הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג ss בלי כתפיים גמישות

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-18/12/17

Hakatlan9

משתמש מתחיל
170
13
נק' מוניטין:
16
170
13
Hakatlan9 הוסיף לוג חדש:

לוג ss בלי אוראו וחלב - אלרגי גוועלד

בן: 15
משקל: 62 קג על 10-12% שומן
משקלים התחלתיים לתוכנית:
סקוואט: 30 קג
דדלליפט: 40 קג
לחיצת חזה: 30 קג
חתירה: 30 קג
לחיצת כתפיים: 25 קג

A:
Squat 3x5
Bench press 3x5
Deadlift 1x5
Decline crunches 3x10-15

B:
Squat 3x5
Press 3x5
Pendlay row 3x5
Hyperextension 3x10-15

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
למה אתה מוסיף תרגילי עזר?
התרגילי עזר נועדו כדי לעזור לשפר את הייצוב
השרירים האלו מתאוששים מהר מאוד ולכן אני לא רואה בעיה שזה יהרוס אבל אם זה ימנע ממני להתקדם אוריד אותם בשנייה הראשונה

• פותח/ת השרשור
Hakatlan9 עדכן/ה את הלוג ״לוג ss בלי אוראו וחלב״:

עדכון לוג: 24/10/17

אימון מספר 1
סקוואט 3x5 עם 30 ק"ג
לחיצת חזה 3x5 עם 30 ק"ג
דדליפט 1x5 עם 40 ק"ג
כפיפות בטן בשיפוע תחתון 3x10
סך הכל אימון קליל ממש לקח 25 דקות בסקוואט האגן הרגיש ממש רע מקווה שזה חד פעמי כי בתרגולי טכניקות זה היה בסדר

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/10/17

אימון מספר 2
סקוואט 3x5 עם 35 קילו האגן לא קרס
לחיצת מעל הראש 3x5 עם 25 קילו צריך להחזיק את עצמי יותר
pendlay row עשיתי 3x5 עם 30 קילו צריך לבדוק משהו לגבי טכניקה
פשיטת גו 2x10, 1x7 יכולתי עוד 3 חזרות אבל הזוקפים כבר שרפו ולא רוצה להסתכן זה רק תרגיל עזר

מעלה גם סרטון טכניקה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/10/17

אימון מספר 3
סקוואט 3x5 עם 40 ק"ג הרגיש קשה בעליה למרות שבסרטונים לא נראה ככה, מאשים נטו את העובדה שהייתי על 5 שעות שינה
בנצ' פרס 3x5 עם 35 ק"ג הלך טוב צריך להיות החלטי לגבי הטכניקה
דדליפט 1x5 עם 50 קילו חזרה אחרונה הלכה לא טוב לא חשוב למה, אבל כל השאר הלכו טוב למרות שנראה כאילו יש מדרגה קצת מבאס
כפיפות בטן בשיפוע תחתון 3x12

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם באופן חד פעמי היית על קצת פחות שעות שינה מבדרך כלל זה לא בהכרח יקשה עליך, כשמדובר בתופעה שחוזרת על עצמה כמה ימים ברציפות זאת בעיה שכן תפריע לך

• פותח/ת השרשור
אם באופן חד פעמי היית על קצת פחות שעות שינה מבדרך כלל זה לא בהכרח יקשה עליך, כשמדובר בתופעה שחוזרת על עצמה כמה ימים ברציפות זאת בעיה שכן תפריע לך
לפי דעחי זה גם היה סוג של nocebo

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/10/17

אימון מספר 4
סקוואט 3x5 עם 45 קילו עלה דווקא דיי טוב אעלה סרטון
פרס 3x5 עם 27.5 קילו הטכניקה לא טובה צריך לראות סרטון ולתרגל קצת אבל עדיין אני אתקדם
משיכה: חד פעמי באימון הזה היה לי מלא התלבטויות עשיתי כנראה בסביבות ה7 סטים של מתח בוריאציות שונות אבל בסוף החלטתי פנדלי אעלה סרטון

פנדלי רו 3x5 עם 35 קילו

פשיטת גב 3x10 התאמצתי ממש בשביל זה

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/11/17

אימון מספר 5
סקוואט 3x5 עם 50 קילו הולך טוב הרגשתי קושי אבל הטכניק טובה ויש עוד לפחות 5 חזרות בכל סט בנוסף
לחיצת חזה 3x5 עם 40 קילו ממש טוב
דדליפט 1x5 עם 60 קילו היה טוב וקל אבל משהו בטכניקה רע הצלחתי לסדר את העורף אבל התנועה באה מהגב יותר ויותר עם כל חזרה מכיוון שאין עצירה למטה
לפי דעתכם כדאי לעלות באימון הבא ב10? או רק ב5 כדי לשפר את הטכניקה?(זה שיפור ממש קטנים)
בטן 3x14 אחלה ממש

קרא את שאר עדכון הלוג...

הסקוואט נראה שאתה יותר מידי מתיישב אחורה בשלב מוקדם (אתה אמור להוציא ברכיים ולהתיישב במקביל וככל שאתה מתקרב לבור פשוט להתיישב יותר אחורה) החלק של להתיישב אחורה מתחיל אצלך הרבה יותר גבוה מאיפה שזה צריך לקרות לא יודע איך זה ישפיע עליך בעתיד.

• פותח/ת השרשור
הסקוואט נראה שאתה יותר מידי מתיישב אחורה בשלב מוקדם (אתה אמור להוציא ברכיים ולהתיישב במקביל וככל שאתה מתקרב לבור פשוט להתיישב יותר אחורה) החלק של להתיישב אחורה מתחיל אצלך הרבה יותר גבוה מאיפה שזה צריך לקרות לא יודע איך זה ישפיע עליך בעתיד.
איך אני אמור לסדר את זה?

איך אני אמור לסדר את זה?
תסתכל על הסקוואט ששלחתי אתמול בקבוצה באיזה שלב אני מתחיל להתיישב אחורה, זה נראה שאתה קודם מתיישב ואז מוציא ברכיים אתה צריך לסנכרן בין שתי התנועות האלה ולא לפצל אותן ואז זה פשוט מסתדר לבד.
בדיוק כמו שבדדליפט יש לך תנועה גם מהתחת וגם מהברכיים ביחד ולא בנפרד

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית