בדיוק מסתכל על ה-Reviews של כל מכשיר קיים של שיאומי ובין היתר גם הרדמי 3 פרו, והמכשיר עצמו סבבה המצלמה זה שמפריע לי. מה שמצחיק זה שאני בנאדם שבכלל לא מצלם אבל אתה אומר לעצמך:"אם אתה כבר קונה מכשיר חדש אז שכל הדברים שלו יהיו כמו שצריך".
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נשמע שאתה מחפש מרצדס במחיר של מאזדה.בדיוק מסתכל על ה-Reviews של כל מכשיר קיים של שיאומי ובין היתר גם הרדמי 3 פרו, והמכשיר עצמו סבבה המצלמה זה שמפריע לי. מה שמצחיק זה שאני בנאדם שבכלל לא מצלם אבל אתה אומר לעצמך:"אם אתה כבר קונה מכשיר חדש אז שכל הדברים שלו יהיו כמו שצריך".
נשמע שאתה מחפש מרצדס במחיר של מאזדה.
תשקיעה יותר תקבל מצלמה.בדיוק מסתכל על ה-Reviews של כל מכשיר קיים של שיאומי ובין היתר גם הרדמי 3 פרו, והמכשיר עצמו סבבה המצלמה זה שמפריע לי. מה שמצחיק זה שאני בנאדם שבכלל לא מצלם אבל אתה אומר לעצמך:"אם אתה כבר קונה מכשיר חדש אז שכל הדברים שלו יהיו כמו שצריך".
תזמין מחו״לטוב נראה לי שאני אלך על הנוט 3 פרו
נמאס לי כבר להתעכב עם זה, מה שרק נשאר לי זה שאני מתלבט אם לקנות כיסוי ומגן מסך מחו"ל או שאקנה במקום כי לטעמי לשלם על ה-2 הדברים הללו תוספת של 140 ש"ח זה מוגזם.
תזמין מחו״ל
זהנקסוס 6P באזור ה1600 שקל עד הבית.
אני כבר יותר מחצי שנה עם הפלאפון והשימוש בו הוא אינטנסיבי מכל הבחינות (משמש גם לעבודה)אני חשבתי להזמין כזה לעצמי, היו דיבורים על בעיות מסך מבחנית חומרה פגומה שקצת הרתיעו אותי, אני אחשוב על זה..
יוצא 406 אירו עד הבית עם מיסים.
Huawei Nexus 6P - Smartphone libre Android (5.7", camara de 12.3 MP, 3 GB de RAM, memoria interna de 32 GB), color negro: Huawei: Amazon.es: Electrónica