- פותח/ת השרשור
כמה שילמת,ואיפה?לי אישית יש s7 edge והוא מספיק לי יומיים בלי טעינה בשימוש של אינטרנט וואטסאפ וקצת משחקים.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה שילמת,ואיפה?לי אישית יש s7 edge והוא מספיק לי יומיים בלי טעינה בשימוש של אינטרנט וואטסאפ וקצת משחקים.
3400 מ-kspכמה שילמת,ואיפה?
הוא ביקש סוללה שמחזיקה הרבה זמן...iPhone
לדעתי אתה יכול להתקין אפלקציה שיש את הכפתורים האלה על המסך עצמורק פתחתם את הנושא המגע בתחתית המסך של הנקסוס 4 שלי נדפקה, לא יכול להשתמש בלחצן "חזור" ולחצן "בית".
לדעתי אתה יכול להתקין אפליקציה שיש את הכפתורים האלה על המסך עצמו
בדקת אם אתה מעלה אפליקציה אחרת החלק הזה במסך עובד?ה"כפתורים" הם על המסך עצמו, רק החלק בתחתון של המסך שבו נמצאים הכפתורים משום מה לא עובד לי.
בדקת אם אתה מעלה אפליקציה אחרת החלק הזה במסך עובד?
או לתקן או להחליף החלטה שלךכן בדקתי, לא עובד.
או לתקן או להחליף החלטה שלך
נקסוס 4 מכשיר ישן ,לא עדיף לשדרג כבר?תלוי מה הבעיה וכמה תעלה
נקסוס 4 מכשיר ישן ,לא עדיף לשדרג כבר?
אם אתצה מתכוון להשקיע מעל 3 אלף לך על HTC 10ברור שעדיף אבל אני כבר לא יודע מה להביא כי כל פעם אני מוצא משהו לא טוב בכל מכשיר
אם אתצה מתכוון להשקיע מעל 3 אלף לך על HTC 10
אם אתה מתכוון להשקיע פחות מאלף שקל לך על xiaomi note 3 pro
אי אפשר לקבל הכל עד 1000 שקלעד 1000 לא בא לי להתפרע עכשיו, העניין הוא שראיתי שהמצלמה של הנוט 3 פרו לא משהו, ולמרות שאני לא בנאדם של תמונות יותר מדי אני עדיין רוצה שיהיה לי מכשיר טוב.
Pro עם 3 gb ראם ו 32 זיכרון פנימייש כ"כ הרבה דגמים של הנוט 3 שאני כבר לא יודע מה מהם זה הדגם הטוב