הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה משולבת בדדליפט

בר כהן

משתמש מתחיל
17
0
נק' מוניטין:
0
17
0
היי, הדדליפט שלי לא כזה גבוה כינאני יחסית מתחיל בדדליפט.
הוא 80 על מש״ג 60.
עכשיו המשקל הזה קל לי אבל שאני עושה את הסטים המוט ממש עוד שנייה נופל לי מהיד ולא בגלל שאני מחליק בגלל שהאמות לא מספיק חזקות.
ניסיתי לעשות הוק גריפ ואני לא יודע זה גם מחליק לי נראלי שבגלל שהיד שלי קטנה.
מה אפשר לעשות?
ומתי אני צריך בערך לעבור למשולבת למשק״ג שלי?
תודה רבה!

כדאי לשמור לשלב יותר מאוחר, לדעתי.
מגנזיום. הוק גריפ. הוק גריפ עם מגנזיום ורק בסוף תעבור. ותוודא שאתה עושה הוק גריפ כמו שצריך, לא אמור להשתחרר בקלות.

משקל הרבה יותר מדי קל בשביל לחפש פתרונות כמו הוק, משולבת או אפילו מגנזיום.
להמשיך לריב עם הדדליפט, לעשות מתח, לנסות אפילו farmers walk, העיקר לחזק את האמות, והרבה.

גם כשאני התחלתי עם דד ליפט הייתה לי תבעיה הזו. עברתי לאחיזה משולבת והבעיה נפתרה..
זה לא חכם ולא הפתרון.
הבעיה היא אמות חלשות ואת הבעיה הזו צריך לפתור, ולא לפתור אותה בצורה עקיפה(אחיזה משולבת).

זה לא חכם ולא הפתרון.
הבעיה היא אמות חלשות ואת הבעיה הזו צריך לפתור, ולא לפתור אותה בצורה עקיפה(אחיזה משולבת).

אין בעיה לעשות במקביל תרגילים לחיזוק האמות.. אבל כל עוד הוא עושה דד ליפט ולא מגרדת את ה היפרטרופיה אז סתם חבל על התרגיל..
כמובן שלא צריך להיות מקובעים ומידי פעם כן לשנות אחיזה

אין בעיה לעשות במקביל תרגילים לחיזוק האמות.. אבל כל עוד הוא עושה דד ליפט ולא מגרדת את ה היפרטרופיה אז סתם חבל על התרגיל..
לחזק את האמות אפשר לעשות ב3 אימונים, כלומר שבוע מבחינתו. הוא שוקל רק 60, מה יש לו כל כך למהר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית