הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ Max-OT

• פותח/ת השרשור tal_s
  • פורסם בתאריך
היופי בויקיפדיה זה שכל אחד יכול לכתוב שם מה שבא לו, לא הייתי מסתמך על זה, אבל בכל אופן זה טוב יותר מהחרא המצוי במכוני כושר.

• פותח/ת השרשור
היופי בויקיפדיה זה שכל אחד יכול לכתוב שם מה שבא לו, לא הייתי מסתמך על זה, אבל בכל אופן זה טוב יותר מהחרא המצוי במכוני כושר.

אבל בכל מקרה זה הערך של ריפטו וכנראה הוא אישר את זה

יש שם כמה דברים טובים, כמו זה שהם גורמים לך לעבוד כבד, ובתרגילים הגדולים. יש גם דברים גרועים, כמו התדירות, הנפח הקבוע והנמוך והעבודה התמידית לכשל.

• פותח/ת השרשור
יש שם כמה דברים טובים, כמו זה שהם גורמים לך לעבוד כבד, ובתרגילים הגדולים. יש גם דברים גרועים, כמו התדירות, הנפח הקבוע והנמוך והעבודה התמידית לכשל.

בקיצור יש על מה לדבר או שהיא לא שווה התייחסות?

הערה כללית ביחס לויקיפדיה (ולא ביחס לתוכנית) -
כמעט רוב אנשי המקצוע, בכל תחום, יסכימו שכיום ויקיפדיה מהווה מקור מידע בין המדויקים שישנם. הסיבה העיקרית לכך היא בדיוק העובדה שכמעט כל אחד יכול לכתוב שם. ולהבדיל מספר/פרסום שנכתב ע"י גורם ספציפי,
בויקיפדיה - עם הזמן, ועקב תיקונים ותיקונים של תיקונים, מתהווה ומתבסס בעצם מעין קונצנזוס אצל אנשים שמבינים בתחום הנדון.
זה לא תמיד עובד מושלם, ובטח שלא יכול להיות רלוונטי למשהו כמו תוכנית אימון, אבל באופן כללי זה מקור מעולה.

הערה כללית ביחס לויקיפדיה (ולא ביחס לתוכנית) -
כמעט רוב אנשי המקצוע, בכל תחום, יסכימו שכיום ויקיפדיה מהווה מקור מידע בין המדויקים שישנם. הסיבה העיקרית לכך היא בדיוק העובדה שכמעט כל אחד יכול לכתוב שם. ולהבדיל מספר/פרסום שנכתב ע"י גורם ספציפי,
בויקיפדיה - עם הזמן, ועקב תיקונים ותיקונים של תיקונים, מתהווה ומתבסס בעצם מעין קונצנזוס אצל אנשים שמבינים בתחום הנדון.
זה לא תמיד עובד מושלם, ובטח שלא יכול להיות רלוונטי למשהו כמו תוכנית אימון, אבל באופן כללי זה מקור מעולה.
מצאו שאתר ויקיפדיה יוצא אמין ונרחב יותר מאשר אינקצלופדיית בריטניקה

תוכנית ישנה יחסית...
עבדתי איתה בעבר(לפני שנתיים/שלוש).
אני אישית אהבתי אותה ואת הגישה שמאחוריה...
לא מתאימה לכולם ודורשת "גישת הארדקור" גבוהה ממה שרואים אצל רוב המתאמנים.

מה שכן,כמו שקולדפייר אמר אין גיוון ואכן הגישה היא הגעה תמידית לכשל.

תוכנית ישנה יחסית...
עבדתי איתה בעבר(לפני שנתיים/שלוש).
אני אישית אהבתי אותה ואת הגישה שמאחוריה...
לא מתאימה לכולם ודורשת "גישת הארדקור" גבוהה ממה שרואים אצל רוב המתאמנים.

מה שכן,כמו שקולדפייר אמר אין גיוון ואכן הגישה היא הגעה תמידית לכשל.

ראית ממנה תוצאות? אם כן תוכל לפרט?

ראית ממנה תוצאות? אם כן תוכל לפרט?

כן,עליה בכח ומסה.
אבל כמובן,התזונה היא הפקטור העיקרי ולא התוכנית.

אני חושב שהדבר העיקרי שצריכים לקחת מ-max ot היא הגישה של עבודה בטווח נמוך יחסית ועבודה למקסימום.(כאמור,הגישה היא כשל תמידי-גם זה מוגזם ולא נכון לדעתי...).

בעקרון,התוכנית אומרת לך "עזוב שטויות,תוריד חזרות,תעמיס משקל כמו מטורף ותירק דם בכל אימון עד שלא תהיה מסוגל יותר "(אני תמיד אוהב את הגישות הקיצוניות האלה:victory:)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית