הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט

BiraMaccabi

משתמש מתחיל
209
68
נק' מוניטין:
69
209
68
כרגע עושה היי באר סקוואט, אבל מתקשה לשמור על החזה ישר (כלומר למעלה) מה שגורם לסקוואט להראות טיפה כמו לואו באר, כשאני מתרגל בלי מוט הכל טוב וזה נראה כמו היי באר, אבל איך שמתחילה העבודה הרצינית החזה קורס
השאלה הראשונה היא האם כדאי לעבור ללואו באר ? כי כרגע כמו שאמרתי אני עושה היי באר אבל הדבר היחיד בסקוואט שלי שמזכיר היי באר זה המיקום של המוט חחח
השאלה השנייה טיפה לא קשורה, עד איפה הברכיים בסקוואט צריכות להיות? בקוו של כף הרגל ?

אעלה לפה סרטון בשבוע הבא של הסקוואט

אתה מנסה לשמור על הברך עד הקו של קצות האצבעות? אם כן זה יסביר מאוד למה ההיי באר שלך מקולקל. בהיי באר הברכיים אמורות לעקוף את קצות האצבעות
בכל מקרה תעלה סירטון, כי יהיה מאוד קשה לעזור לך אחרת, והרוב כנראה לא יטרחו בכלל לנסות לעזור בלי

תעלה סרטון במשקל עבודה. עדיף עם כמה זוגות צילום. אין חוקים יבשים לגבי הברכיים, זה תלוי בכמה משתנין, ונדע רק אחרי שנראה.

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה לשמור על הברך עד הקו של קצות האצבעות? אם כן זה יסביר מאוד למה ההיי באר שלך מקולקל. בהיי באר הברכיים אמורות לעקוף את קצות האצבעות
בכל מקרה תעלה סירטון, כי יהיה מאוד קשה לעזור לך אחרת, והרוב כנראה לא יטרחו בכלל לנסות לעזור בלי
חחחח שינית לי את כל צורת המחשבה לגביי סקוואט, תמיד הרגיש לי יותר טבעי כשהברכיים עוברות את קוו כף הרגל וכשאנשים במכון העירו לי על זה וניסיתי לשמור על זה, התנועה הרגישה לי מאוד מוזרה ולא טבעית, אז טוב לדעת
דבר שני, לא יודע אם זה בהכרח נובע בגלל זה, כי איך שאני שם את המוט זה נראה כאילו פלג הגוף העליון קורס טיפה קדימה

וכמו שאמרתי סרטון יעלה בשבוע הבא בהקדם, אבל פתחתי את האשכול הזה כדי לקבל אולי עצות לקראת האימון הבא כדי שאוכל אולי לשפר משהו

חחחח שינית לי את כל צורת המחשבה לגביי סקוואט, תמיד הרגיש לי יותר טבעי כשהברכיים עוברות את קוו כף הרגל וכשאנשים במכון העירו לי על זה וניסיתי לשמור על זה, התנועה הרגישה לי מאוד מוזרה ולא טבעית, אז טוב לדעת
דבר שני, לא יודע אם זה בהכרח נובע בגלל זה, כי איך שאני שם את המוט זה נראה כאילו פלג הגוף העליון קורס טיפה קדימה

וכמו שאמרתי סרטון יעלה בשבוע הבא בהקדם, אבל פתחתי את האשכול הזה כדי לקבל אולי עצות לקראת האימון הבא כדי שאוכל אולי לשפר משהו
תנסה לשים את המרפקים יותר צמוד לגוף ומכוונים כלפי מטה, לרוב זה עוזר עם הנפילה של החזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית