הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט, כאבים בסקוואט באמצע ss חייב עזרה

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
התחלתי ss לפני חודש בשילוב עם קריאטין ואני פשוט מרגיש כאלו זה קסם!
משקלים שהיו תמיד תוקעים אותי פשוט עברתי כמו כלום! אבל יומיים לפני שהתחלתי ss ירדתי לסקוואט בלי חימום, והרגשתי שמתחתי שריר מעל הירך איפה שהחיבור של הירך למותן.. וזה ממש מקשה עלי בסקוואט עד עכשיו....

כשאני יורד למטה אני מרגיש ממש כאב, לא חד של פגיעה או משהו אבל כמו חולשה מקומית בשריר הזה בשני הרגליים.. וזה מקשה עליי מאוד זה כאב כאלו השריר תפוס ממש חזק ומפריע לי בהתקדמות ואני כל הזמן עושה ריסטים למרות המשקל הנמוך....

אשמח לדעת מה עדיף לעשות בלהתחשב שאני בss והורדה של סקוואט זה שליש תוכנית.

(אגב גם במשקלים נמוכים אני מרגיש את הכאב)

• פותח/ת השרשור
הכאב מופיע בfront hip flexor בשני הרגליים ברגע שאני יורד עמוק בסקוואט,
אני חייב עזרה מחר יש אימון ואני לא יודע מה לעשות ואם לבצע משהו במקום הסקוואט

• פותח/ת השרשור
היי,
האם יש לך את הכאבים הללו באזור המפשעה?

שלילי הכאב מגיע בדיוק בחיבור בין המותן לירך מה שנקרא במותן כסל
מצטרף לשאלה, סובל מאותה הבעיה בחיבור שבין המפשעה לירך בצד שמאל.

מצאתי
משהו שלי ממש עוזר בנתיים אבל זה קצת מבאס תגיד לי אם מעניין אותך

• פותח/ת השרשור

אני כרגע בסטייג׳ 2
זה בנקודת הנחה שאתה נמצא פחות או יותר ברמת כאב שאני הייתי, שזה כאב אפילו בירידה למקביל בלי משקל התנגדות.

כל השבועיים הראשונים עשיתי ass to grass, בפעמים הממש ראשונות עדיין כאב אבל ממש מעט, ואחרי שבוע הכאב ממש עבר לגמרי..
יחד עם האימון תשלב מלא מתיחות ושיפור מובליטי מאזור הירך אם תרצה סרטונים למתיחות ולמובלטי אני אשלח לך גם

• פותח/ת השרשור
אם תוכל זה יעזור לי מאוד, ושוב תודה 😃

כל יום מנוחה עשיתי עם Foam roller ממש לכל אזור המותניים והירך, גם בחלקים שלא כואבים, ממש כדי להזרים דם למקום אתה תרגיש את הנקודה הקטנה ספציפית שכואבת לך וזה מרגיש מעולה להזרים לה דם, גם לצידי המותן ובאזור הישבן, ואחרי זה עשיתי 20 - 30 דק של מתיחות מהסרטון למעלה,
ממש לא האמנתי שזה יעזור, כי הכאב ממש היה חד בכל מצב שאני שובר מקביל, אבל למעשה זה עזר.. מקווה שיפתור לך גם את הבעיה..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית