עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא....מה שאתה בעצם מתכוון זה לקחת את המרפקים לא לקדימה אלה יותר לצדדים ? כלומר לתת את הכיווץ בגב ולא סתם להרים אותך למעלה ?
אתה מגיע למקביל לגבי העומק אם אכפת לך מתחרויות ליפטינג זה עובר.
תנסה להכניס את המרפקים לכיס האחורי, בשביל לשמור על הגב מכווץ, גם אם אתה לא מכניס אותם לי זה גרם לכאבים בבייספ ובמרפק, זה גם יגרום לחזה שלך לצאת החוצה וזה גם חשוב.
פה בערך רואים את המיקום של המרפקים, כפי שאתה רואה הם צמודים לגוף ואני מכווץ אותם חזק לפני החזרה, ככה שומרים על החזה מורם.
אהלן, בכל מקרה כבר אימון שלישי שאני תקוע עם אותו משקל בסקוואט בגלל שאני לא בטוח עם אני שובר מקביל או לא.
.
במקרה שאני לא שובר מקביל ממליצים להוריד קצת משקל, או מה אתם ממליצים לעשות ?
אשמח לביקורת, תודה.
לכיס האחורי?תנסה להכניס את המרפקים לכיס האחורי
נגיד ויש לך כיסים אחוריים במכנסיים, זה כמו להגיד למשוך דרך המרפק שאתה עושה חתירות.לכיס האחורי?
כן שמתי לב לזה עכשיו, זה קרה רק באימון הזה כי ניסיתי לאחוז במוט עם האגודל, בדר"כ אני עושה ללא האגודל ופרק כף היד ישר ככה, זה גם גרם לי ללא קצת כאבים...מצטער לומר לך אבל המרפקים שלך ממש לא במיקום נכון. אתה מחזיק את המוט כשיש עומס על כפות הידיים, פרק כף היד ממש לא מיושר, והמרפקים שלך לא הולכים מספיק אחורה.
אתה לא שובר. תן לברכיים ללכת עוד טיפה קדימה ועוד לצדדים וכך תרד יותר.
והמיקום של המרפקים שלך בסדר גמור. עדיף להצר את האחיזה של כפות הידיים, אבל אין בעיה במרפקים.