הquads. עכשיו ראיתי שיש הרבה גישות לטיפול בזה אך הרבה נוגדות אחת את השניה (לדוגמא חלק אומרות להצר את העמידה חלק אומרות להרחיב) אשמח לדעת מה דעתכם בנושא.

מקפיץ, מעדיף לא ליצור אשכול חדש מניעת ספאם.
לאחר קצת למידה הבנתי שזה כנראה צביטה מהסקוואט עם הquads. עכשיו ראיתי שיש הרבה גישות לטיפול בזה אך הרבה נוגדות אחת את השניה (לדוגמא חלק אומרות להצר את העמידה חלק אומרות להרחיב) אשמח לדעת מה דעתכם בנושא.
לא משנה מה עשיתי, הצרתי, הרחבתי, כפות החוצה, כפות פנימה, ברגע שהעמסתי משקל על המוט - הכאב חזר.
פשוט מתסכל.

כנל אותה בעיה אצלי כמה כבר חודשים.
באינטרנט קראתי שאולי מדובר בhop joint flexors.
קראתי שיכול להיות שמדובר בכיווץ באזור ושצריך לעשות הפסקה מסקוואטים ובזמן הזה לעשות מתיחות לאזור.
אני בכל מקרה עשיצי הפסקה של כחודשיים מסקוואטים ולא עשיתי את המתיחות ועכשיו כשחזרתי לעשות סקוואטים הכאב עוד שם.
אכן מתסכל

לאחרונה עשיתי את המקסימום שלי לחזרה אחת 190KG
ולפני כן עשיתי 170 ל 4
הכל היה תקין
שבוע לאחר מכן הכל היה תקין גם כן
שבוע לאחר מכן לא יכלתי לעשות 100KG בלי לסבול ממה שאתם מתארים עכשיו
ומאז אני לא עושה משקל כבד רק בגלל ההרגשה החסרת תקדים הזו.
אגב, זה קרה לי לפני שנה בדיוק לזמן קצר ב15 חזרות ל 100KG ואיכשהו עבר
לא ברור לי כלל מה זה הדבר הזה למרות שחיפשתי את המילות מפתח הנכונות אני מאמין.

אשמח לתגובה של מקצוען בנושא.

סובל מאותה הבעיה כבר חודשים, ברגע שמפסיק לעשות סקוואט הכאב עובר אבל ברגע שחוזר לעשות, שוב הכאב חוזר.

לא משנה מה עשיתי, הצרתי, הרחבתי, כפות החוצה, כפות פנימה, ברגע שהעמסתי משקל על המוט - הכאב חזר.
פשוט מתסכל.

כנל אותה בעיה אצלי כמה כבר חודשים.
באינטרנט קראתי שאולי מדובר בhop joint flexors.
קראתי שיכול להיות שמדובר בכיווץ באזור ושצריך לעשות הפסקה מסקוואטים ובזמן הזה לעשות מתיחות לאזור.
אני בכל מקרה עשיצי הפסקה של כחודשיים מסקוואטים ולא עשיתי את המתיחות ועכשיו כשחזרתי לעשות סקוואטים הכאב עוד שם.
אכן מתסכל

אחרי הרבה חיפושים, אני כמעט בטוח שמדובר ב adductor strain, חפשו על זה ותגידו מה דעתכם.

הכאב מופיע ב PSOAS QUADS ממש בחיבור של הרגל למותן
באמצע סקואט ואחרי סקואט עובר
לפעמים סתם באמצע היום אחרי תנועה כל שהיא ואז עובר?
במידה וכן
תתחילו לעבוד על hip flexors mobility
סבלתי מהבעיה הזאתי גם כתוצאה ככה"נ מישיבה ממושכת או משהו
וזה עבר לי
להקפיד על מתיחות וחימום טוב לפני עבודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית