נק' מוניטין:
42
- 197
- 20
כותרת
מה התסמינים ?
מה התסמינים ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Wbc=3.2כמה נמוכות?
ברף התחתון, או קלינית נמוכות?
וגם מדובר על כולם או רק חלק?
אם זו בעיה מאובחנת אז סימן שבאמת יש לך מערכת חיסון חלשה יחסית, יותר מזה אין ממש מה לשאול "איך יודעים?"Wbc=3.2
Neutrophils=1.76
עשו לי גם בדיקות במיוחד לבדוק בעיות במערכת החיסון (אימונולוגיה או משהו כזה) יצא תקין
גם עשו לי מלא בדיקות קרישה בגלל שהטסיות שלי נמוכות, חוץ מהטסיות נראה שהכל תקין
התחלתי גם לתסף ויטמין k אולי יעזור מה אכפת לי
אתה חולה כל הזמן או חולה מוירוסים או חיידקים לא שכיחים.
זה משהו שאתה תשים לב אליו או מוכר רפואית
הקטע זה שפשוט לא מצאו לי כלום (הטחול מוגדל טיפה אבל עד כמה שהבנתי אין לזה קשר עם הכדוריות דם לבנות) והבדיקות רק נמשכו, בגדול במאי אני אמור לעשות אולטרסאונד ובדיקות דם לראות אם יש שינויים וכואם זו בעיה מאובחנת אז סימן שבאמת יש לך מערכת חיסון חלשה יחסית, יותר מזה אין ממש מה לשאול "איך יודעים?"
2 תרופות ללא מרשם שאני רואה 0 היגיון בהקשר שלהן אז לא, לא לוקח תרופות מרשם.אתה לוקח איזה תרופות מרשם על בסיס קבוע?
אתה טבעוני או צמחוני?
בגדול מאוד כן, כמובן כל עוד מדובר בגבול הטעם הטוב, והאם הבנאדם בריא מלכתחילה, אם יש מחלת רקע זה כבר תלוי מקרההאם פעילות ספורטיבית כמו אירובי ואנאירובי נמצאו כיעילות לשיפור מערכת חיסונית?
יכול להיות שהטחול קשור ויכול להיות שלא, הוא כן משחק חלק בפעילות מערכת החיסון.הקטע זה שפשוט לא מצאו לי כלום (הטחול מוגדל טיפה אבל עד כמה שהבנתי אין לזה קשר עם הכדוריות דם לבנות) והבדיקות רק נמשכו, בגדול במאי אני אמור לעשות אולטרסאונד ובדיקות דם לראות אם יש שינויים וכו
בהצלחה לי
איזה תרופות מדובר? עדכנת את הרופאים שלך?2 תרופות ללא מרשם שאני רואה 0 היגיון בהקשר שלהן אז לא, לא לוקח תרופות מרשם.
לא זכור לי ששאלו בכלל ואין שום החגיון שאציין שיש לי פטריה ברגל והזעת יתר ואני מטפל בזה בתרופות ללא מרשם:lol:🤣בגדול מאוד כן, כמובן כל עוד מדובר בגבול הטעם הטוב, והאם הבנאדם בריא מלכתחילה, אם יש מחלת רקע זה כבר תלוי מקרה
יכול להיות שהטחול קשור ויכול להיות שלא, הוא כן משחק חלק בפעילות מערכת החיסון.
צריך לעקוב אחרי העניין ולראות מה קורה
איזה תרופות מדובר? עדכנת את הרופאים שלך?
אז צריך לחכות לראות מה יאמרו התוצאות בהמשך.לא זכור לי ששאלו בכלל ואין שום החגיון שאציין שיש לי פטריה ברגל והזעת יתר ואני מטפל בזה בתרופות ללא מרשם:lol:🤣
גם בבדיקה הראשונה לא השתמשתי בכלום ושום דבר והתוצאות היו דיי זהות
לא שאלתי כלום אחי, ציינתי שהכדוריות דם לבנות שלי נמוכות והרופאים קישרו את זה למערכת חיסונית אז נתתי את זה כ"מידע" לפותח הנושאאז צריך לחכות לראות מה יאמרו התוצאות בהמשך.
אז לא הבנתי, מה רצית לדעת פה שלא יכולת לקבל תשובה מהרופאים שלך?
בגלל התגובה שלך חשבתי שאתה פותח הדיון, טעות שלילא שאלתי כלום אחי, ציינתי שהכדוריות דם לבנות שלי נמוכות והרופאים קישרו את זה למערכת חיסונית אז נתתי את זה כ"מידע" לפותח הנושא
אז זה לא באמת אומר הרבהחחח אני פותח האשכול ושאלתי בגלל שאני מצטנן דיי הרבה (לא חום) למרות שהבדיקות דם שלי טובות