הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה -למבינים בלבד

מצב
השרשור נעול

Wonder Land

משתמש קבוע
1,358
4
נק' מוניטין:
876
1,358
4
אהלן רבותי !
קצת נתונים,
גיל 29
גובה 1.78
משקל 95
א.ש 25-30
אימונים FBW פעמיים בשבוע

עכשיו לעניינינו, לפני כמה חודשים שקלתי 100~ ועבדתי לפי PSMF במשך כחודש וחצי חודשיים בצורה המושלמת ביותר וירדתי בערך 5 קילו.
ראיתי שאני נתקע וזה פשוט לא זה.

כרגע אני כבר 15 ימים על DNP+ECA, התחלתי 200 מ"ג EOD המשכתי ל200 מ"ג ED ואז העלתי מינון ל400 מ"ג ED ואפדרין ל50 ליום.
חוץ מקצת הזעה אין יותר מידי תופעות לוואי. (ובתאכלס אני כמעט בטוח שזה בגלל הקפאין ולא הDNP)

מבחינת תזונה אני פלוס מינוס על מאזן ניטרלי ואפילו אולי חיובי.

במשך השבועיים האלה לא ירדתי אפילו קילו ! ובנוסף לזה אני אפילו מצליח להעלות במשקלי עבודה !!

למישהו יש רעיון איפה הבעיה?

אגב יש לי עוד שאלה לגבי נוזלים, אם נניח אני לא שותה מספיק זה אומר שהגוף יספח פחות נוזלים? או שאין קשר והגוף סופח את אותה כמות נוזלים בין אם אני שותה הרבה לבין אם אני שותה מעט?

תודה חברים

DNP ידוע בזה שהוא מעלה המון נוזלים, יכול להיות ירדת בשומן והעלית נוזלים אז לפי המשקל זה יראה שאין שינוי, את התוצאות הכי טובות רואים שבוע אחרי שמפסיקים את הDNP, לגבי העלייה בכוח זה קצת מוזר כי אתה אמור להיות יחסית חלש ממה שהורגלת,

• פותח/ת השרשור
DNP ידוע בזה שהוא מעלה המון נוזלים, יכול להיות ירדת בשומן והעלית נוזלים אז לפי המשקל זה יראה שאין שינוי, את התוצאות הכי טובות רואים שבוע אחרי שמפסיקים את הDNP, לגבי העלייה בכוח זה קצת מוזר כי אתה אמור להיות יחסית חלש ממה שהורגלת,

כן זה ממש מוזר שאני ממשיך לעלות... אני די בטוח שזה בזכות הECA.

מה דעתך בקשר לספיחת נוזלים?
אם לצורך העניין אני שותה 2 ליטר ביום הגוף יספח פחות מוזלים מאשר אם הייתי שותה 10 ליטר ביום?

אתה משתמש ב DNP, טוען שאתה אוכל במאזן קלורי ניטרלי/חיובי, ושואל למה אין ירידה במשקל? יש לך מושג בסיסי לגבי מה שאתה עושה בכלל? פשוט מדהים...

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית