הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט,איפה טעיתי?

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
היום הייתי צריך לעבוד 130 ק"ג
החימום היה נראה ככה:
60x5
80x4
100x3
(עפ"י קורן שהגיב בלוג יש טעות בתכנון של החימום,צריך לבחון את זה)

100X3

130X2

אני רואה שאפשר להרים את החזה יותר(למרות שאני מרים אותו הכי גבוה שאני יכול)
בנוסף נדמה לי שהגב עדיין לא ישר לגמרי בכל החזרות אולי צריך למשוך/לכווץ את הזוקפים.
אולי אני פשוט חלש:suicide:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי מיותר לעשות כזה חימום ארוך לדדליפט, הסקווט מחמם לאללה...אני מתחיל את המשקל עבודה אחרי המשקל עם ה4 חזרות...משקלים מטורפים אחי, איך הצלחת אחרי חופשה עם מעט שעות שינה לעשות כאלה משקלים P: כל הכבוד !

טכניקה טובה תנסה להוציא עוד את החזה לפני ההרמה !
יאללה להפציץ משקלים אתה אמור להרים יותר לבנאדם ששוקל כמעט 90 קילו

טכניקה טובה תנסה להוציא עוד את החזה לפני ההרמה !
יאללה להפציץ משקלים אתה אמור להרים יותר לבנאדם ששוקל כמעט 90 קילו
להרים יותר? המשקלי עבודה שלו גבוהים מ95% אם לא יותר מילדים בגיל שלו, גם לא תמיד המשקל הוא אינדיקציה, בתזונה עם כל כך הרבה פחמימות נוזלים יכולים להגיע למשקלים יפים בגוף..

בחימום תעשה משהו יותר כמו
60X5
80X3
100X1
ובסך הכל נראה בסדר, בחזרה האחרונה בסט עבודה המוט התרחק לך מהשוק מה שגרם לך לעגל את הגב בתחילת החזרה ואז עזבת, כל זה יכול להיפתר אם לפני כל חזרה המוט יגע לך בשוק לפני שהוא עוזב את הריצפה.
משקל יפה מאד לגילך בהצלחה בהמשך.

• פותח/ת השרשור
תודה לכולם,כנראה שבאמת צריך יותר "אטרף"...
נתונים
179-180 ס"מ
87 משקל בוקר
בן 15
אוהב הליכות ארוכות לאורך החוף ושניצלים של סבתא

לדעתי החימום ממש לא בסדר, ולא רק מבחינת החזרות.

אני הייתי עושה כך:
100X5
110X5
120X3
ואז את סט העבודה. ככה אתה לא מתחיל נמוך מידי, החימום לא ארוך מידי, ומשקל העבודה לא בא לך בבום עליה של 30 קילו כמו שעשיתי או כמו שהמליצו לך פה.
אתה יותר מוכן מבחינה עיצבית לסט העבודה ולכן יהיה לך יותר קל.
מה גם שאני לא כל כך מסכים שהטכניקה שלך כזאת טובה. אתה כמעט עושה רומני ואם הבנתי נכון זו לא המטרה.
אני גם הייתי עושה כך, עד שהחלטתי שאני לא מקשיב למה שאומרים ועושה את מה שאני מרגיש הכי טוב, הטכניקה שאני מרגיש הכי חזק איתה. כתוצאה מכך הגעתי לטכניקה שהתחת שלי קצת יותר נמוך, וזוית הגב שלי פחות הוריזונטלית. זה מה שעובד בשבילי, ולדעתי, לפי הסרטון, זה מה שמגביל אותך כרגע.

אל תשכח שאני אחרי סקוואט 120 קילו,בכל זאת הגוף לא "קפוא"

נכון, אבל בכל זאת אני חושב שלתנועה הזאת לא היית מוכן כמו שצריך, מה גם שהחזרה השניה עלתה בסדר גמור, והשלישית בקושי ניתקת מהרצפה, מה שגורם לי להבין שיש בעיה בטכניקה או בעיה מנטלית, כי כוח לא חסר.

אני מציע שתהיה פתוח ותנסה הכל, ואל תהיה סגור להצעות ואל תיקח כמובן מאליו כל מה ש"חכמים" אומרים לך. תנסה ותדע מה הכי טוב בשבילך. יש סיכוי טוב שתופתע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית