הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אלכס הלכה לך הפרנסה

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
מזל שיש ממשלה שתחוקק חוקים שישמרו עליי.
:

1. האם ניסית במכוון להגביל את כמות המזון שאכלת כדי להשפיע על צורתך החיצונית או על משקלך (בין אם הצלחת ובין אם לא)?
  2. האם חלפו לפחות שמונה שעות בלי שאכלת כלום כדי להשפיע על צורתך או על משקלך?
  3. האם ניסית להוציא מהתפריט היומי מזונות אהובים כדי להשפיע על צורתך החיצונית או על משקלך?
  4. האם ניסית ליצור לעצמך כללים ומ גבלות שקשורים לאכילה כדי להשפיע על צורתך החיצונית או על משקלך?
  5. האם את רוצה שקיבתך תהיה ריקה כדי להשפיע על צורתך החיצונית או על משקלך?
תודה.

:

1. האם ניסית במכוון להגביל את כמות המזון שאכלת כדי להשפיע על צורתך החיצונית או על משקלך (בין אם הצלחת ובין אם לא)?
  2. האם חלפו לפחות שמונה שעות בלי שאכלת כלום כדי להשפיע על צורתך או על משקלך?
  3. האם ניסית להוציא מהתפריט היומי מזונות אהובים כדי להשפיע על צורתך החיצונית או על משקלך?
  4. האם ניסית ליצור לעצמך כללים ומ גבלות שקשורים לאכילה כדי להשפיע על צורתך החיצונית או על משקלך?
  5. האם את רוצה שקיבתך תהיה ריקה כדי להשפיע על צורתך החיצונית או על משקלך?
תודה.
1.חיטוב נחשב? אני רוצה ריבועים אחי כדי שכל הבנות יבואו והצלחתי אני חטוב מאוד ושרירי מאוד והתגובות לא מאחרות לבוא!!!!!!!!
2.כן אחי מישהו ממש ממש גדול עם הפרדות אמר לי שאם אתה צם 10 שעות ברצף השרירים בגוף עוברים תהליך של בגרות שריר ומפסיקים להיות במצב "חלבי" אז צמתי.
3.כן אחי הוצאתי את כל הפחמימות הלא מורכבות כי זה מאוד משמין.
4.כן אחי מממממממממממממממאאאאאאאאאאאססססססססההההה ברעללללל עד שהשמנתי קצת והייתה לי כרס בישיבה ואמא שלי שאלה אותי אם אני בהריון אז עשיתי חיטוב.
5.כן אחי שמעתי שקיבה ריקה מגבירה את הפרשת הטסטוסטרון ואז עולים יותר במאסת השריר ביחד עם אבקה לעלייה במאסת השריר.

מה זה אומר אחי שאני יכול להיות דוגמנית?

1.חיטוב נחשב? אני רוצה ריבועים אחי כדי שכל הבנות יבואו והצלחתי אני חטוב מאוד ושרירי מאוד והתגובות לא מאחרות לבוא!!!!!!!!
2.כן אחי מישהו ממש ממש גדול עם הפרדות אמר לי שאם אתה צם 10 שעות ברצף השרירים בגוף עוברים תהליך של בגרות שריר ומפסיקים להיות במצב "חלבי" אז צמתי.
4.כן אחי מממממממממממממממאאאאאאאאאאאססססססססההההה ברעללללל עד שהשמנתי קצת והייתה לי כרס בישיבה ואמא שלי שאלה אותי אם אני בהריון אז עשיתי חיטוב.
5.כן אחי שמעתי שקיבה ריקה מגבירה את הפרשת הטסטוסטרון ואז עולים יותר במאסת השריר ביחד עם אבקה לעלייה במאסת השריר.

לפי הנתונים בצד? חופשי..🤡

תוסיף 27 סטים של קרלס למשיכת בנות מירבית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית