עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
סוללה בנפח 4,000mAh
אני אישית לא מטעין במהלך היום, רק בערב. ואני לא דואג ללכת לבית הספר עם 70-80 אחוז בלי מטען.
אין לי 4 ולכן אני לא יכול להמליץ עליו. אני ממליץ רק מניסיון.יצא כבר 4
גם אני ממליץ. בימים ללא שימוש רב אני מטעין אותו אחת לשלושה לילות.Xiaomi Redmi Note 3 Pro
סוללה בנפח 4,000mAh
אני אישית לא מטעין במהלך היום, רק בערב. ואני לא דואג ללכת לבית הספר עם 70-80 אחוז בלי מטען.
איך מבחינת הממשק?גם אני ממליץ. בימים ללא שימוש רב אני מטעין אותו אחת לשלושה לילות.
☝️xiaomi note pro 3 מדהים מטעין כל יומים +
ה4 לא כל כך שווה כי לא יצא לו גרסא של מעבדי קוואלקום רק מדיה-טאק אז אם לא אכפת לך לסבול קצת תקיעות ודרופים לך עליו
איפה קנית אותו?xiaomi note pro 3 מדהים מטעין כל יומים +
ה4 לא כל כך שווה כי לא יצא לו גרסא של מעבדי קוואלקום רק מדיה-טאק אז אם לא אכפת לך לסבול קצת תקיעות ודרופים לך עליו
MDK בחיפהאיפה קנית אותו?
ארבע לא מומלץ, מבחינות רבות הוא טוב יותר מה-3, אבל המעבד הגרפי חלש יותר ועומד לצאת בקרוב דגם משופר של ה-4.יצא כבר 4
ארבע לא מומלץ, מבחינות רבות הוא טוב יותר מה-3, אבל המעבד הגרפי חלש יותר ועומד לצאת בקרוב דגם משופר של ה-4.
בכל מקרה, כל הטלפונים של רדמי מהווים אופציות מעולות שגם לא יפגעו לך בכיס.
אם אתה מעוניין ממש להגזים (ולא אכפת לך מהמפרט), יש עוד טלפון סיני שקוראים לו OUKITEL K10000.
ממה שראיתי הוא סבבה סה"כ, רק חלש יותר מדגמים אחרים שתמצא (אבל בא עם בטריית ענק של 10,000mAh).