הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר טוב או לא?

sisso15

משתמש מתחיל
65
1
נק' מוניטין:
1
65
1
יצא לי לקרוא באינטרנט (פייסבוק)
על זה שהגיינרים שכולם מכירים כםהסוךר מאס או הסיריוס מאס ...הם בעצם במילים יפות שק עם סוכר....ובעצם סתם עבודה בעניים,
כלומר אין דבר כזה יחס של 1 ל 5 בפחממיה

אשמח להתיחסות שלכם.

כל הפחמימות הם סוכרים ...
יש כל מיני סוגים דל סוכרים .
בגיינר הפחמימה היא פחמימה מהירה , סוכר פשוט נכנס מהר לדם .
זה טוב אחאי אימון או אחרי צום שינה .

יצא לי לקרוא באינטרנט (פייסבוק)
על זה שהגיינרים שכולם מכירים כםהסוךר מאס או הסיריוס מאס ...הם בעצם במילים יפות שק עם סוכר....ובעצם סתם עבודה בעניים,
כלומר אין דבר כזה יחס של 1 ל 5 בפחממיה

אשמח להתיחסות שלכם.
אין פה בדיוק "עבודה בעיניים".
בסופו של דבר גיינר זה שק חלבון מעורבב עם סוכר, כאשר אותו סוכר מכונה מלטודקסטרין שנחשב ל"פחמימה מורכבת".
בפועל, זה סוכר פשוט לכל דבר.

• פותח/ת השרשור
אין פה בדיוק "עבודה בעיניים".
בסופו של דבר גיינר זה שק חלבון מעורבב עם סוכר, כאשר אותו סוכר מכונה מלטודקסטרין שנחשב ל"פחמימה מורכבת".
בפועל, זה סוכר פשוט לכל דבר.

כלומר מה שאתה אומר זה:
פחממיה = סוכר = מלטודקטסטרין?

ואם זה נחשב סוכר, אז באותה מידה אני יכול לקנות לי סוכר לבן/חום ולאכול אותו (לא שאני יעשה את זה)

אז מה ההבדל בין פחממיה מורכבת ופחממיה לא מורכבת?

כלומר מה שאתה אומר זה:
פחממיה = סוכר = מלטודקטסטרין?

ואם זה נחשב סוכר, אז באותה מידה אני יכול לקנות לי סוכר לבן/חום ולאכול אותו (לא שאני יעשה את זה)

אז מה ההבדל בין פחממיה מורכבת ופחממיה לא מורכבת?

נעשה קצת סדר
בשפה המדעית פמחימות=סוכרים
והם מתחלקים ל2 קטגוריות עיקריות
חד סוכר\דו סוכר= פחמימה פשוטה
רב סוכר= פחמימה מורכבת

פחמימה פשוטה היא פחמימה אשר מעלה את רמת האינסולין בדם שלך בצורה מהירה וגם יורדת בצורה מהירה זה למה אחרי אכילת ממתקים וכדומה יש נפילת סוכר
ופחמימה מורכבת היא פחמימה אשר מעלה לאט לאט את רמת האינסולין בדם שלך ומורידה אותה לאט לאט

הפחמימות שיש בגיינרים נקראות מלטודקסטרין פחמימה הנוצרת בדרך מעמילן של חיטה או תפוחי אדמה שמורכבת משרשרת של סוכר פשוט שאינדקס הגליקמי שלהם (מושג שמתאר כמה מהר יעלה האינסולין שלך בדם) הוא 105 שסוכר האינדקס הגליקמי שלו 100 ככה שאפשר להגיד שמלטודקסטרין לא שונה מסוכר בפעילות שלו בגוף האדם.

יחס בגיינר זה אומר על כל גרם חלבון אתה מקבל X גרם פחמימה יחס 1 ל5 אומר על כל גרם חלבון במוצר יש לך 5 גרם פחמימה שב99% מהמקרים באות ממלטודקסטרין
אז כן באותה מידה אתה יכול לקנות סוכר לבן ולקנות אבקת חלבון וליצור לך את אותו גיינר כמו הגיינרים בעלי יחס 1 ל5 וזה לא יהיה שונה יותר מידי

גיינרים איכותיים אם כבר אתה מחפש גיינר יהיה בעל יחס נמוך ולא בעל יחס גבוה מהסיבה הפשוטה שבתור מתאמן אתה רוצה לקנות חלבון ולא סוכר
אז אם ניקח לדוגמא גיינר יחס 1 ל5 בשק ששוקל 6 קילו כלומר 5 קילו מהשק הוא סוכר ורק קילו הוא חלבון
אם ניקח גיינר יחס 1 ל 1.5 בשק ששוקל 2.5 קילו כלומר 1.5 קילו רק הוא סוכר וקילו הוא חלבון אז כבר רואים שיותר משתלם יחס נמוך מיחס גבוה בגלל שאתה מקבל יותר חלבון
בנוסף לייצרן מלטודקסטרין שק של קילו עולה לו 5 שקל בערך
ושק של קילו חלבון עולה כ-50 שקל
ככה שליצור גיינר בעל יחס 1 ל5 בשק לדוגמא של 6 קילו כמו הדוגמא שנתנו למעלה עולה ליצרן כ-75 שקלים ונמכר בלפחות בוא נגיד 300 שקל אם מדברים על תוצרת חו"ל

הפתרון הכי טוב שאני יכול להציע לך הינו
קנה אבקת חלבון איכותית עם אחוז חלבון גבוה
קנה שיבולת שועל בסופר
תטחן לך כ200 גרם שיבולת שועל
תוסיף לבלנדר 2 סקופים חלבון וכף חמאת בוטנים וכ-300-400 מ"ל של חלב ותיצור לך גיינר הרבה יותר איכותי והרבה יותר זול

• פותח/ת השרשור
זה הפוסט שאני ראיתי...

"חברים יקרים.
יום הכיפורים , מהימים המקודשים ביהדות הוא זמן נפלא לחשבון נפש ובקשת סליחה ואין לי ספק שמגיעה לציבור המתאמנים סליחה אחת גדולה מהיצרנים והיבואנים שמוכרים לנו את הזבל הזה שנקרא גיינר ביחס אחד לחמש.

פעמים רבות העלתי את הנושא במהלך השנה ואין יום מתאים מיום הכיפורים הקרב ובא לדון שוב בנושא.

לפני שאני אכנס להיבט הכלכלי , נדון בהיבט הבריאותי הנורא של המוצרים האלו.
המיכל התמים הזה של ה 4.5 קילו מכיל סוכרים כמו ב 21 בקבוקי קוקה קולה !!! והשק מאחריו מכיל סוכרים כמו ב 32 בקבוקי קוקה קולה !!!

84 קילו סוכר בשנה מכניס לגוף שלו מי שצורך מנה יומית של הזבל הזה שמפורסם על ידי היצרן כמוצר מקצועי. היצרן מגדיל לעשות ומייצר את האסון הבריאותי הזה בעטיפות אחרות לעוד כמה משווקים בשוק כולל קולגות שלי שעשיתי מאמצים ניכרים וללא הואיל לשכנע אותם להפסיק למכור את הזבל הזה.

למי שחושב שהיבוא עם מותגים נוצצים טוב יותר , טועה ובגדול.
לא פחות מ 90 קילו סוכר בשנה !!! מכניס לגוף שלו מי שצורך מנה יומית מומלצת סיריוס מאס של אופטימום או סופר מאס של דיימטייז או קומבט אקס אל של מאסל פארם. גם באמריקה יודעים לעשות זבל ובגדול !!!

אז שמגיעה השנה החדשה תעשו חשבון עם עצמכם האם אתם רוצים להכניס לגוף שלכם 84 עד 90 קילו סוכר בשנה.

ההיבט השני ומה שמניע את מכירת כל המוצרים הירודים האלו הוא ההיבט הכלכלי.
שלושת המוצרים האמריקאים שציינתי לעיל שוקלים כל אחד 5.45 קילו ( מתוכם 4.05 קילו סוכרים) ועולים 400 שקלים בקירוב.
כך יוצא שאתם משלמים 400 שקלים על 1.4 קילו חלבון. מישהו פה יוצא פראייר
הרבה יותר פשוט וכלכלי זה לקנות חלבון ולהוסיף לו פחמימה בריאה. או לערבב אותו עם קצת סוכר ענבים ( דקסטרוזה). למי שלא יודע המלטודקסטרין מתפרק בקיבה לסוכר ענבים תוך דקות ספורות.

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכל בית ישראל."

כלומר מה שאתם אומרים זה אותו עיקרון...ובשפה אחרת זה סוג של עבודה בעניים כי רוב האנשים לא יודעים שהם צורכיים כמויות כאלו של סוכר לגוף ובטוחים שהם אוכלים פחממיה מורכבת.

פוסט של מי?

גל אור

לפותח הפוסט:
הם לא טועים אבל הם לא קדושים גם כן
הגיינר שלהם גם מכיל מלטודקסטרין ביחס נמוך אבל גם מכיל אמינוספייקינג וכל מיני שטויות שלא אמור להיות בגיינר ובמוצרים, לדעתי אל תתקרב למוצרים שלהם בכלל
אם אתה מחפש גיינר טוב לך על הBPI BULK MUSCLE שמכיל גם מלטדוקסטרין (כי אין גיינר שמכיל אותו) אבל מכיל גם אבקת בטטה שהיא נחשבת באמת לפחמימה מאוד איכותית

לסיכום אוכל תמיד יהיה עדיף
אבל אם חסרות לך קלוריות ואתה מחפש לעשות שייק עתיר קלוריות כי חסרות לך קלוריות
לך על שיבולת שועל שטחנת מראש לאבקה
סקופ שתיים של חלבון
קצת חמאת בוטנים
וחלב
ותוספות לפי דעתך האישית שיהפכו לך את השייק לטעים יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית