הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה סטרואיד מתאים לי?

מצב
השרשור נעול

Adifaiter

משתמש מתחיל
64
5
נק' מוניטין:
23
64
5
איזה סטרואיד מתאים לי ? רוצה להוריד אחוזי שומן ולגדול בשריר , כרגע על 22 אחוז שומן רוצה להגיע בערך ל 16-14 אחוז התחלתי להתאמן ליפני חודשיים ועושה חיטוב אבל אני רוצה להאיץ את התהליך , אני בן 24 החלטתי שאני לוקח אז בבקשה בלי הטפות , אני כבר מסודר יש לי בנאדם שאני סומך עליו מבחינת חומרים , רק תגידו מה אתם ממליצים לי אם מינימום תופעות לוואי כמובן , תודה. .

ממש לא, זה ריאלי מאד.
אני עליתי 11 קילו שריר ו 2 קילו שומן (לכל היותר) בשנה הראשונה שלי כמתאמן.
יש לי תיעוד של הכל, אם תרצה הוכחה אשלח לך בכיף תמונה בפרטי.

בתור אחד שמטיף ל"היגיון" שכחת להתייחס לכמה פרמטרים חשובים בחישוב שלך, כמו גובה לדוגמא (שבלי הגובה החישוב שלך לא שווה כלום).
הממ... יופי של דוגמא פרטית.
אני מניח שהוא גם, בדיוק כמוך "עושה הכל לפי הספר".
אתה מטפח בו תקוות שווא. אתה יכול לשלוח לי תמונות שלך אם בא לך והוא עדיין לא יעלה 12kg של שריר נקי.

ממש לא, זה ריאלי מאד.

בתור אחד שמטיף ל"היגיון" שכחת להתייחס לכמה פרמטרים חשובים בחישוב שלך, כמו גובה לדוגמא (שבלי הגובה החישוב שלך לא שווה כלום).
מה קשור גבוה?
הבאתי לך דוגמא פשוט ביותר , משקל ואחוזי שומן נטו.
ממש לא, זה ריאלי מאד.
איך קבעת שעלית רק 2% שומן?
אמרו לך בפורום?

הממ... יופי של דוגמא פרטית.
אני מניח שהוא גם, בדיוק כמוך "עושה הכל לפי הספר".
אתה מטפח בו תקוות שווא. אתה יכול לשלוח לי תמונות שלך אם בא לך והוא עדיין לא יעלה 12kg של שריר נקי.

לא אמרתי 12, נתתי טווח.

אני לא מבין למה אתם חושבים שזה כזה פאר פאץ' לעלות 10-12 קילו שריר בשנה במידה ועושים הכל נכון (רק בשנה הראשונה).
אני מכיר עוד לא מעט אנשים שעשו את זה, זה לא שאחרי 10 קילו שריר (במידה ונראת בטווח הנורמה) אתה באמת תראה מרשים מאד.

לא אמרתי 12, נתתי טווח.

אני לא מבין למה אתם חושבים שזה כזה פאר פאץ' לעלות 10-12 קילו שריר בשנה במידה ועושים הכל נכון (רק בשנה הראשונה).
אני מכיר עוד לא מעט אנשים שעשו את זה, זה לא שאחרי 10 קילו שריר (במידה ונראת בטווח הנורמה) אתה באמת תראה מרשים מאד.
אין שום בעיה עם עלייה של עשרות קג בשנה. יש ספק רב בעליה של עשרות קילו שריר נקי באותה תקופה

מה קשור גבוה?
הבאתי לך דוגמא פשוט ביותר , משקל ואחוזי שומן נטו.

איך קבעת שעלית רק 2% שומן?
אמרו לך בפורום?

מה קשור גובה? כי 75 על 13 אחוז שומן ב 1.70 זה נתון אחר לגמרי מאשר אותו משקל ואחוז שומן על 1.95.

ואיך אני יודע? אני מתעסק בזה מספיק שנים בשביל לבחון את התהליך שלי בצורה אובייקטיבית.

אתה בוחן את עצמך בצורה אוביקטיבית, נו בסדר 😆😆😆🤣

אין שום בעיה עם עלייה של עשרות קג בשנה. יש ספק רב בעליה של עשרות קילו שריר נקי באותה תקופה

כשאני אומר "נקי" אני מתכוון נטו לשריר, מסכים שסביר להניח שהוא יעלה גם בשומן וגם בנוזלים אבל לא לזה התייחסתי.

כי זה אמין כמו לקבוע עומק של כינרת בעין.

וואו איזו השוואה, זה גם בדיוק אותו הדבר! אנלוגיה מושלמת!

אצטט לך שוב כי אני רואה שאתה מתקשה:
"בשנה הראשונה אתה יכול לצבור סביב ה 10-12 קילו שריר נקי, שזה המון."

התייחסתי רק לשריר שאתה יכול לצבור.
אפרק לך את זה עוד קצת בתקווה שהאגו שלך ירשה לך להבין שלא הבנת כמו שצריך.

דני שוקל 60 על 10 אחוז שומן
דני מתאמן שנה
דני שוקל 80 קילו על 22 אחוז שומן.

לא הגיוני מבחינתך ש הוא עלה 10 קילו שריר בשנת האימונים הראשונה שלו?

אולי המילה "נקי" בלבלה אותך, כשאמרתי "נקי" התכוונתי נטו, לא דיברתי על ברוטו כמה תעלה בנוסף לנוזלים ושומן.

במכון שלי יש איזה כמה בני 17 שכבר עשו סייקל אחד ו 2 נראים מפלצות! ! ולא ניראה כאילו זה גרם להם איזשהו נזק -ההפך זאת התוצאה . עם הם יכולים למה לדעתך לי לא כדאי ? זה שהם מטומטמים שלקחו בגיל הזה סבבה אבל אני קצת יותר בוגר מהם ב 7 שנים
התגובה הזאת ממחישה את רוב מה שחרא בחדרי כושר.
ולפי התגובות שלך אתה לא נשמע יותר בוגר מהם לצערי. מה שכן, אם אתה בן 24 אז אתה מספיק בוגר לשאת בתוצאות של המעשים שלך...

חמודיק , אגו?
עוד לא ראית אגו:lol:
אותו גוף בשתי תמונות ששוני בינהם הוא בתאורה , יראה שונה לחלוטין. אז איך ניתן לקבוע אחוז שומן בדיוק של אחוזים לפי תמונה?
זה לעניין אנלוגיות.
לגבי שריר נקי - זה שריר נטו ללא שומן.
דוגמא שהבאת זה לעלות שריר +שומן-מצב ראלי לחלוטין. אבל זה לא שריר נקי כמו שכתבת בהתחלה. תפסיק לזגזג ותקרא מה כתבתי על מתאמן שתוך שנה עולה ב 12 קילו ונשאר באותו אחוז שומן.

חמודיק , אגו?
עוד לא ראית אגו:lol:
אותו גוף בשתי תמונות ששוני בינהם הוא בתאורה , יראה שונה לחלוטין. אז איך ניתן לקבוע אחוז שומן בדיוק של אחוזים לפי תמונה?
זה לעניין אנלוגיות.
לגבי שריר נקי - זה שריר נטו ללא שומן.
דוגמא שהבאת זה לעלות שריר +שומן-מצב ראלי לחלוטין. אבל זה לא שריר נקי כמו שכתבת בהתחלה. תפסיק לזגזג ותקרא מה כתבתי על מתאמן שתוך שנה עולה ב 12 קילו ונשאר באותו אחוז שומן.

הדוגמא שלך לא רלוונטית מהסיבה שלא על זה דיברתי, מתי אמרתי שהוא ישאר על אותו אחוז שומן? במינוח "נקי" התכוונתי לנטו שריר ולא ברוטו כמו שהסברתי לך למעלה.
אבל תמשיך להתעקש אם זה משמח אותך.

ולעניין של התאורה, שוב, יש לי ניסיון והספקנות שלך לא רלוונטית מבחינתי כי לרוב היעדים שלי בתחום הגעתי, וזו עובדה.

הדוגמא שלך לא רלוונטית מהסיבה שלא על זה דיברתי, מתי אמרתי שהוא ישאר על אותו אחוז שומן? במינוח "נקי" התכוונתי לנטו שריר ולא ברוטו כמו שהסברתי לך למעלה.
אבל תמשיך להתעקש אם זה משמח אותך.

ולעניין של התאורה, שוב, יש לי ניסיון והספקנות שלך לא רלוונטית מבחינתי כי לרוב היעדים שלי בתחום הגעתי, וזו .
כנראה שאתה רלוונטי רק לעצמך , בהצלחה:lol:🤣🤣

נסכם ונסכים.
12kg של שריר נקי לא ניתן לעלות בשנה ללא חומרים.
ניתן להעלות (עבור איזשהו אדם ממוצע שלא מוזכר בתרגום המאמר) כ-12kg שריר בשנה אם "עושים הכל לפי הספר" (מה שברובו המוחלט של התאמנים לא קורה).

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית