הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לשדרוג לפלאפון חדש-חשיבות במיוחד לסוללה!!!!!!

Yeuda 30

משתמש פעיל
322
20
נק' מוניטין:
32
322
20
שלום לכולם,
מעוניין לשדרג לפלאפון חדש,חשוב מאוד שהסוללה תחזיק יום שלם,בלי להיצמד למטען כל היום.
המלצות יתקבלו בחום,תודה רבה.
נ.ב -עד היום רגיל להתשתמש בסמארטפונים של סמסונג.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro
סוללה בנפח 4,000mAh
אני אישית לא מטעין במהלך היום, רק בערב. ואני לא דואג ללכת לבית הספר עם 70-80 אחוז בלי מטען.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro
סוללה בנפח 4,000mAh
אני אישית לא מטעין במהלך היום, רק בערב. ואני לא דואג ללכת לבית הספר עם 70-80 אחוז בלי מטען.
גם אני ממליץ. בימים ללא שימוש רב אני מטעין אותו אחת לשלושה לילות.

אנדרואיד בסיסי. עברתי מG3 וחוץ מהאפשרות להוסיף לחצני בית לא הרגשתי בהבדלים. לא התעסקתי איתו יותר מדי.

Redmi 3 note pro. סוללה מספיקה לי ל3-4 ימים ובשימוש מסיבי ליום וחצי לפחות

xiaomi note pro 3 מדהים מטעין כל יומים +
ה4 לא כל כך שווה כי לא יצא לו גרסא של מעבדי קוואלקום רק מדיה-טאק אז אם לא אכפת לך לסבול קצת תקיעות ודרופים לך עליו

ארבע לא מומלץ, מבחינות רבות הוא טוב יותר מה-3, אבל המעבד הגרפי חלש יותר ועומד לצאת בקרוב דגם משופר של ה-4.

בכל מקרה, כל הטלפונים של רדמי מהווים אופציות מעולות שגם לא יפגעו לך בכיס.
אם אתה מעוניין ממש להגזים (ולא אכפת לך מהמפרט), יש עוד טלפון סיני שקוראים לו OUKITEL K10000.
ממה שראיתי הוא סבבה סה"כ, רק חלש יותר מדגמים אחרים שתמצא (אבל בא עם בטריית ענק של 10,000mAh).

ארבע לא מומלץ, מבחינות רבות הוא טוב יותר מה-3, אבל המעבד הגרפי חלש יותר ועומד לצאת בקרוב דגם משופר של ה-4.

בכל מקרה, כל הטלפונים של רדמי מהווים אופציות מעולות שגם לא יפגעו לך בכיס.
אם אתה מעוניין ממש להגזים (ולא אכפת לך מהמפרט), יש עוד טלפון סיני שקוראים לו OUKITEL K10000.
ממה שראיתי הוא סבבה סה"כ, רק חלש יותר מדגמים אחרים שתמצא (אבל בא עם בטריית ענק של 10,000mAh).

זה נראה לי היתרון היחיד על פני טלפונים אחרים ואני מניח שגם המחיר יהיה רלוונטי.

לי אישית יש s7 edge והוא מספק לי יומיים בלי טעינה בשימוש של אינטרנט וואטסאפ וקצת משחקים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית