הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

יש מספיק SS לכולם!

• פותח/ת השרשור
אימון A 21/1/2010 יום ה'
סקווט: 80ק"ג 5- וויתרתי על הסקווט
בנצ': 67.5ק"ג 5-5-4F באסה...
דדליפט: 85ק"ג -5-
התחלתי חימום בסקווט ועדיין הרגשתי את התפיסה מאימון שעבר.
לא רציתי להתבכיין והלכתי על הסט. סט ראשון עשיתי 5 בטכניקה לא טובה ב3 מהם אפילו לא ירדתי למקביל. סט אחר כך אמרתי יאללה אני ירד למקביל, אמנם ירדתי אבל לא עליתי. והחלטתי לוותר על הסקווט בתקווה להתאושש אימון הבא. חבל לי לעשות ריסט, אני מרגיש שאני יכול לסיים את זה אני רק צריך להתאושש.
מרגיז שאחרי התקדמות טובה אני נתקעתי בגלל ההתאוששות, גם לא ישנתי טוב ואני כבר שבוע לא עליתי במשקל.
יש לי סקווט חלש, אני מצטער שלא עשיתי סקווט ממתי שהתחלתי להתאמן.

נערך לאחרונה:
אין סיבה שבמשקלים האלה תצטרך לעשות ריסט. זה מוקדם מדי.

אם לא הצלחת לעשות סקוואטים כמו שצריך בגלל שריר תפוס זה משהו שונה, ריסט בא רק שאתה נתקע במשך 3 אימונים על משקל כשהטכניקה שלך טובה וההתאוששות שלך טובה.
לגבי שינה טובה אין הרבה מה לעשות, לי המליצו לנסות לקחת מגנזיום בשביל לשפר את איכות השינה. אם אתה לא עולה במשקל אז אתה לא אוכל מספיק. תבדוק מה כמות הקלוריות שאתה אוכל ביום, ותעלה אותה בלפחות 500. חלב אתה שותה 2-3 ליטר ביום?

• פותח/ת השרשור
העליתי את הקלוריות ואני מתחיל שוב לעלות במשקל.

ויתרתי על האימון אתמול וכנראה גם על זה שמחר, אני בתקופת מבחנים כרגע ואין לי זמן להתאמן שאני חורש מהבוקר עד הערב, אני מקווה שזה לא יפגע לי בהתקדמות.
יש אפשרות אחרת לשנות את ימי האימונים לרביעי - שישי - ראשון, ואז המבחנים יצאו בסדר עם האימונים?

אני לא רואה למה לא, אתה שומר על המבנה הכללי של האימונים אז זה צריך להיות בסדר גמור. רק תקפיד על ה-2 ימי מנוחה שבין ראשון לרביעי.

• פותח/ת השרשור
שבוע שיש BAB
אימון B 27/1/2010 יום ד'
סקווט: 80ק"ג 4-5-4F
פרס: 37.5ק"ג 5-5-5
מתח: 12-9-8

סקווט סט ראשון לא הגעתי לכשל, עשיתי 3 חזרות חזרה רביעית הספוטר עזר וחזרה חמישית עשיתי לבד, אז החשבתי 4.
סקווט סט שלישי היה לי כשל טכניקה, המוט ירד לי ממש נמוך חזרה אחרונה ואפילו עשה לי כחול בכתף.
במתח לא יודע מה קרה לי, אולי יותר מידי בורגרנץ'.

• פותח/ת השרשור
אימון A 29/1/2010 יום ו'
סקווט: 80ק"ג 5-5-5 PR
בנצ': 67.5ק"ג 5-5-5 PR
דדליפט: 90ק"ג -5- PR

אימון של PRים, אחלה אימון, סופסוף הצלחתי את הסקווט הזה אחרי הרבה זמן וגם בטכניקה טובה.

• פותח/ת השרשור
המבחנים דופקים לי את האימונים. היום עוד אימון שאני יפסיד, למזלי זה המבחן האחרון.

• פותח/ת השרשור
אימון A 4/2/2010 יום ה'
סקווט: 80ק"ג 5-5-5
בנצ': 70ק"ג 5-5-5 PR
דדליפט: 95ק"ג -5- PR

יואו הבנצ' הרגיש ממש קשה אבל אני לא מאמין שהצלחתי!
בסקווט נשארתי בגלל שהרבה זמן לא התאמנתי בצורה סדירה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חודש ראשון עליתי 8 קילו... לאחרונה הייתה לי תקופת מבחנים אז לא אכלתי טוב ועליתי 2 קילו, עכשיו אני שוב חוזר לאימונים ולתזונה, דרך אגב לא עברו חודשיים עדיין יש לי עוד שבועיים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית