Pro עם 3 gb ראם ו 32 זיכרון פנימי
ומעבד סנאפדרגון
לא קצת נמוך סנאפדרגון 616 ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Pro עם 3 gb ראם ו 32 זיכרון פנימי
ומעבד סנאפדרגון
נו?הוא ביקש סוללה שמחזיקה הרבה זמן...
למה לא עדיף סמסונג S7 EDGE?אם אתצה מתכוון להשקיע מעל 3 אלף לך על HTC 10
אם אתה מתכוון להשקיע פחות מאלף שקל לך על xiaomi note 3 pro
הסוללה של האייפון מאוד קטנה וגם של דגם הפרו יחסית קטנה לS7 EDGE ובלי קשר הסוללה באייפון נגמרת מאוד מהר מפלאפונים אחרים עם אותו גודל של סוללה.
650 ולא ,מריץ כל משחק כבד בלי שום בעיות.לא קצת נמוך סנאפדרגון 616 ?
אני לא אוהב את סמסונג, חושב שהם כמו איפון מוציאים דגמים סתם רק בשביל לעשות כסף על לקוחות ולא מכניסים את הלקוח במרכז העיניין ,זאת לפחות דעתי עליהם.למה לא עדיף סמסונג S7 EDGE?
הסוללה של האייפון מאוד קטנה וגם של דגם הפרו יחסית קטנה לS7 EDGE ובלי קשר הסוללה באייפון נגמרת מאוד מהר מפלאפונים אחרים עם אותו גודל של סוללה.
גם אני הייתי חושב כמוך עד שעברתי לאנדרואיד וזה פשוט עולם אחר.כן אבל 3 שעות באייפון = 50 שעות בs7 מבחינת הנאה...
גם אני הייתי חושב כמוך עד שעברתי לאנדרואיד וזה פשוט עולם אחר.
אחי, מה עושים עם פלאפון?עברתי לאנדרוייד וחזרתי לאייפון וגם ישלי אפל וואץ והסוללה מספיקה לי ליום שלם (שהוא מחובר לשעון)וגם יותר כיף לי
אחי, מה עושים עם פלאפון?
קניתי את המכשיר הזה^^Nexus 6P
נקסוס 6, חד וחלק.ברור שעדיף אבל אני כבר לא יודע מה להביא כי כל פעם אני מוצא משהו לא טוב בכל מכשיר
נקסוס 6, חד וחלק.
יש לי אפשרות לקבל מהעבודה iPhone 6s ואין שום סיכוי בעולם שאני מחליף את הנקסוס תמורתו.
פלאפון בליגה אחרת..
2200 שח, זה מחיר טוב לדעתי למכשיר ברמה הזאת.אם המכשיר הזה היה במחיר נורמלי הייתי מסכים איתך אבל בגלל שהוא(של וואווי ש"קצת" עפים על עצמם) לא אז אני אוותר.
מה גם שהבנתי שהוא לא כזה מכשיר מטורף.
שווה ערך ללשמוע ממישהו שדדליפט שובר את הגב 🤡מה גם שהבנתי שהוא לא כזה מכשיר מטורף.
2200 שח, זה מחיר טוב לדעתי למכשיר ברמה הזאת.
אני שילמתי 2700 רק לפני כמה חודשים..
שווה ערך ללשמוע ממישהו שדדליפט שובר את הגב 🤡
לא יודע מאיפה אתה מביא את הביקורות שלך, אני כבר כמה חודשים עם הפלאפון ועושה איתו הכל מהכל.יש עליו ביקורות נייטרליות - לא חיוביות יתר על המדיה ולא שליליות
@oz25 אתמול קיבלתי אותו. ניראה מכשיר ממש סבבה.אם אתה מתכוון להשקיע פחות מאלף שקל לך על xiaomi note 3 pro