הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט,איפה טעיתי?

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
היום הייתי צריך לעבוד 130 ק"ג
החימום היה נראה ככה:
60x5
80x4
100x3
(עפ"י קורן שהגיב בלוג יש טעות בתכנון של החימום,צריך לבחון את זה)

100X3

130X2

אני רואה שאפשר להרים את החזה יותר(למרות שאני מרים אותו הכי גבוה שאני יכול)
בנוסף נדמה לי שהגב עדיין לא ישר לגמרי בכל החזרות אולי צריך למשוך/לכווץ את הזוקפים.
אולי אני פשוט חלש:suicide:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי החימום ממש לא בסדר, ולא רק מבחינת החזרות.

אני הייתי עושה כך:
100X5
110X5
120X3
ואז את סט העבודה. ככה אתה לא מתחיל נמוך מידי, החימום לא ארוך מידי, ומשקל העבודה לא בא לך בבום עליה של 30 קילו כמו שעשיתי או כמו שהמליצו לך פה.
אתה יותר מוכן מבחינה עיצבית לסט העבודה ולכן יהיה לך יותר קל.
מה גם שאני לא כל כך מסכים שהטכניקה שלך כזאת טובה. אתה כמעט עושה רומני ואם הבנתי נכון זו לא המטרה.
אני גם הייתי עושה כך, עד שהחלטתי שאני לא מקשיב למה שאומרים ועושה את מה שאני מרגיש הכי טוב, הטכניקה שאני מרגיש הכי חזק איתה. כתוצאה מכך הגעתי לטכניקה שהתחת שלי קצת יותר נמוך, וזוית הגב שלי פחות הוריזונטלית. זה מה שעובד בשבילי, ולדעתי, לפי הסרטון, זה מה שמגביל אותך כרגע.

חימום כזה סתם יעייף אותו, זה מוגזם לגמרי.

אבל יש מקום ל110x1 במקום ה100 ל3 שהוא עשה

לדעתי החימום ממש לא בסדר, ולא רק מבחינת החזרות.

אני הייתי עושה כך:
100X5
110X5
120X3
ואז את סט העבודה. ככה אתה לא מתחיל נמוך מידי, החימום לא ארוך מידי, ומשקל העבודה לא בא לך בבום עליה של 30 קילו כמו שעשיתי או כמו שהמליצו לך פה.
אתה יותר מוכן מבחינה עיצבית לסט העבודה ולכן יהיה לך יותר קל.
מה גם שאני לא כל כך מסכים שהטכניקה שלך כזאת טובה. אתה כמעט עושה רומני ואם הבנתי נכון זו לא המטרה.
אני גם הייתי עושה כך, עד שהחלטתי שאני לא מקשיב למה שאומרים ועושה את מה שאני מרגיש הכי טוב, הטכניקה שאני מרגיש הכי חזק איתה. כתוצאה מכך הגעתי לטכניקה שהתחת שלי קצת יותר נמוך, וזוית הגב שלי פחות הוריזונטלית. זה מה שעובד בשבילי, ולדעתי, לפי הסרטון, זה מה שמגביל אותך כרגע.
LOL
ואז בום בסט עבודה המוט לא עולה מהרצפה בכלל
LOL

חימום אמור להכין אותך להרמה
מבחינת עומס על המערכות (גידים/שרירים/עיצבית/מפרקים/עצמות)
ולא להרוג אותך - בשביל להרוג אותך יש את הסט עבודה
הוא נוביק לכן יש לו רק סט עבודה אחד בדדליפט, אתה יצרת לו פה 3 סטים של עבודה נוספים, מיותר וגורע
בנוסף החימום אמור להיות הדרגתי
40 ל5
60 ל5
80 ל3
100/115 ל1
+-

נערך לאחרונה:
לדעתי לא, אבל אם כבר- 90, 105, 120X3..

חייב להיות 120. קפיצה יותר גדולה מ10 קילו במשקלים האלו זו לדעתי טעות.

לדעתי זה סתם בזבוז אנרגיה. אחרי סקוואט כבד, אני כמעט ולא עושה חימום לדדליפט. אולי חזרה אחת או שתיים.

LOL
ואז בום בסט עבודה המוט לא עולה מהרצפה בכלל
LOL

חימום אמור להכין אותך להרמה
מבחינת עומס על המערכות (גידים/שרירים/עיצבית/מפרקים/עצמות)
ולא להרוג אותך - בשביל להרוג אותך יש את הסט עבודה
הוא נוביק לכן יש לו רק סט עבודה אחד בדדליפט, אתה יצרת לו פה 3 סטים של עבודה נוספים, מיותר וגורע
בנוסף החימום אמור להיות הדרגתי
40 ל5
60 ל5
80 ל3
100/115 ל1
+-

אוקי אני מקבל את הדעה שלך ולא מסכים איתה.
לי זה עובד מצויין כרגע.

לי זה עובד מצויין כרגע.
הדעה שלך לגבי חימום זה עוד מילא, אבל הייעוץ שלך לבצע דדליפט כמו סקוואט זאת הלייצנות בהודעה הקודמת שלך.
והמשקלים שלך לא מספיק גבוהים בשביל להתלהב כי אפילו דניאל פה שהוא בן 15 יעקוף תדדליפט שלך בעוד מספר חודשים מועט.

וMOO צודק, 80 ל3 ו100-110 ל1 יהיה אידיאלי.

לי זה עובד מצויין כרגע.

לא עזבנו כבר תמשפטים המפגרים האלה של "לי זה עובד אז זדיין"?
זה שזה עובד לא אומר שזה הדרך היחידה ובטח לא הנכונה.
להגיד לי זה עובד זה לטמון את הראש בחול ולצאת מאותה הנחה מפגרת של ילדי abcd "לי זה עובד והידיים גודלות אז מה אכפת לי?"
כשמתחממים, ועוד לסט אחד, החימום צריך להיות קצר וקל יותר בהרבה.
ואחר כך כש"מתחממים יותר מדי" ונדפק הסט עבודה, כל התרגיל הלך, כי זה סך הכל סט אחד.

אוקי. בכיף שיהיה לכולם. אני שובר שיאים כל שבוע וזה מה שאני עושה. מי שמקובע נשאר מאחור.

לVannostrun-
לא התלהבתי מהמשקלים ואפילו אמרתי שהם לא מטורפים. מה שכן בקצב ההתקדמות הנוכחי לא נראה לי שדניאל (לא יודע מי זה)יעקוף אותי. תשאר מקובע, אל תשנה כלום, וכך גם לא ישתנו המשקלים שלך. להזכירך, יש דבר שנקרא סומו דדליפט, שבביצוע שלו הגב אחושילינג מאונך, התחת למטה, ומשתמשים בעיקר בכוח הרגליים, ואנשים מסתדרים איתו יופי. יש יותר מדרך אחת להגיע למטרה.

לדעתי זה סתם בזבוז אנרגיה. אחרי סקוואט כבד, אני כמעט ולא עושה חימום לדדליפט. אולי חזרה אחת או שתיים.
מסכים
לגבי הטכניקה לדעתי אתה מבזבז יותר מידי אנרגיה בירדה
ו... אתה דיי לא יציב בעלייה שלך[האגן זז טיפה אני טועה?] תנסה לעבוד יחף בסטים הכבדים

• פותח/ת השרשור
ננסה לעבוד יחף,שלא יסתכלו עלי כחייזר.
וכן אני חייב להוריד את המוט בצורה מבוקרת כי אני רוצה למשוך כמה שפחות תשומת לב(מבחינת ליצנים,מתאמנים,וכמובן מאמנים)

אוקי. בכיף שיהיה לכולם. אני שובר שיאים כל שבוע וזה מה שאני עושה. מי שמקובע נשאר מאחור.

לVannostrun-
לא התלהבתי מהמשקלים ואפילו אמרתי שהם לא מטורפים. מה שכן בקצב ההתקדמות הנוכחי לא נראה לי שדניאל (לא יודע מי זה)יעקוף אותי. תשאר מקובע, אל תשנה כלום, וכך גם לא ישתנו המשקלים שלך. להזכירך, יש דבר שנקרא סומו דדליפט, שבביצוע שלו הגב אחושילינג מאונך, התחת למטה, ומשתמשים בעיקר בכוח הרגליים, ואנשים מסתדרים איתו יופי. יש יותר מדרך אחת להגיע למטרה.
מתאמן מתחיל לא צריך לשנות שום דבר, הוא צריך לעשות SS ולשתות חלב. מה קשור הסומו דדליפט?
בSS עושים דדליפט קלאסי בטכניקה כמו שריפ מלמד (טכניקה נכונה), מה שאתה הצעת לעשות קודם לכן נוגד את ההנחיות של ריפ ולכן זה לא נכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית