הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה אחרונה לפני שימוש

Bochnik

משתמש מתחיל
60
3
נק' מוניטין:
3
60
3
ככה ברוך השם כל הג׳וס הגיע עכשיו נותר לי להגיע ל10% שומן המיועד (לא נשאר הרבה)
להיות חודש על מאזן קלורי ניטראלי פשוט לאזן תגוף
עכשיו הסייקל הוא כזה
Test E 250 EW 1-12
HCg 500 EW 10-14
PCT 14-18
Nolva 40/40/20/20
Clomy 100/100/50/50

בנוסף חבר המליץ לי על Arimadex במהלך הסייקל 1gr EOD כדי למנוע גינו בגלל שאני חסר ניסיון אז אולי אני לא אצליח לאבחן את הסיפטומים הראשוניים

אשמח לחוות הדעת שלכם כמו כן חושב לי לציין כי המינון של ה Test נמוך כי אותו חבר שהמליץ על ה Arimadex הסביר לי שבסייקל הראשון אני אראה תוצאות ממש מרשימות לכן עדיף להתחיל בנמוך ובמקסימום שאחרי שאני אסיים את התקופה של הניקוי כלומר 3 חודשים אחרי סוף ה pct אפשר להעלות את המינון ככה שאוכל להריץ 2 סייקלים בשנה עם כמה שפחות נזק לגוף

לגבי מינון הטסט - גם אני מאמין בלהתחיל מהמינון הכי נמוך שניתן לראות ממנו תוצאות ולהתקדם משם, מינון תמיד אפשר להעלות... אבל אם אתה מעוניין להתחיל מ 250 טסט הייתי משלב דיבול ל 6 שבועות ב 20 מ"ג ליום, או שתעלה את מינון הטסט במינימום ל-400, מ 250 טסט בלבד ל 12 שבועות אל תצפה ליותר מאולי 3 ק"ג שריר וזה במידה והטסט הוא 250 מ"ג באמת ולא underdosed

PCT אחרי אננטט מתחיל 21 יום אחרי זריקה אחרונה ולא 14

פרגניל 4 שבועות, יש הרבה שמעדיפים את השיטה הזאת ולטענתם עובד להם טוב ומצליחים להתאושש, אבל אם כבר אז 1000IU בשבוע מפוצל לשתי זריקות של 500, ממה שראיתי יש הרבה ויכוחים על איזו שיטה טובה יותר אז החלטה שלך

ארימידקס ב 0.5 מ"ג eod זה חזק ויותר ממספיק, אבל לא לוקחים מראש סתם ככה כי אמרו לך אלא רק במידת הצורך, יותר מזה שבמינון של 250 טסט ואם אתה מתחיל מאזור 10% שומן הסבירות שתצטרך היא קלושה

סירייסלי? רק 250 טסט אבל כן דיבול ?

בוא נשתה קולה זירו ונאכל עוגיות עבדי ליד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית