הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מבקש לדעת מחיר ממוצע של אבקת חלבון צ'מפיון בדלי.

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
אני כבר לא מעודכן במחירים,
האם המחיר הממוצע בשוק הוא 350 ש"ח ?

האם יש חברה שמשווקת בישראל ועולה על צ'מפיון מבחינת איכות מוצר?

צ'מפיון זו סתם עוד חברה שפה בארץ קידמו אותה איכשהו.. לא יודע איך אפילו, בארה"ב לא תשמע אנשים שקונים אותה בכלל

איך אתם קובעים מה יותר טוב ממה ?
גם BB.COM מקדמים חברות מסויימות בהתאם לצרכים הכלכליים שלהם
שימו לב לרשימת טופ 50

אם תשאלו אותי הג'ק צריך להתברג הרבה יותר גבוה מהסופרפאמפ והNO אקספלואוד
האנימאל פאק מדורג סתם גבוהה לעומת אופטימן שהוא יותר יעיל שימושי לרוב המתאמנים
יש עוד דוגמאות, ככה שאני לוקח את הדירוגים שם בערבון מוגבל

אם תעברו בחנויות תתפלאו לראות מוצרים אחרים על המדפים שם ולאוו דווקא לפי הדירוג של BB.COM
מבחינת חלבון אני אישית קונה מה שזול טעים ואמין, סה"כ את רוב החלבון אני מקבל מאוכל

תאכלס רוב החנויות תוספים שביקרתי בהם היו מותגים שלא שמעתי עליהם בכלל וגם לא מופיעים ב BB.COM

היום קניתי דלי של אופטימום המוכר אמר לי שהוא הביא חברה "חדשה" וטובה, נקראת TSL חברה ישראלית כנראה (כתובת האתר שלהם זה בכלל TSS.co.il שלא נדבר על זה שהאתר לא פועל).

6 ק"ג ב- 490 שקל
4.5 ק"ג ב- 400 שקל

הביא לי 2 שקיות דוגמה של החלבון שלהם, ו-2 שקיות דוגמא של הגיינר.. נטעם בהזדמנות.

מישהו מכיר תחברה? נשמע מעפן ביותר חח.

משה, היכן אני יכול למצוא את ה ISS בארץ? האם האבקה הזו זהה באיכות ובטעם לזו של צ'מפיון ?
אתה יכול להשיג את זה במאסל האוס, תגיד שאתה חבר פורום ותקבל גם הנחה/משלוח חינם.

היום קניתי דלי של אופטימום המוכר אמר לי שהוא הביא חברה "חדשה" וטובה, נקראת TSL חברה ישראלית כנראה (כתובת האתר שלהם זה בכלל TSS.co.il שלא נדבר על זה שהאתר לא פועל).

6 ק"ג ב- 490 שקל
4.5 ק"ג ב- 400 שקל

הביא לי 2 שקיות דוגמה של החלבון שלהם, ו-2 שקיות דוגמא של הגיינר.. נטעם בהזדמנות.

מישהו מכיר תחברה? נשמע מעפן ביותר חח.

חברה לא משהו בכלל, לא הייתי משתמש בזה.

היו שמועות, לא יודע כמה זה נכון.
בכל מקרה זה לא מותג מוכר, ואני לא סומך על חלבון תוצרת הארץ, או משהו שמנוהל רק בארץ.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית