הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

המלצה לשדרוג לפלאפון חדש-חשיבות במיוחד לסוללה!!!!!!

אני אתמול קיבלתי את

@oz25 אתמול קיבלתי אותו. ניראה מכשיר ממש סבבה.

בדיוק מסתכל על ה-Reviews של כל מכשיר קיים של שיאומי ובין היתר גם הרדמי 3 פרו, והמכשיר עצמו סבבה המצלמה זה שמפריע לי. מה שמצחיק זה שאני בנאדם שבכלל לא מצלם אבל אתה אומר לעצמך:"אם אתה כבר קונה מכשיר חדש אז שכל הדברים שלו יהיו כמו שצריך".

בדיוק מסתכל על ה-Reviews של כל מכשיר קיים של שיאומי ובין היתר גם הרדמי 3 פרו, והמכשיר עצמו סבבה המצלמה זה שמפריע לי. מה שמצחיק זה שאני בנאדם שבכלל לא מצלם אבל אתה אומר לעצמך:"אם אתה כבר קונה מכשיר חדש אז שכל הדברים שלו יהיו כמו שצריך".
נשמע שאתה מחפש מרצדס במחיר של מאזדה.

תשקיעה יותר תקבל מצלמה.

המצלמה סבבה ביום
בלילה עם פלאש סבבה
בלילה בלי פלאש סביר

טוב נראה לי שאני אלך על הנוט 3 פרו

נמאס לי כבר להתעכב עם זה, מה שרק נשאר לי זה שאני מתלבט אם לקנות כיסוי ומגן מסך מחו"ל או שאקנה במקום כי לטעמי לשלם על ה-2 הדברים הללו תוספת של 140 ש"ח זה מוגזם.

טוב נראה לי שאני אלך על הנוט 3 פרו

נמאס לי כבר להתעכב עם זה, מה שרק נשאר לי זה שאני מתלבט אם לקנות כיסוי ומגן מסך מחו"ל או שאקנה במקום כי לטעמי לשלם על ה-2 הדברים הללו תוספת של 140 ש"ח זה מוגזם.
תזמין מחו״ל

לא עקבתי פה אחרי כל השרשור, אבל ראיתי פה ושם שעלה נקסוס ושיאומי.
יש מבצע שיאומי MI 5 ב206 דולר.
יש גם מבצע על MI5 S PLUS שבא עם מעבד סנאפדרגון 821, ב310$
ובנוסף יש מאמאזון נקסוס 6P באזור ה1600 שקל עד הבית.

אם כבר יש פוסט וחבל לפתוח חדש.
מישהו פה התנסה עם ONE PLUS 3?
אני מחפש פלאפון שהוא dual sim, אם מישהו מכיר פלאפון יותר טוב מזה בקטגוריה הזאת אני אשמח 🙂🔒

אם יש לך דרך להשיג את הגוגל פיקסל מומלץ בחום!

אם לא נקסוס כלשהו גם מצויין

אני חשבתי להזמין כזה לעצמי, היו דיבורים על בעיות מסך מבחנית חומרה פגומה שקצת הרתיעו אותי, אני אחשוב על זה..
יוצא 406 אירו עד הבית עם מיסים.
Huawei Nexus 6P - Smartphone libre Android (5.7", camara de 12.3 MP, 3 GB de RAM, memoria interna de 32 GB), color negro: Huawei: Amazon.es: Electrónica
אני כבר יותר מחצי שנה עם הפלאפון והשימוש בו הוא אינטנסיבי מכל הבחינות (משמש גם לעבודה)
פשוט פלאפון מעולה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית